Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Sím tě. V pubertě to poznají. Děti je budou mít na háku. Budou jim mizet cigarety, prachy z peněženek, ve škole budou jen kvůli tomu, že musí…A ony pak řeknou-ale já jsem ho/ji vychovala dobře, já nevím jak je možné, že je takový/á. V knížce psali, že ho mám nechat válet se na zemi, když chytne v obchodě histerák!
![]()
Jestli nás někdo čte, z těch, co jsme proti nim, tak nás nahlásí!
NAvrhuji, vyměnit si emaily
Kdyby náhodou ![]()
@Tůmička Mno to právě doufám, že ho nebude mít každý. Naše město má cca 12tisíc obyvatel a je tu asi 5 Denisů (mám dost povědomí díky práci), v tabulce oblíbenosti jmen neni ani v první stovce a do roku 2011 nebylo ani v kalendáři (kupodivu) a co jsem tu pročítala diskuze o jménech tak tam maminy řešily samý Sebastiany, Jonáše, Matyáše, Robiny atd. Tak uvidíme, vždycky je to trochu sázka do loterie
Jinak Adámek je moc hezký, my ho hned vypustili, pač soused je Adam a je to takovej buran, člověk to má holt spojený… ![]()
@Talunka at si hlasej, proste diskutujem a tecka.Si z toho vrasky nedelam, myslim, ze jinde jsou nektere mnohem hustsi ![]()
@Talunka píše:
Jestli nás někdo čte, z těch, co jsme proti nim, tak nás nahlásí!
NAvrhuji, vyměnit si emailyKdyby náhodou
A to se jako nesmí- komentovat jiný diskuze???
@LadyAndy ale jo smi, ale nejak sem nestudovala tady ty interni pravidla, ktery sou asi zvlastni, spis mi to prijde omezovani..no to je fuk..jj my se jmenem u kluka taky vedeli hned, ale u holky to bylo tezsi..Denise neznam ani jednoho
@Lindii Máš tam reakci od kate2.Ta to taky komentuje jen, když vidí v textu-dostat na zadek, facka, pohlavek…ona je nějaká vztahovačná, ne? Si myslí, že bysme ty děcka mlátili jak nezralé žito? ![]()
@Talunka vim,sem to cetla a uz nechci prispivat, je to porad dokola, ony maj svou teorii a my taky, je to zacarovanej kruh, nema to vyznam..dnes sem se uz nanervovala dost a sem tehotna ![]()
@LadyAndy @Lindii
U nás kluk byl jasný-Jakub.
A holčička? To jsem ráda, že jsme se nakonec dohodli na těch dvou-Lucie versus Gabriela.Ale i tak bych spíš chtěla Gabulku ![]()
Ta moje holka bude nocni ptak, uz to vidim
vzdy se tam touhle dobou mele a roztahuje..uz to teda neni nic prijmenyho
@Lindii Já už si to mažu z oblíbených…taky už na to nemám. Já se vlastně s nima už rozloučila ![]()
@Lindii Tak si pak ty naše holubičky budou psát spolu. Mě tam taky cvíčí, opica malá ![]()
Ja chtela kluka Tobiase, ale to se nelibilo chlapovi, tak sme se pak shodli na Simonovi a nakonec to bude Elenka..jako prvni padla Agata(ale to kdyz sme nekomu rekli, tak jim vstavaly vlasy hruzou, ze jako ta Hanychova) to mne drtilo, pak byla Tamara a Laura, diky bohu, ze uz sme se shodli ![]()
@Talunka mam vecne bricho na krivo
vypadam jak kdyz tam mam vetrelce ![]()