Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
7.2.13 00:17

@Lindii Sím tě. V pubertě to poznají. Děti je budou mít na háku. Budou jim mizet cigarety, prachy z peněženek, ve škole budou jen kvůli tomu, že musí…A ony pak řeknou-ale já jsem ho/ji vychovala dobře, já nevím jak je možné, že je takový/á. V knížce psali, že ho mám nechat válet se na zemi, když chytne v obchodě histerák!
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:21

Jestli nás někdo čte, z těch, co jsme proti nim, tak nás nahlásí!
NAvrhuji, vyměnit si emaily :lol: Kdyby náhodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:23

@Tůmička Mno to právě doufám, že ho nebude mít každý. Naše město má cca 12tisíc obyvatel a je tu asi 5 Denisů (mám dost povědomí díky práci), v tabulce oblíbenosti jmen neni ani v první stovce a do roku 2011 nebylo ani v kalendáři (kupodivu) a co jsem tu pročítala diskuze o jménech tak tam maminy řešily samý Sebastiany, Jonáše, Matyáše, Robiny atd. Tak uvidíme, vždycky je to trochu sázka do loterie ;) Jinak Adámek je moc hezký, my ho hned vypustili, pač soused je Adam a je to takovej buran, člověk to má holt spojený… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:24

@Talunka at si hlasej, proste diskutujem a tecka.Si z toho vrasky nedelam, myslim, ze jinde jsou nektere mnohem hustsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:24
@Talunka píše:
Jestli nás někdo čte, z těch, co jsme proti nim, tak nás nahlásí!
NAvrhuji, vyměnit si emaily :lol: Kdyby náhodou :lol:

A to se jako nesmí- komentovat jiný diskuze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:30

@LadyAndy Jo,si dělám srandu :lol: Však vyrypují ony!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:31

@LadyAndy ale jo smi, ale nejak sem nestudovala tady ty interni pravidla, ktery sou asi zvlastni, spis mi to prijde omezovani..no to je fuk..jj my se jmenem u kluka taky vedeli hned, ale u holky to bylo tezsi..Denise neznam ani jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:31

@Lindii Máš tam reakci od kate2.Ta to taky komentuje jen, když vidí v textu-dostat na zadek, facka, pohlavek…ona je nějaká vztahovačná, ne? Si myslí, že bysme ty děcka mlátili jak nezralé žito? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:33

@Talunka vim,sem to cetla a uz nechci prispivat, je to porad dokola, ony maj svou teorii a my taky, je to zacarovanej kruh, nema to vyznam..dnes sem se uz nanervovala dost a sem tehotna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:33

@LadyAndy @Lindii
U nás kluk byl jasný-Jakub.
A holčička? To jsem ráda, že jsme se nakonec dohodli na těch dvou-Lucie versus Gabriela.Ale i tak bych spíš chtěla Gabulku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:34

Ta moje holka bude nocni ptak, uz to vidim :roll: vzdy se tam touhle dobou mele a roztahuje..uz to teda neni nic prijmenyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:34

@Lindii Já už si to mažu z oblíbených…taky už na to nemám. Já se vlastně s nima už rozloučila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:36

@Lindii Tak si pak ty naše holubičky budou psát spolu. Mě tam taky cvíčí, opica malá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:37

Ja chtela kluka Tobiase, ale to se nelibilo chlapovi, tak sme se pak shodli na Simonovi a nakonec to bude Elenka..jako prvni padla Agata(ale to kdyz sme nekomu rekli, tak jim vstavaly vlasy hruzou, ze jako ta Hanychova) to mne drtilo, pak byla Tamara a Laura, diky bohu, ze uz sme se shodli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:38

@Talunka mam vecne bricho na krivo :D vypadam jak kdyz tam mam vetrelce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí