Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mařenkaa Tak to tě obdivuji a smekám, když jsi byla sama. A přeji ti, aby ten zakopnutý, byl ten pravý ![]()
Mojeho bříška si všiml, až moc-dle vyrypování. Jsem na frajera zvědavá, chce jít k porodu a nechce si to dát rozmluvit.Tak uvidíme, jaká to bude podpora a opora ![]()
@Talunka ahojky Tani-jmenujes se tak ne?
hele kdyz sem si to cetla, videla sem v tobe sebe..pamatujes nedavno, jak sem si tu stezovala??To byl podobny pripad…oni nam nerozumi, nebo nechteji..nevedi o co jde a tim nas deptaj..taky mam mindrak z toho, jak ted vypadam a ze vidim na mym chlapovi, ze tam ten sex. apetit zmizel, proste mne ted bere jinak a to mne trapi, obcas kdyz se postekame za nesmysly, dela mi naschvaly a ja pak taky jenom brecim, kazdou sobotu si jde tez na pivo apod…je tp vsude stejny, ale neboj se, musime uz kousek prezit a pak budem v prevaze my!!To si pis, vratime i s uroky ![]()
@mařenkaa ahojky a vitej u nas snad normalnich budoucich matek
![]()
@JessikaJ píše:
Talunka já ho nešetřím já mu to servíruju všechno na rovinu a taky to možná bude tím, že už je mu 34 tak ví co chce
@Lindii Jasně,že se tak jmenuji. Chytrá holka
Čauky.
Jojo, vím, jak jsi to psala. Takže ti chlapi jsou fakt všichni jak z jednoho vrhu.No jo no-člověk chce trochu soucitu a dostane se mu spíš něco jiného. Ach jo! ![]()
Jo, za měsíc jim to nandáme. Bude to dvě na jednoho.My jim to ukážeme!
![]()
Ps:Třeba naše dcery už na tom budou v těhotenství tak, že to těm chlapům bude nařizovat stát, jak se chovat k tehulím ![]()
A třeba taky vymyslí někdo něco na ty ranní nevolnosti co trvají celý den a celou noc ![]()
@JessikaJ píše:
A třeba taky vymyslí někdo něco na ty ranní nevolnosti co trvají celý den a celou noc
@Lindii Já ho zabiju, jestli mi po dnešku zítra řekne, že si zajde na jedno, jak má v sobotu ve zvyku.Kino už skončilo a myslíš, že mi zavolal?!NE! ![]()
@JessikaJ píše:
Jej tak to si to naše miminko tu příručku asi nepřečetlo
Tanulka tak to mu teda číst nebudu pak by bylo moc poučený
neboj on se ozve ten můj je taky dneska pryč
@JessikaJ píše:
Tanulka tak to mu teda číst nebudu pak by bylo moc poučenýneboj on se ozve ten můj je taky dneska pryč
Talunka já ho nešetřím já mu to servíruju všechno na rovinu a taky to možná bude tím, že už je mu 34 tak ví co chce