Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JessikaJ
8.2.13 21:37

Talunka já ho nešetřím já mu to servíruju všechno na rovinu a taky to možná bude tím, že už je mu 34 tak ví co chce

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 21:40

@mařenkaa Tak to tě obdivuji a smekám, když jsi byla sama. A přeji ti, aby ten zakopnutý, byl ten pravý ;)

Mojeho bříška si všiml, až moc-dle vyrypování. Jsem na frajera zvědavá, chce jít k porodu a nechce si to dát rozmluvit.Tak uvidíme, jaká to bude podpora a opora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 21:56

@Talunka ahojky Tani-jmenujes se tak ne? :) hele kdyz sem si to cetla, videla sem v tobe sebe..pamatujes nedavno, jak sem si tu stezovala??To byl podobny pripad…oni nam nerozumi, nebo nechteji..nevedi o co jde a tim nas deptaj..taky mam mindrak z toho, jak ted vypadam a ze vidim na mym chlapovi, ze tam ten sex. apetit zmizel, proste mne ted bere jinak a to mne trapi, obcas kdyz se postekame za nesmysly, dela mi naschvaly a ja pak taky jenom brecim, kazdou sobotu si jde tez na pivo apod…je tp vsude stejny, ale neboj se, musime uz kousek prezit a pak budem v prevaze my!!To si pis, vratime i s uroky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 21:56

@mařenkaa ahojky a vitej u nas snad normalnich budoucich matek :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 21:58
Můj chlap je taky tak starý-mladý :lol: Taky ví, co chce.Je to prostě CHLAP! :lol:
@JessikaJ píše:
Talunka já ho nešetřím já mu to servíruju všechno na rovinu a taky to možná bude tím, že už je mu 34 tak ví co chce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:01

Talunka je to prostě zvláštní druh :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 22:03

@Lindii Jasně,že se tak jmenuji. Chytrá holka ;)Čauky.
Jojo, vím, jak jsi to psala. Takže ti chlapi jsou fakt všichni jak z jednoho vrhu.No jo no-člověk chce trochu soucitu a dostane se mu spíš něco jiného. Ach jo! :roll:
Jo, za měsíc jim to nandáme. Bude to dvě na jednoho.My jim to ukážeme! :cert: :lol:

Ps:Třeba naše dcery už na tom budou v těhotenství tak, že to těm chlapům bude nařizovat stát, jak se chovat k tehulím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 22:15

@Talunka treba no :))no sem na nas zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:19

A třeba taky vymyslí někdo něco na ty ranní nevolnosti co trvají celý den a celou noc :roll:

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 22:24
Ranní nevolnosti mají být jen ráno-podle příruček :lol:
@JessikaJ píše:
A třeba taky vymyslí někdo něco na ty ranní nevolnosti co trvají celý den a celou noc :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:26

Jej tak to si to naše miminko tu příručku asi nepřečetlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 22:28

@Lindii Já ho zabiju, jestli mi po dnešku zítra řekne, že si zajde na jedno, jak má v sobotu ve zvyku.Kino už skončilo a myslíš, že mi zavolal?!NE! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 22:29
Chyba :lol: To mu máš číst místo otčenášů před spaním :lol: Aby vědělo, jak e má vyvíjet :lol:
@JessikaJ píše:
Jej tak to si to naše miminko tu příručku asi nepřečetlo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:31

Tanulka tak to mu teda číst nebudu pak by bylo moc poučený :) neboj on se ozve ten můj je taky dneska pryč

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 22:35
Ale zase budeš vědět, v jakých intervalech budeš blinkat-třeba :lol:
Ozve, po třech pivech a bude mít takové ty chytré řeči-jak nás moc miluje a jak si dá ještě jedno a přijde domů. To znám už :lol:
@JessikaJ píše:
Tanulka tak to mu teda číst nebudu pak by bylo moc poučený :) neboj on se ozve ten můj je taky dneska pryč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí