Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii píše:
@LadyAndy jak sem psala, ja ho tam ani nechci, ja sem dokonce i cetla, ze pro nektery chlapy to muze zpusobit trauma formou, ze uz s tou zenskou nebude chtit spat a to bych nerada riskovala, ja se v tu chvili stejne budu citit priserne a jeste abych sledovala myho, jak je na prasky, cili z techto duvodu to nechci, nemusi videt vsechno..muj taky na vojne nebyl, ale sem si jista, ze kdyby mel rodit, tak tam radsi dobrovolne na tu vojnu pujde![]()
jo to jsem taky četla, že některý chlapi z toho maj trauma, ale myslim si že to bude nějaký malý procento, toho bych se nebála ![]()
Já si zas nedovedu představit, že by mě v tom nechal samotnou, u početí taky byl a to mu nevadilo ![]()
@Talunka no jeste aby nadaval sycak jeden
tak apson ze skace, vsak si to zaslouzis!
Tak ja to zakrikla a prisla tchyne necekane asi v pul druhy a odchazela v 6 vecer..no mam hlavu jak balon, ona jeste nemluvi, ale krici, ale zas mi prinesla nejaky nakup, na to si stezovat nemuzu, ale tyhle dlouhy navstevy fakt trpim
a pak sem sla k sousedce a vratila se ted a nasi drahulove, hadejte kam si to namirili, no na pivko ze jo, tak dostaly od nas propustku do pulnoci a beda mu, jak prijde jak Dan, tak dostane kartac hned mezi futrama
![]()
@LadyAndy no ja to rozhodne riskovat nehodlam, nechci ho tam a basta..
uff vcera tu zvonila svagrova, bude mit 30 let, tchan pak 60..moje mamina a deda narozky a to vsechno, kdyz mam zrovna rodit, brezen bude narocnej, ale zas na druhou stranu mam od toho vseho blazneni propustku, na zadny oslavy se mi nechce ![]()
Jinak zavidim, ze to mate vse jen v brisku, to ja to mam i na rasach
vy si budete po porodu oblikat sve normalni veci a ja doufam, ze se do pul roka do nich taky vejdu
![]()
@Lindii Tak to máš fajn že se tomu vyhneš
, taky nemusim rodinný oslavy
, oba jsme z malých rodin- rodiče+jeden sourozenec s rodinou+1babička- a stejně FURT někdo něco slaví!!! ![]()
Holky dneska jsem koukala na zprávy a mluvili tam o tom zákazu návštěv v nemocnicích- to si nedovedu představit, že bych teď ležela po porodu a nikdo se za mnou nemohl přijít podívat
, chudáci maminy
, ještě že mám termín v květnu, to snad epidemie nebejvaj
![]()
Jinak mně se dnes pozvali na návštěvu bratr se švagrovou a neteřema- což je v pohodě- ale hned mezi dveřma samozřejmě bratr řeči jak mi naroslo břicho a prsa a prdel
švagrová ho hned okřikla at nemá kecy, vim že to myslel napůl ze srandy ale to si kur*a ty chlapi neuvědomujou, jak jsou takovýhle kecy nepříjemný!!! To by pak člověk nejradši návštěvě přibouchl dveře dřív než vešli ![]()
@LadyAndy no mne by to ani v ty porodce nevadilo bez navstev, teda krom myho muze, pze uz to vidim, jak se tam na mne vsichni sesypou jak vosy na med
a rozhodne dam vsem na vedomi, ze jakmile prijdu z porodky domu, ze chci aspon 3 dny na aklimatizaci, nehodlam nikoho videt, myslim, ze tady budem z ni odvareny nez se szijeme a netouzim po jakekoliv navsteve.Moji mamine to taky reknu, potrebujem chvili byt jako rodina, pak si odbydu milion lidi a snad zas chvili bude klid–ono to vypada, ze sem nespolecenska, naopak, ja byla pred tehu velmi spolecenska
ale uz mne vsichni kolem unavujou, jelikoz jak rikas, neustale se nekdo pta na my bricho a na jmeno a jak budeme delat to a pak tam to a mne uz s tim vsichni lezou na nervy.. ![]()
Příspěvek upraven 09.02.13 v 22:33
@LadyAndy to muj otec, kteryho vidam velmi zridka, tak ne ze se za cele moje tehu nezeptal jak mi je, jak se mam, jestli neco nepotrebuju, ale jeho prvni otazka na myslivecke zabave byla, kolik sem uz pribrala…
tak to je na kopanec mezi oci.,.nikdy mi nic nedal, kdyz sem prijedou na chalupu, otravuje jen myho chlapa o neco, ale sam nam nic neda, kdyby aspon pitomy pleny, ale pak se od cizich dozvidas, jak dal sponzorskej dar myslivcum 2000Kc…tak k tomu nemam co rict a hrozne se divi, ze netouzim po jeho pritomnosti… ![]()
Já bych taky byla nejraději, kdyby se náš pobyt v porodnici obešel bez návštěv nebo minimálně bez fotoaparátů.. nechci, aby mě někdo fotil. A proto budu rodit ve vedlejším městě
a taky jsem říkala, že alespoň pár dní nechci vidět doma nikoho jiného než chlapa a mamku..
@Lindii tatínek za všechny prachy!
Zas od toho by mě to asi nemrzelo tolik jako od někoho blízkýho ![]()
Mno my všici bydlíme v jednom menšim městě, takže předpokládám, že do porodnice za mnou přijedou jen mí rodiče a hlavně manžel a ostatní až pak někdy doma
my za švagrovýma taky nelezli do porodnice, pač jsme věděli, že za 4dny jsou doma, tak proč tam otravovat že
Ale že by nepřijela máma a manžel to si fakt nedovedu představit
Mně teda ten pobyt v porodnici děsí stokrát víc než samotnej porod
mám ráda svůj klid- svojí postel a sprchu+wc
doufám, že tam budu muset strávit jen to třídenní (nebo čtyřdenní) minimum ![]()
@Tůmička u nás v porodnici chodí fotograf z deníku a fotí mimča (někdy i s maminama) a pak je to vždycky v novinách, jako že „právě jsme se narodili“ -to je asi všude. A znám maminy, co se třeba fotěj do tech novin i s tim mimčem (s přeleželýma vlasama v erární košili… jako domácí foto dejme tomu, ale do novin?!) anebo jiný obrečej, že ho tam zrovna nechytly
neodsuzuju- každej to má jinak- ale nechápu, na mě někdo vytasit den po porodu foťák tak vraždim ![]()
@LadyAndy moje rec, jak s navstevnosti, tak s fotakama, uz to vidim, jestli prijde svagrova, tak ta ho bude trapne vytahovat, tak ji rychle yvvedu v zubech, at si vyfoti malou, ale mne rozhodne ne, budu rada, ze budu rada a o takovouhle popularitu nestojim, tim mne akorat naserou
tak jasny, ze doma je doma, co si budem povidat, ale parkrat sem ve spitale uz byla a nevadi mi to
@LadyAndy btw. od myho otce mne nema co mrzet, nikdy se jako tata nechoval, jen si nasekla nekolik deti a je mnohonasobny dedek..jen proste netouzim, aby se po mym porodu zacali angazovat s jeho nynejsi zenou, nejaky kafickovani apod..je mi to neprijemny a nepreju si to.
@Tůmička tak moje mamina je nazhavena cely moje tehu, ale taky ji reknu, at dovali nejdrive az par dni po..ja sem v tomhle starasnej samorost, potrebuju na vse prostor, sem samostatna, ikdyz to bude treba narocny, kazdej si nejak poradil a pro nas ty prvni dny doma jsou zasadni..jen doufam, ze se muj drahej nebude tri dny sbirat z kocoviny, prdlacku vydrzi a zapijet ji bude asi do nemoty
![]()