Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
10.2.13 00:03

@Talunka aha sem to blbe zkopcila, zkusit to najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 00:04

@Talunka Ty kráso, to jsem neviděla, to mohlo bejt dobrý :mrgreen:
Já nevim holky, já si nějak nedovedu představit že v normální rodině, kde ani jeden rodič neni magor, a normálně to dítě rozumně vychovávaj, se přeci samo od sebe nezačne takhle psychopaticky chovat, ne??? Tak bud je to nějakej zatoulanej gen po nějaký černý ovci rodiny, nebo bude problém u rodičů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 00:06

@LadyAndy ja vubec netusim, to asi zjistime v prubehu vychovy a treba se pridame do spolku liberalek a knihomolek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 00:06
@Talunka píše:
@LadyAndy V první řadě jsou pošahané ty matky-děti jsou pak odraz jejich úžasné výchovy. Ale zase se uklidňuji tím, že pokud budou děti vychovávány tímto způsobem, tak z nich budou růst opravdu hajzlíci a zmetci. Tím pádem bude mít můj do důchodu práci a nemusí se bát propouštění :lol:

Můj taky a třeba mu i přidaj :mrgreen: já to pořád řikám že všechno zlý je k něčemu dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 00:12

Hmm tak to bych stravila asi tyden, nez bych to nasla, ale treba casem na to narazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
10.2.13 00:13

Máme krásný příklad v rodině, jak rodiče nedokážou vychivat děti, i kyž sami byli vychováni v úplně normálnímprostředí.
Babi měla mamku a tetu-učila se s nima, holky pomáhaly v kuchyni, starší pomáhala mladší, nic nedostaly jen tak na lusknutí aj…
Mamka mě vychovála jak mě vychovávala-psaly jsme si tady o tom-prostě tak, jak si to nesla ona od babi plus přidala nějaké své vychytávky.
A teta? jedno dítě-sestřenka-introvert a trošku natvrdlá. Školu nedodělala skoro vůbec, s odřenýma ušima. Doma nic nemusela nikdy dělat. Do práce šla až po 2 letech od učňáku. Čuchla k prvnímu blbečkovi aje v tom. A teď jako budoucí matka je absolutně v prdeli, protože ji teta nic nenaučila a do teď to bere velmi benevoletně.
Beatránek-blbé známky na ZŠ, ale dali ho na střední školu. Propadl, je ve druháku…on to dožene do konce roku-haha. Má na co si vzpomene, absolutně bez zásluhy! Doma nehne ani prstem…vše se svádí na to, že je to chudák s epilepsií, což není důvod, aby na něj byly kladeny nějaké nároky…
Prostě děti úplně nepřipravené na vypuštění z hnízda. Teta si to nepřipouští, že by mělo být něco špatně. A když ji a to upozorníme, že to není dobré, co se třeba děje např. u sestřenky, tak na nás vyjede, že tomu nerozumíme. A mamce předházuje, že s penězma a jednou dcerou se to vykládá!

TAkže? To nepochopíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 00:16
@Lindii píše:
@LadyAndy ja vubec netusim, to asi zjistime v prubehu vychovy a treba se pridame do spolku liberalek a knihomolek :lol:

to nikdy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
10.2.13 00:16

@LadyAndy Šmankote,snad taky není ve státní správě pod Ministerstvem spravedlnosti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 00:18

@Talunka dyť to řikám, že chyba bude u rodičů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 00:18

@Talunka hezkej nazornej priklad a je to tak..tady takovejch borcu a borkyn je pozehnane, je jim pomalu 30 let, nekterym uz pres a bydli u rodicu, jedinne co je zajima je kam se pojede kalit, vazna znamost zadna, tupy jak pucstok a myslej si jak se nemaj a jak maj vse na haku..a pak budou kritizovat druhy, ktery si na vse museli vydelat, vydrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
10.2.13 00:19
Bych si radši ruku usekla, než bych na to šáhla :lol:
@LadyAndy píše:
to nikdy :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 00:19
@Talunka píše:
@LadyAndy Šmankote,snad taky není ve státní správě pod Ministerstvem spravedlnosti? :lol:

ne bachař neni, ale se zločincema má co do činění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 00:22

No hele kdo prisel, muj budouci otec meho ditete a jak jinak nez prumerne pod parou :cert: a jak je znamo, je jak milius, ted momentalne by si ode mne nechal nakadit na hlavu, boze muj bych se z tohodle jednou fakt zvencla..v tehlech pripadech si fakt tak nadavam, ze nejsem nezavisla, ze tu musim drepet a cekat jak pes u boudy, je to pro mne urcity ponizeni, je to proste depkoidni jako prase, nejradsi bych jim dala par facek :twisted: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
10.2.13 00:25

@Lindii U té mé sestřenky a bratránka je největší potíž v tom, že teta je prostě kvočna! Pořád je před něčím chránila a nenechala je ani jednou v ničem vymáchat. Sestřenka se začala seznamovat s tvrdou realitou, ale jelikož je vcelku jednodušší slečna, tak to nechápe, že by to mohlo být i jinak a líp. A teta ju neupozorní, že je někde chyba. prostě v 18 se zplnoletnila a pro tetu to byl důvod k tomu, že se naučila říkat-to je její věc, její život-je plnoletá. A tak to bude i u bratránka. Ale ten je aspoň vychcaný jak mraky a umí si bar co zařídit a s rodiči to umí :) Ale bude to ten typický 30tník, co bude v mamahotelu!17 let a víc jak holky ho zajímá počítač, hry a airsoft! Taky se to rodičům nezdá divné, že kluci v jeho věku mají jiné zájmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.2.13 00:26

@Lindii tak dej, se ti uleví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie