Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LadyAndy netusim,byla to detska dr.uz je to spoustu let..jo asi tak, clovek ma dost zkreslene predstavy jak bude nakladat pak se svym soukromim ![]()
@Lindii píše:
Mne fascinuje, ze do 12 ma byt doma, ze vyuzijou kazdy vteriny..i tak neumej prijit treba v 11…jen se obavam v jakym prijde stavu, sice jde na pivo si sednout jednou za tyden, ale nekolikrat mu vtloukam do hlavy, ze by se taky ho-…stalo, kdyby to do porodu uz vydrzel..no a zmuzu s tim neco??Akorat moje nervy jdou do haje
Můj nikam moc nechodí pač na to nejsou prachy, aspon k něčemu je to dobrý… ![]()
@Talunka ne to byla diskuze o tom respektovat a byt respektovan, jak tam jedna maminka pise, ze jeji mala dcerka ji dela hysteraky a zakousen se ji treba do tvare nebo do ruky, az ji tece krev..takove malej teror a ona co udela??Vysvetluje, vysvetluje a domlouva
![]()
@LadyAndy tak my taky penezma zrovna neoplivame, ale na tech par pivinek si vzdy najde drobnou ![]()
@Lindii píše:
@Talunka ne to byla diskuze o tom respektovat a byt respektovan, jak tam jedna maminka pise, ze jeji mala dcerka ji dela hysteraky a zakousen se ji treba do tvare nebo do ruky, az ji tece krev..takove malej teror a ona co udela??Vysvetluje, vysvetluje a domlouva![]()
to si taky přečtu, ježiš to je nějaká malá panenka Čakí ne? ![]()
Jak to můžou nevhat zajít tak daleko… ![]()
@LadyAndy ja netusim a na jednu stranu ty mame vubec nezavidim..snad ani ne dvouletou holku docela hodne agrese..bych se bala jak to s ni bude do budoucna pokracovat..tohle je docela nezavidenihodne
@Lindii píše:
@LadyAndy tak my taky penezma zrovna neoplivame, ale na tech par pivinek si vzdy najde drobnou
Můj drahý neumí jít na 3-4 piva a pak domů, né vážně to neumí
on když jde, tak pije dokud o sobě ví- takže na to fakt neni- tak chodí jen občas (taky proto že pak ty kocoviny stojej za to a pamatuje si to dlouho
) Takže holt když si nemůže dát pár piv a jít dom, tak nejde nikam, to bysme pak neměli ani na žrádlo ![]()
@Lindii Si myslíš, že chlapi to nějak berou, že třeba by mohli oželit to blbé pivo, když mají doma babu ve vysokém stupni těhu? Však jdu JEN na pivo. A kdyby něco, tak mají mobil. I když já, po zkušenosti ze včerejška vím, že ten mobil je pěkně na hovno-pokud ho nemá na stole a má ho v kapse u bundy, kterou má na židli!
A ještě se mi líbí, když někam jde beze mě a já mu řeknu, však jdi, ale dojdi domů za včasu, že se mě třikrát zeptá-fakt ti to nevadí? Abys mi to pak nevyčetla. A já si v duchu říkám-vadí mi to ty blboune, ale nemůžu ti to říct naplno, abych nevypadala jak semetrika! Vidíš, co mám před sebou, tak tě může trknout, že nechci být sama!
![]()
@Talunka To taky nechápu!!
Proč se musej ptát jestli nám to nevadí- to to nepoznaj?! Jasně že řeknu že mi to nevadí i když vadí!
![]()
@LadyAndy @Lindii Že ČAkí
Ale fakt-asi dítěte satana ![]()
Tys ten odkaz tam napísala, že mi nešel otevřít ani když jsem ho zmkopírovala. Ale našla jsem si pár diskuzí na toto téma a to první bylo, jak na dítě, aby vás respektovalo.No a tam ženské doporučovali nějakou knihu, co napsali manželé-no jako dílo! A ty řeči! Jak matka je vlastně studentkou, která se potřebuje neustále něco učit, aby svému dítěti dala to nejlepší. A tam podle těch mamin, co byly tou knihou nadšeny, byl popsán snad každý krok a slovo, co dělat, když máte doma dítě. Jak s ním jednat u jídla, jak mezi lidma, jak ho napomenout, jak se vyhýbat trestům…Jako normálně psycho!!!
@Lindii Ale toto už je tak na psychologa, pokud by mě dítě fyzicky napadalo, ne? Nebo na nějaké prášky na uklidnění!!!
Nebo na studenou sprchu!
Pamatujete si, na Výměnu manželek? Tam byl jeden díl, kde byl v jedné rodině absolutně agresivní kluk-asi 10,myslím. Absolutní hajzlík nevychovaný a psychopat. A měli štěstí, že tam dostali maminku z druhé rodiny a skohou okolností učitelka nebo vychovatelka.Sice tam nemohla spát, ale dala si ho trochu do latě! Tady v tomto případě teda bylo doporučené, aby psychloga navštívila celá rodina
To byl mazec-ten mladý si budoval kariéru masového vraha! Vyhrožoval své sestře nožem!
@LadyAndy V první řadě jsou pošahané ty matky-děti jsou pak odraz jejich úžasné výchovy. Ale zase se uklidňuji tím, že pokud budou děti vychovávány tímto způsobem, tak z nich budou růst opravdu hajzlíci a zmetci. Tím pádem bude mít můj do důchodu práci a nemusí se bát propouštění ![]()
@Talunka jo to je vsude stejny, oni sou v pozici chudaku, ze nemuzu ani JEN na to pivo, ale zachranku si kdyz tak budu volat ja
fakt premejslej kolenama nebo nevim..
tak tu vymenu sem nevidela, ale zazit takovy dite, tak by mne tak uz taky nikdo nevidel ![]()