Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
9.2.13 23:39

@LadyAndy netusim,byla to detska dr.uz je to spoustu let..jo asi tak, clovek ma dost zkreslene predstavy jak bude nakladat pak se svym soukromim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.2.13 23:40
@Lindii píše:
Mne fascinuje, ze do 12 ma byt doma, ze vyuzijou kazdy vteriny..i tak neumej prijit treba v 11…jen se obavam v jakym prijde stavu, sice jde na pivo si sednout jednou za tyden, ale nekolikrat mu vtloukam do hlavy, ze by se taky ho-…stalo, kdyby to do porodu uz vydrzel..no a zmuzu s tim neco??Akorat moje nervy jdou do haje :roll:

Můj nikam moc nechodí pač na to nejsou prachy, aspon k něčemu je to dobrý… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.2.13 23:40

@Talunka ne to byla diskuze o tom respektovat a byt respektovan, jak tam jedna maminka pise, ze jeji mala dcerka ji dela hysteraky a zakousen se ji treba do tvare nebo do ruky, az ji tece krev..takove malej teror a ona co udela??Vysvetluje, vysvetluje a domlouva :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.2.13 23:42

@LadyAndy tak my taky penezma zrovna neoplivame, ale na tech par pivinek si vzdy najde drobnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.2.13 23:43
@Lindii píše:
@Talunka ne to byla diskuze o tom respektovat a byt respektovan, jak tam jedna maminka pise, ze jeji mala dcerka ji dela hysteraky a zakousen se ji treba do tvare nebo do ruky, az ji tece krev..takove malej teror a ona co udela??Vysvetluje, vysvetluje a domlouva :roll: :lol:

8o to si taky přečtu, ježiš to je nějaká malá panenka Čakí ne? :mrgreen:
Jak to můžou nevhat zajít tak daleko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.2.13 23:44

@LadyAndy ja netusim a na jednu stranu ty mame vubec nezavidim..snad ani ne dvouletou holku docela hodne agrese..bych se bala jak to s ni bude do budoucna pokracovat..tohle je docela nezavidenihodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.2.13 23:46
@Lindii píše:
@LadyAndy tak my taky penezma zrovna neoplivame, ale na tech par pivinek si vzdy najde drobnou :lol:

Můj drahý neumí jít na 3-4 piva a pak domů, né vážně to neumí :! on když jde, tak pije dokud o sobě ví- takže na to fakt neni- tak chodí jen občas (taky proto že pak ty kocoviny stojej za to a pamatuje si to dlouho :lol: ) Takže holt když si nemůže dát pár piv a jít dom, tak nejde nikam, to bysme pak neměli ani na žrádlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.2.13 23:48

@Lindii Si myslíš, že chlapi to nějak berou, že třeba by mohli oželit to blbé pivo, když mají doma babu ve vysokém stupni těhu? Však jdu JEN na pivo. A kdyby něco, tak mají mobil. I když já, po zkušenosti ze včerejška vím, že ten mobil je pěkně na hovno-pokud ho nemá na stole a má ho v kapse u bundy, kterou má na židli!
A ještě se mi líbí, když někam jde beze mě a já mu řeknu, však jdi, ale dojdi domů za včasu, že se mě třikrát zeptá-fakt ti to nevadí? Abys mi to pak nevyčetla. A já si v duchu říkám-vadí mi to ty blboune, ale nemůžu ti to říct naplno, abych nevypadala jak semetrika! Vidíš, co mám před sebou, tak tě může trknout, že nechci být sama!
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.2.13 23:51

@Talunka To taky nechápu!! :nevim: Proč se musej ptát jestli nám to nevadí- to to nepoznaj?! Jasně že řeknu že mi to nevadí i když vadí! :! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.2.13 23:52

Tu diskuzi nemůžu najít, tak aspon si ušetřim nervy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.2.13 23:52

@LadyAndy @Lindii Že ČAkí :lol: :lol: Ale fakt-asi dítěte satana :lol:
Tys ten odkaz tam napísala, že mi nešel otevřít ani když jsem ho zmkopírovala. Ale našla jsem si pár diskuzí na toto téma a to první bylo, jak na dítě, aby vás respektovalo.No a tam ženské doporučovali nějakou knihu, co napsali manželé-no jako dílo! A ty řeči! Jak matka je vlastně studentkou, která se potřebuje neustále něco učit, aby svému dítěti dala to nejlepší. A tam podle těch mamin, co byly tou knihou nadšeny, byl popsán snad každý krok a slovo, co dělat, když máte doma dítě. Jak s ním jednat u jídla, jak mezi lidma, jak ho napomenout, jak se vyhýbat trestům…Jako normálně psycho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.2.13 23:55

@Talunka 8o pak nemaj bejt některý ty děti pošahaný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.2.13 23:57

@Lindii Ale toto už je tak na psychologa, pokud by mě dítě fyzicky napadalo, ne? Nebo na nějaké prášky na uklidnění!!! :cert: Nebo na studenou sprchu!

Pamatujete si, na Výměnu manželek? Tam byl jeden díl, kde byl v jedné rodině absolutně agresivní kluk-asi 10,myslím. Absolutní hajzlík nevychovaný a psychopat. A měli štěstí, že tam dostali maminku z druhé rodiny a skohou okolností učitelka nebo vychovatelka.Sice tam nemohla spát, ale dala si ho trochu do latě! Tady v tomto případě teda bylo doporučené, aby psychloga navštívila celá rodina :lol: To byl mazec-ten mladý si budoval kariéru masového vraha! Vyhrožoval své sestře nožem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
10.2.13 00:00

@LadyAndy V první řadě jsou pošahané ty matky-děti jsou pak odraz jejich úžasné výchovy. Ale zase se uklidňuji tím, že pokud budou děti vychovávány tímto způsobem, tak z nich budou růst opravdu hajzlíci a zmetci. Tím pádem bude mít můj do důchodu práci a nemusí se bát propouštění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
10.2.13 00:02

@Talunka jo to je vsude stejny, oni sou v pozici chudaku, ze nemuzu ani JEN na to pivo, ale zachranku si kdyz tak budu volat ja :D fakt premejslej kolenama nebo nevim.. :roll: tak tu vymenu sem nevidela, ale zazit takovy dite, tak by mne tak uz taky nikdo nevidel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí