Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
8.2.13 22:36

@Talunka to je zmetek, my se kvuli takovy prkotine nedavno postekali jak psi..taky by se jim hovno stalo, byt s nama nez je vyprdnem doma.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 22:40

@Lindii Víš,co je zajímavé? Že když jsem nebyla těhotná, tak jsme si večer udělali ležení v obýváku u velké televize. Otevřeli si šampus, stáhli film a byli spolu. Teď to prostě nejde.On jde na pivo a já čumákuju doma!
Ty voleeee, jak kdyby sme byly prašivky nebo co! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:42

Já nechci blinkat podle tabulek :poblion: jinak ten můj nejspíš přijede kolem jedný

• Citovat
  • Upravit
7628
8.2.13 22:44

@Talunka ja taky vidim radikalni zmenu a cele tehotenstvi se tim trapim, proste vi, ze mne najde doma a je si jistej a to je proste nebavi!!Oni na nas potrebujou zarlit, nebyt si jisty nicim, pak slapou jak hodinky, je ot tak, proste sem nad tim uz milionkrat premyslela a dospela sem k tomuhle zaveru. Prave proto se tesim na to, az budu schopna a zas se trochu upravim, neco shodim, hodim se trochu do pucu, tak mu to predvedu a strasne rada! Vratim mu pres rok tohodle psychickyho vypeti a to tim nemyslim vuci nemu nejak spatne, porad plati to, ze to je chlap meho zivota, ale oni si nas takhle proste nevazej :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 22:44
@JessikaJ píše:
Já nechci blinkat podle tabulek :poblion: jinak ten můj nejspíš přijede kolem jedný

asi sem prehledla, ale v kolikatem jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 22:45
Já toto neznám, blinkání. U mě to nějak prošlo. Až teda na to moře-to jsem se vyblinkala z podoby-asi tomu přidalo, že jsem byla těhu a to jejich fuj jídlo.
Ten můj projistotu ani nebere telefon.Ale asi aji dobře, nebyla bych moc příjemná. Takto si vykoledoval tichou domácnost! :|
@JessikaJ píše:
Já nechci blinkat podle tabulek :poblion: jinak ten můj nejspíš přijede kolem jedný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.2.13 22:45

@Talunka
jéé, to ani není možný, jak tě ten tvůj trápí, nejspíš si to ani neuvědomuje, je to prostě chlap, ale to ho neomlouvá, věřím, že až se vám malá narodí, tak si z ní sedne na prdel a snad mu to konečně dojde, co má doma :) a to že se ti neozval, když měl, to úplně nesnáším, jak odkopnutá na vedlejší kolej.
@Lindii jojo holky, vraťte to těm chlapům, máte výhodu, budete v převaze, ten můj si libuje, že na mě od června budou doma tři, počítám i kocoura :mrgreen: ale zas vůbec nemůžu říct, že by se ke mně choval špatně, jen si občas neodpustí vtipnou poznámku, kterou já teď nepochopím jako v netěhu stavu. včera mi řekl, že začínám připomínat mašinu, jsem celkově větší kousek a teď k tomu mi vylejzá břicho. no dala jsem mu to sežrat, mám občas míííírnou depku z toho jak se na různých místech zvětšuju a nedopínám kalhoty a on na mě přijde s mašinou :cert: pak se ale aspoň omluvil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:46

Lindi teprve 8tt takže ještě dost na začátku

• Citovat
  • Upravit
3284
8.2.13 22:48

No holky frčím chrnět, manžel byl na kompu defakto doteď, já tuhla na gauči a teď už chrápu v sedě :) tak páá a dobrou a pevný nervy! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 22:50

@Lindii Souhlasím! Absolutně máš pravdu! Když si náma nejsou jistí, tak dělají i nesmyslné věci-lívance na snídani :) Ale teď? Nemůžeme se bránit a oni to ví. A to je od nich absolutně sprosté!
Jak píšeš-já se taky těším, až mu pichnu malou a řeknu, že jdu na spinning nebo na plk s kamoškou :) Že nejsem sama rodič. A to mu vrátím to jeho debilní přirovnání, když se bavíme před ním o porodu-Já byl na vojně, takže já rodit nemusím! Já mu řeknu-tys byl na vojně, já rodila-je to fifty fifty! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 22:53

@Šalvějka no ono je pro na svse ted citlivejsi nez normalne, cili to je prirozeny, vsak se neboj, i ty dostojis sve zenske hrdosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 22:54
@JessikaJ píše:
Lindi teprve 8tt takže ještě dost na začátku

jee tak to ti ani nezavidim, ja nechci uz tehotnit ani den navic, nez musim :lol: :lol: ale preju ti, aby sis to uzila a myslela pozitivne, mne to tehotneni nebavi no, snad mne neukamenujes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 22:56

Neboj neukamenuju není za co já osobně jsem už docela unavená protože mi je fakt šaptně skoro pořád

• Citovat
  • Upravit
7628
8.2.13 22:56

@Talunka jj asi tak, to je presne ono a to ikdybych do toho mesta mela jet jen jako a sedet u kafe sama, tak to udelam, nebo ztratim absolutne svoji osobnost, za kterou si mne chlap ma vazit, bych se za chvili prestala vazit sama sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 22:58
@JessikaJ píše:
Neboj neukamenuju není za co já osobně jsem už docela unavená protože mi je fakt šaptně skoro pořád

no jo, to ti nezavidim, ja teda neblila, ale prvni 3 mesice jsem spala i za chuze, totalka utahana a nechutenstvi, pak se to obratilo v obzersti a ted na konci uz zase jenom spim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí