Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii My dvě se na tom fakt shodneme…Poslední měsíc jsou opravdu muka! A to po všeh stránkách-duševních i tělesných. Nejhorší je, že to mrně za to nemůže. Vždycky, když mám takovou depku, tak začnu hladit bříško a říkám jí, jak se na ni hrozně těším. Ale ještě tu není a tu potřebu mít někoho na blízku očekávám od manžela. LAe nechci si to vynucovat…to je tak přirozené jak umělé nehty. ![]()
@JessikaJ píše:
Tak já nebleju zatím jen jsem jak říkáš šíleně unavená už aby to trošku přešlo vůbec nemůžu fungovat a to tu zítra mám tři elektrikáře i na oběd a ti jsou šileně žraví a večer návštěvu to v neděli odpadnu
no to ti nezavidim, tak at to mas co nejdriv za sebou, ono pak bude lepe zas neboj ![]()
@Talunka rikam,musime to nejak doklepat, pak bude dobre, kazdopadne sem si to od ncih taky predstavovala lip to tehulkovani, nebo psis ten postoj k nam jako k tehotny..
Já teda musím upřímně přiznat, že na toho mého si nemůžu absolutně stěžovat fakt je v tomhle zlatej
Jdu do postele…začala mě pekelně bolet hlava! Asi z těch nervů!
Brou noc…
@Talunka
tak to zkus zaspat a nenervuj se, skodis tim jen sama sobe, zitra napis, papa ![]()
@JessikaJ píše:
Já teda musím upřímně přiznat, že na toho mého si nemůžu absolutně stěžovat fakt je v tomhle zlatej
v cem presne je zlatej? ![]()
Když tady tak čtu jak se rozčilujete, že vaši chlapi nemají takový zájem o miminko jak by jste si představovali tak já nemůžu říct nic ten můj se doopravdy stará a zajímá a strašně se těší
@JessikaJ píše:
Když tady tak čtu jak se rozčilujete, že vaši chlapi nemají takový zájem o miminko jak by jste si představovali tak já nemůžu říct nic ten můj se doopravdy stará a zajímá a strašně se těší
to ne, to si pochopila spatne, zajem o mimi urco maji, jen postoj k nam jako k tehotny je trosku nepochopitelny
jinak muj se urco strasne tesi, koneckoncu byl to jeho napad uz mit prcka, jen treba chtel vic kluka, ale neresi to, rika si, treba to druhy..ale z toho mi zrovna momentalne naskakujou pupinky, tohle za dva roky prozivat znova
![]()
Tak on asi každý chlap by radši kluka, já vždy říkám co jsi si udělal to tam máš ![]()
@JessikaJ píše:
Tak on asi každý chlap by radši kluka, já vždy říkám co jsi si udělal to tam máš
kazdy ne, apson z meho okoli, oni sou pak stejne poprdeny, atje to cokoliv, cili to je sumak, hlavne at sou prckove zdravoucky a je to ![]()
Tak ve výsledku jsou nadšený at je to kluk nebo holka to je fakt a zdraví to je základ já jdu příští týden na kontrolu jestli máme srdíčko tak jsem fakt už zvědavá
@JessikaJ píše:
Tak ve výsledku jsou nadšený at je to kluk nebo holka to je fakt a zdraví to je základ já jdu příští týden na kontrolu jestli máme srdíčko tak jsem fakt už zvědavá
tak pozde na srdicko?? ![]()
Tak já nebleju zatím jen jsem jak říkáš šíleně unavená už aby to trošku přešlo vůbec nemůžu fungovat a to tu zítra mám tři elektrikáře i na oběd a ti jsou šileně žraví a večer návštěvu to v neděli odpadnu