Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JessikaJ
8.2.13 23:01

Tak já nebleju zatím jen jsem jak říkáš šíleně unavená už aby to trošku přešlo vůbec nemůžu fungovat a to tu zítra mám tři elektrikáře i na oběd a ti jsou šileně žraví a večer návštěvu to v neděli odpadnu

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 23:01

@Lindii My dvě se na tom fakt shodneme…Poslední měsíc jsou opravdu muka! A to po všeh stránkách-duševních i tělesných. Nejhorší je, že to mrně za to nemůže. Vždycky, když mám takovou depku, tak začnu hladit bříško a říkám jí, jak se na ni hrozně těším. Ale ještě tu není a tu potřebu mít někoho na blízku očekávám od manžela. LAe nechci si to vynucovat…to je tak přirozené jak umělé nehty. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 23:06
@JessikaJ píše:
Tak já nebleju zatím jen jsem jak říkáš šíleně unavená už aby to trošku přešlo vůbec nemůžu fungovat a to tu zítra mám tři elektrikáře i na oběd a ti jsou šileně žraví a večer návštěvu to v neděli odpadnu

no to ti nezavidim, tak at to mas co nejdriv za sebou, ono pak bude lepe zas neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 23:07

@Talunka rikam,musime to nejak doklepat, pak bude dobre, kazdopadne sem si to od ncih taky predstavovala lip to tehulkovani, nebo psis ten postoj k nam jako k tehotny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 23:08

Já teda musím upřímně přiznat, že na toho mého si nemůžu absolutně stěžovat fakt je v tomhle zlatej

• Citovat
  • Upravit
2338
8.2.13 23:09

Jdu do postele…začala mě pekelně bolet hlava! Asi z těch nervů!
Brou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 23:10
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
7628
8.2.13 23:25

@Talunka :? tak to zkus zaspat a nenervuj se, skodis tim jen sama sobe, zitra napis, papa :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 23:25
@JessikaJ píše:
Já teda musím upřímně přiznat, že na toho mého si nemůžu absolutně stěžovat fakt je v tomhle zlatej

v cem presne je zlatej? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 23:31

Když tady tak čtu jak se rozčilujete, že vaši chlapi nemají takový zájem o miminko jak by jste si představovali tak já nemůžu říct nic ten můj se doopravdy stará a zajímá a strašně se těší

• Citovat
  • Upravit
7628
8.2.13 23:35
@JessikaJ píše:
Když tady tak čtu jak se rozčilujete, že vaši chlapi nemají takový zájem o miminko jak by jste si představovali tak já nemůžu říct nic ten můj se doopravdy stará a zajímá a strašně se těší

to ne, to si pochopila spatne, zajem o mimi urco maji, jen postoj k nam jako k tehotny je trosku nepochopitelny :mrgreen: jinak muj se urco strasne tesi, koneckoncu byl to jeho napad uz mit prcka, jen treba chtel vic kluka, ale neresi to, rika si, treba to druhy..ale z toho mi zrovna momentalne naskakujou pupinky, tohle za dva roky prozivat znova :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 23:37

Tak on asi každý chlap by radši kluka, já vždy říkám co jsi si udělal to tam máš :lol:

• Citovat
  • Upravit
7628
8.2.13 23:42
@JessikaJ píše:
Tak on asi každý chlap by radši kluka, já vždy říkám co jsi si udělal to tam máš :lol:

kazdy ne, apson z meho okoli, oni sou pak stejne poprdeny, atje to cokoliv, cili to je sumak, hlavne at sou prckove zdravoucky a je to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
8.2.13 23:45

Tak ve výsledku jsou nadšený at je to kluk nebo holka to je fakt a zdraví to je základ já jdu příští týden na kontrolu jestli máme srdíčko tak jsem fakt už zvědavá

• Citovat
  • Upravit
7628
8.2.13 23:50
@JessikaJ píše:
Tak ve výsledku jsou nadšený at je to kluk nebo holka to je fakt a zdraví to je základ já jdu příští týden na kontrolu jestli máme srdíčko tak jsem fakt už zvědavá

tak pozde na srdicko?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky