Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii JO a jinak to máme taky stejný-když někam chce jít, tak jsem ta nejkrásnější, nejúžasnější a pojedeme nakupovat a koupím to a to…Kecy v kleci.Pak dojde dom a sliby v prdeli a ještě začne dělat krávu ze mě. Oni jsou úžasní, jak svůj prohřešek dokážou otočit a okecat tak, že z toho má vyjít, že jsi ta blbka ty a oni nic neudělali. Kdybych byla taková ta pipka, kterou chtěl na milostný vztah, tak mu na to skočím a řeknu si, že jsem blbá já. Ale já, ošlehaná a vždy v pozoru, se nenechám oblbnout ![]()
To taky nepochopim co ty chlapi viděj na takových umělých ku*vách
Kdyby s nějakou hezkou, no budiž to se nechá po x letech pochopit..
, ale když je to s nějakou nechutnou fuchtlí tak je to ještě víc ponižující! ![]()
Mimochodem máte hrozně mladý tatínky
, mýmu bude za měsíc 56 ![]()
Ten můj dnes seká latinu, kupodivu mi i pomohl s úklidem dole ve vchodě
ale zato jsme byli u tchýně a jejího přítele na návštěvě a za chvíli přijde tchán s přítelkyní
dvě rodinný návštěvy za den- to už je na mě moc
![]()
@Talunka píše:
@Lindii JO a jinak to máme taky stejný-když někam chce jít, tak jsem ta nejkrásnější, nejúžasnější a pojedeme nakupovat a koupím to a to…Kecy v kleci.Pak dojde dom a sliby v prdeli a ještě začne dělat krávu ze mě. Oni jsou úžasní, jak svůj prohřešek dokážou otočit a okecat tak, že z toho má vyjít, že jsi ta blbka ty a oni nic neudělali. Kdybych byla taková ta pipka, kterou chtěl na milostný vztah, tak mu na to skočím a řeknu si, že jsem blbá já. Ale já, ošlehaná a vždy v pozoru, se nenechám oblbnout
Potvrzuju že u nás stejný
si někdy řikám, že snad ty chlapi maj na tohle nějaký povinný hromadný školení nebo co…
![]()
@LadyAndy To říkám furt, že chlapi jsou stejní uvnitř, akorát mají jiný obal ![]()
@Tůmička
Ahojky
no mě břicho začalo bejt vidět celkem nedávno, pořád to bylo jen jako bych se přejedla, ale teď už ho neschovám
mamka na mě dneska koukala a povídá mi, že budu mít nejspíš veliký bříško, tak uvidíme, já si říkám, že zas tak velký břicho mít nemusím ![]()
@Mimise chjo, proč ty chlapy musej žesnký trápit zrovna v tomhle nejcitlivějším období…hlavně že miluje svoje dítě, ale najevo to dát neumí, hlavně tobě
to mě mrzí, to bych taky brečela jak želva, plus ta rajda
že si musej pořád něco dokazovat, nechápu.
Tááák ženy můj drahy vylezl z postele ve 3. Přišel jestli jsem na něj naštvana když jsme mu řekla at ukaže facebook tak ho ukazal ale měl to smazane samozřejmě. Tak jsem mu řekla at mi okamžitě řekne co to mělo být. Samozřejmě neřekl. vymlouval se že si to nepamatuje. No tak jsem si začla balit věci na zítra k té mamce a to už byl jak milius lezl za mnou pokolenech klečel a prosil abych mu odpustila, že byl opilej atd…Tak bylo dusno.Pak přijela tchyně prachy jsem z ni samozřejmě nevydolovala takže další pecka. Tak jsem ji řekla at koupi psum granule.No a ted ten blbec tady chodí s kocovinou jako prase a ja se jen směju a říkam mu patří ti to. Takže aspoň že je mu špatně ![]()
Ach jo holky..
já vám ty chlapy nezávidím.. jenže víte co. S nima je to těžký a bez ještě těžší. Moc ráda bych vám pomohla, ale nějak si tohle nedokážu představit, že bych to měla „snášet“. Já vím, že ono to tak horký nebude, že tady je to prostě vybarvené v jiném světle, ale i tak. Já nemám ráda, když se ke mě někdo chová nehezky a zapírá nebo lže nebo tak..
@Tůmička jeee ten je krásnej. Já jsem nechala tátovi dělat Avii. Jelikož je automechanik a avie miluje tak jsme mu nechala udělat to.Ale ted nějak nemužu najit fotku.
@Mimise Tak taťka miluje Toy Story
a vyhrkly mu slzy do očí úplně. Fakt byl dojatý
@Tůmička Táty byl taky nadšenej. Nejvíc byl hotovej že ta avia měla i náklad v podobě kuliček z marcipánu jako štěrk. Kdybych našla tu fotku ![]()
Zdarec zeny, tak u nas normalka, situaci sem nehrotila, prisel vcera vcas a celkem normlaka, tak sme jeste kecali, proto sem se neozvala. Dneska taky klidek, ted sem dokoukala Ctyri v tom a jen se modlim, az na ty diskuzi zas nekoho roznesou na kopytech.
@Tůmička cozeee??? Tak tatka je husteej, prej Toy story, dortik krasnej a zaroven mne to pobavilo a utvrdilo v tom, ze chlapy jsou v kazdym veku maly decka, je to super
![]()
@Šalvějka nemusis mit velky pupik, muze trochu vyrust ted a pak uz moc ne, ja zas nemela do 6. skoro nic a pak se najednou objevil ![]()