Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jéé to jsem se, holky, pěkně napucla
měla jsem chuť na brambory na šlehačce, tak jsem je udělala a k tomu upekla kuřecí křidýlka
tak jsme si pošmákli ![]()
@Tůmička
na šlehačce joo? to musí bejt dobrota
já dnes dělala výpečky na zítřek a špenát, akorát mi u těch výpečků trochu ujela ruka se solí
jíst se to naštěstí dá, ale chce to hodně prokládat nesolenýma bramborama ![]()
@Šalvějka Jojo, na šlehačce
brambory nakrájíš na tenká kolečka, umeješ, hodíš do zapékací mísy (pod to kapičku oleje, jen aby se to nepřipálilo), okořeníš (já dávám chilli, koření bylinky s česnekem a trošinku pepře (prostě jaký kdo má rád), osolíš a zaliješ smetanou ke šlehání (min. 31%tuku).. ta šlehačka by měla sahat do 3/4 brambor… a pečeš
tak na 200-220 stupňů, než se začne dělat krusta na bramborách a smetana nezhoustne
nesmí tam pak plavat. A je to výýýýýýýýborný ![]()
@Tůmička
no zní to luxusně
podobně zapejkám brambory i s masem a zeleninou, taky mňamka ![]()
@Šalvějka jojo, já když to dělám o víkendu, tak pod ty brambory fláknu ještě plátky kuřecího
a peču to stejně
ale dávám dvě šlehačky
Holky tak mě to břicho ze včéra chytlo znova… je to prostě levá strana břicha.. od žeber až do podbříšku ![]()
Tady se zere, mnam
ja z ty diskuze nemuzu (o dupani) to jsou nazory, ze by jeden blil.. ![]()
@Mimise Tak to je super, že je všechno v pořádku
Úplně tě chápu, s tou změnou prostředí. To je potřeba, když jsi furt doma.To nastává stav tzv. domácí ponorky ![]()
Já dnes strávila odpoledne s těhulama-2-a prodrbaly jsme kde co a kde koho. Holky z jednoho sídliště
A co se týká těhotenství, tak jsme se sice bavily, ale tak nějak normálně. Tak jak my tady
Bylo to fajn, vypadnout z jeskyně!
V Brně si to pěkně užij, pořád je tam pěkný šrumec
Ale je tam kam jít a kde co vidět. A s tou šalinou-bacha, víš, že lidi tam naskakujou pomalu za jízdy ![]()
@Tůmička A nezajdeš k tomu doktorovi? Třeba ti řekne, co se děje, hm?
@Talunka Jako přemýšlím o tom no.. ale asi bych šla k obvoďačce, aby mě někam poslala.. rovnou si nechám dát razítko od ní do průkajdy
@Tůmička Pokud máš takového gyndaře jako já, tak radši běž k obvoďačce. Třeba i jako ženská ti něco poradí či tě opravdu někam odkáže.
@Talunka já mám super gyndaře.. už si nepamatuju, co máš zač. On je bezva, ale myslím, že s tímhle na gyndě nic nezmůžou.
@Tůmička Já mám pana doktora, co pamatuje ještě Jánského, když objevil krevní skupiny
Né tak úplně, ale skoro jo.Je to takvoý nekňuba a pokud nemusí, tak ti nic neřekne a jinak má názor, že těhotenství je v rukách přírody
Řečeno nadneseně, ale skoro to tak je.
No, ale gyndař by tě taky měl někam poslat, když ti nepomůže on, ne? ![]()