Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
5.2.13 18:49

Jéé to jsem se, holky, pěkně napucla :) měla jsem chuť na brambory na šlehačce, tak jsem je udělala a k tomu upekla kuřecí křidýlka :) tak jsme si pošmákli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.2.13 20:22

@Tůmička
na šlehačce joo? to musí bejt dobrota :) já dnes dělala výpečky na zítřek a špenát, akorát mi u těch výpečků trochu ujela ruka se solí :| jíst se to naštěstí dá, ale chce to hodně prokládat nesolenýma bramborama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 20:29

@Šalvějka Jojo, na šlehačce :) brambory nakrájíš na tenká kolečka, umeješ, hodíš do zapékací mísy (pod to kapičku oleje, jen aby se to nepřipálilo), okořeníš (já dávám chilli, koření bylinky s česnekem a trošinku pepře (prostě jaký kdo má rád), osolíš a zaliješ smetanou ke šlehání (min. 31%tuku).. ta šlehačka by měla sahat do 3/4 brambor… a pečeš :) tak na 200-220 stupňů, než se začne dělat krusta na bramborách a smetana nezhoustne :) nesmí tam pak plavat. A je to výýýýýýýýborný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.2.13 20:48

@Tůmička
no zní to luxusně :) podobně zapejkám brambory i s masem a zeleninou, taky mňamka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 21:21

@Šalvějka jojo, já když to dělám o víkendu, tak pod ty brambory fláknu ještě plátky kuřecího :) a peču to stejně :) ale dávám dvě šlehačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 21:22

Holky tak mě to břicho ze včéra chytlo znova… je to prostě levá strana břicha.. od žeber až do podbříšku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 22:04

Tady se zere, mnam :mrgreen: :mrgreen: ja z ty diskuze nemuzu (o dupani) to jsou nazory, ze by jeden blil.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 22:18

@Lindii já to ani nečtu hele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 22:21

@Mimise Tak to je super, že je všechno v pořádku :palec: Úplně tě chápu, s tou změnou prostředí. To je potřeba, když jsi furt doma.To nastává stav tzv. domácí ponorky :lol:
Já dnes strávila odpoledne s těhulama-2-a prodrbaly jsme kde co a kde koho. Holky z jednoho sídliště :lol: A co se týká těhotenství, tak jsme se sice bavily, ale tak nějak normálně. Tak jak my tady :lol: Bylo to fajn, vypadnout z jeskyně!
V Brně si to pěkně užij, pořád je tam pěkný šrumec :) Ale je tam kam jít a kde co vidět. A s tou šalinou-bacha, víš, že lidi tam naskakujou pomalu za jízdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 22:23

@Lindii Jsou to blbky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 22:25

@Tůmička A nezajdeš k tomu doktorovi? Třeba ti řekne, co se děje, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 22:31

@Talunka Jako přemýšlím o tom no.. ale asi bych šla k obvoďačce, aby mě někam poslala.. rovnou si nechám dát razítko od ní do průkajdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 22:38

@Tůmička Pokud máš takového gyndaře jako já, tak radši běž k obvoďačce. Třeba i jako ženská ti něco poradí či tě opravdu někam odkáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 22:47

@Talunka já mám super gyndaře.. už si nepamatuju, co máš zač. On je bezva, ale myslím, že s tímhle na gyndě nic nezmůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 22:56

@Tůmička Já mám pana doktora, co pamatuje ještě Jánského, když objevil krevní skupiny :lol: Né tak úplně, ale skoro jo.Je to takvoý nekňuba a pokud nemusí, tak ti nic neřekne a jinak má názor, že těhotenství je v rukách přírody :lol: Řečeno nadneseně, ale skoro to tak je.

No, ale gyndař by tě taky měl někam poslat, když ti nepomůže on, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky