Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička drzim palce a dobrou. P:S: popros pritele at ti bolavy misto namaze konskou masti, pokud je to neco skripleho, pak to krasne povoli, ja ji miluju, ale kup si tu pravou svycarskou hrejivou, je fakt super ![]()
@Lindii Jooo,tak to se tak taky holím. Pak jen na kalhotkách vidím červené ťupky jak moc jsem se netrefila a šla durch ![]()
Tu koňskou mám taky. Můj mě musí každý večer patlat kříže a za krkem.Pak smrdím jak naše babi, když se maže Francovkou.Ale fakt to povolí a člověku se uleví.
Hej, dobrá diskuze-Jak odnaučit dupat dítě v bytě-
@Talunka jj ja td klepu, ze krcni pater jinak oje na prd kolikrat, ze dobry v tehu a na panev mit o nepomuze, to je vse uvnitr, cili sem ji zavrela do skrinky.Bych si potrebovala poradne zacvicit a dat se do kupy, uz na sobe citim, ze me telo je dost zdevastovany, hruza..jo projizdim diskuze a taky na to cumim
![]()
@Talunka tak ted sme mrtvy asi obe dve..to sou zas nekdy nazory..ja dupani smradu primo nenavidim, kor kdyz sem nucena byt doma a poclouchat to cely den! oni sou neunavny, to je sileny ![]()
@Lindii Je seru.Jsou tam i dvě normální, které to chápou a napsaly to pěkně. Děcko lze naučit, aby se i v bytě chovalo slušně.
Taky to nesnáším, když se lidi chovají jak kdyby byli na baráku sami. A ty debilní matky s argumentema-jsou děti a co jako. mám je zabit?
@Lindii Já si frajerka koupila ten velký balón a dokud nebylo břicho, tak cvičila. Teď na něm tak akorát hépu, když mě sere ten malý, blonďatý ďábel pod náma. ALe aspoň mi trošku povolí záda ![]()
@Talunka jj souhlas, normalni to neni, jde jen o to je zabavit..taky mam balon, ale ted ho nepouzivam, ale je super jinak na protazeni a bolesti zad, to jo, ![]()
@Lindii Heeej,konečně diskuze, kde se vcelku drtí ty nadržené matky podle tabulek ![]()
@Talunka koukam,ze se v tom vyzivas stejne jako ja, ze nejsme aspon jednou samy na ty druhy strane, to je fakt vtipny
![]()
Tam už je prd zábava. nikdo nevyrypuje a šeci spí
Napadá mě:
Vítěztví nad matkama liberální výchovy! ![]()
@Talunka
budem to asi nekde carkovat..hele dalsi moc pekna diskuze https://www.emimino.cz/…odku-138649/ se tady tlemim
![]()
@Lindii No to už je teda jako fakt ujeté
ALe dobrá hláška-Jen dvě věci smrdí jako ryba a jen jedna je ryba!
![]()