Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
4.2.13 13:07

Tady máte tu slíbenou ukázku. Připadám si jak nějaká zketa, že ju tak pomlouvám :think:

Jinak mě dostala sousedka, když tady byla na návštěvě-jé, to je pěkné. Co bys chtěla. Ty jsi hrozně náročná! Podotýkám, že je to mladá baba,33 s holčičkou 5 let.
Já, náročná. Já, která nakoupila v sekáči po dvacce dupky, košilky, bodýčka, papučky, pyžamka…Vždyť se tam dá nakoupit i normálně a ne tak hrozně! :zed:

Příspěvek upraven 04.02.13 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 13:37

@Talunka ty va to si děláš srandu s těma věcma!!! to je šílený. Tohle bych jí snad ani na zahradu nedala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.13 13:55

@Talunka Myslim že to si nevezmou ani v tom azyláku, kam si to chtěla vzít :mrgreen:
Ale jinak mi to přišlo od ní dneska milý že ti chtěla pomoct- sice blbě načasovaný, ale snaha byla. Moje tchýně je sice fajn, ale jako otázku jestli něco nepotřebuju jsem od ní v životě neslyšela a na malýho nám ještě nic nekoupila a ani náznakem se k tomu nemá, tak uvidíme- zatim těžkej nezájem…
@Tůmička mluvíš mi z duše, hrozně nesnášim jak všechny ty maminy mluvěj v množnym čísle!!! :cert: Ale VŠECHNY- je to jak nějakej virus co chytnou v porodnici! :zed: Řikala jsem si že třeba budu taky takhle mluvit, ale čim jsem těhotnější tim víc je mi to proti srsti :pocitac: a opravdu NE nebudu mluvit jak debil: dneska sme se dvakrát pokakali a bolí nás zoubek a už začínáme hačat… Naskakuje mi husí kůže jen si to představim :P Jsem ráda že nejsem jediná komu to přijde stupidní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 14:14

@Tůmička Pěkné,že :lol: A kdybych věděla, kam jsem zašantročila to povlečení, tak vyfotím i to. A takových šmakulád mám plnou igelitku. A pak, že jsem náročná!
@LadyAndy Víš,ona chce pomáhat vždycky. Ale to není, jako pomoc-pomoc.Ona se ráda rýpe v cizích věcech. Na své si ale nedá šáhnout. A víš jak vypadá její pomoc? Když se tady malovalo, tak tady pomáhala uklízet. Popisovala jsem, jak tady prolezla kde co.Ale ta její pomoc je taková-já ti to dám sem, tady je to lepší. A proč toto nemáte takto? Toto je lepší umýt tímto a touto hadrou, co jsem ti donesla.-Tak proto nechci, aby mi pomáhala. To je narušení naší domácnosti, mého prostoru! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 14:15

@Talunka ahojda, uff, tak muzu ti rict, ze bych dala i pres dvere skrin, aby se dovnitr nedostala..jelikoz ja rano vstala a sla sem si lehnout jeste v 10 a vzbudile sem se skoro pred hodinou, dneska mi vubec neni dobre a nestojim o jakoukoliv navstevu, jsou t ylidi natvrdly???I s vlastni mamou si domluvim, kdy prijede..tvl nechapu… :evil: :roll: ja sem dneska jak prejeta, ucho mne stale boli, ale pres noc nam tu zaclo snezit a uz zas nasnezilo asi 20 cisel a ja v tomhle nikam sama nejedu, kor kdyz mi neni dobre..jinak ty hadry jsou fakt sileny..to se nedela, kdyz davas neco darkem, tak bych to i tak nekoupila v bazosi, ale v obchode, fakt by mne to nenapadlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 14:19

@Tůmička jen si hezky vetsi trika nakup, uvidis jak je rada pouzijes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 14:19

@Lindii Dnes je blbý tlak…četlas, s jakou jsem vstávala. A teď mi je jak zpráskanému psovi. Vidím to na lenošení a zase lenošení.
Tebe to ucho nepustilo? Nezkusila jsi to alespoň vyšumět peroxidem? To mi dělávala mamka jako malé, když jsem držkovala, že mě tu špejli cpe až do mozku.Tak abych měla čisté slechy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 14:22

@LadyAndy Jo,a možná bych brala totální nezájem ze strany tchýně, než takový uměle vyvovalný. Jen aby mohla babám v kroužku vykládat, jak mi chce pomoci a já odmítám. Jak mi dává oblečení a já ohrnuju nos…Určitě chápeš :think: Asi jsem si na ni už vytvořila alergii.No,co už :nevim: MOje chyba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 14:27

Ahojky Jmenuji se Lucka a chtěla bych se zeptat zda někdo nevi kdy přesne se vyviji srdičko v těhotenstvi. Dneska sem byla u doktorky a řekla mi že tam nevidí srdíčko a sem tak zhruba 5-6 tyden těhotenství..a ve čtvrtek jdu znovu na vyšetřeni a jestli tam nebudu vydět srdičko tak mně pošle do nemocnice na zakrok..Jinak jsem už jednou byla těhotna ale potratila sem…tak sme se snažili po druhe s přitelem a povedlo a ted mame problem a mam trošku strach…Porad temi děkdo prosím děkuji mooc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 14:28

@kopretinka.l.j ahojky,no nechci te nejak desit, ale srdicko se vyviji jako prvni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 14:31

@Talunka nic semnezkousela, radsi tam nic davat nechci, ono to vypada na mechanicky poskozeni nez na nejaky zanet..no hnus, tak sem tak trosku postavila do late toho myho tatku, ze jako by se taky uz sakra mohl nabidnout a jet semnou, preci jen to je 30km a tady na horach to neni prca, kor, kdyz uz tyhle veci s emi delaj spatne, tak to vypada, ze se tam ve stredu asi vydame a odpol pak sfouknem i matriku konecne..s tou tchyni se ti nedivim, ja mam pomerne hodnou tchyni, ale je svym zpusobem taky dost zvlastni.. a hlavne s ni nejde byt na hodinu, to je vzdy na pul dne a z toho rostu..ted taky nemam naldau na nejaky pomoci, od nikoho, hlavne ne az se vratim z porodky, ikdyz to budu mit slozitejsi, chvili tu nikoho nechci videt, nez se dam malicko do kupy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 14:32

@LadyAndy Jo přesně.. z toho úplně kvetu. Občas mi něco taky ujede, ale je to spíš třeba „něco bysme si dali“ (ale je to myšlený spíš tak, že abych to nesváděla jenom na sebe, tak říkám, že on má taky na něco chuť nebo tak).. ale to hačáme, kakáme, chodíme… :pocitac: :pocitac: @Lindii já mám dost šatů, tak doufám, že bude pak hezky a unosím šaty. Nebo kraťasy a tílka.. těch mám taky spoustu. Ale to si ještě počkám jako no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.2.13 14:36

Achojte :mavam:…pokud je tady mezi vámi těhulka z olomouce tak se může přidat :D

https://www.emimino.cz/…2013-138576/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 14:38

@Lindoska a pokud ne, tak at radsi nevstupuje, dost dobry :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 14:38

@Tůmička no tak to jo, ikdyz pres to leto ti to nejak nezavidim tahat pupik, ale treba to bude bez problemku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí