Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka píše:
Něco pro zasmání-teda ona je to spíš realita
Si tady pisu jak chci a stejne se to tu neuklada, to je zase sranda teda ![]()
@Talunka tak sem dostala od sousedky langose a dala sem si sklenku piva, mnam
vyprala, povesila praldo, setrela podlahu, osprchovala se, udelala veceri a hazim na vse bobek, dnes sem k. o.ikdyz ted vecer uz je lepe, co ty? Dnes v 1 rano zas na ct2 dalsi zajimavej dokument o lesbach
![]()
Holky já mám dneska pocit, jako bych dostala basebolovou pálkou do hlavy.. je mi tak nějak prazvláštně.. ani špatně, ale dobře vůbec ne. Jsem taková přejetá. Celý mě bolelo to břicho. a teď jsem si udělala večeři a vůbec na to nemám chuť. ![]()
@Lindii Já už hajám asi od čtyř.. i kafe jsem si dala. Ale nic. Asi si dám sůšu. A to jsem měla dvě koblihy. Fakt nevím co se dneska děje.
@Lindii Taky už mi je líp, záda povolili a celkově jsem tak nějak ok.Vana,rýžový nákyp, ochtl černého čaje s citronem a teď Kriminálka Anděl ![]()
O lesbách, to by taky mohlo být zajímavé na komentování ![]()
Co ucho?
@Talunka sem tu, dala sem spat pana domaciho a piju kavu a cumim na net…jj urco o diskuzi nebude nouze
ucho normalne neboli, jen kdyz kycham a smrkam, to je nevydrzitelna bolest, cili tatka se slitoval a jedem ve stredu na usni a pak na matriku zapsat to nase ditko
@Tůmička v klidu, nadopuj se cukrikem, nekdy to telo proste zada ![]()
@Lindii Tak jsem myslela, že pojedu do nemocnice.. bylo mi fakt zle. Najednou mě bolelo břicho, záda, nemohla jsem se hýbat. Skoro dvě hodiny jsem ležela bez hnutí a čekala na chlapa, aby mě zvedl z gauče.. hnus. ale už je to lepší.
@Lindii Taky jsem uložila to moje velké dítě do dětského pokoje ![]()
Tak tě to třeba do té středy přejde a pojedete jen na matriku. ![]()