Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
4.2.13 23:25

@Tůmička Děvče,nepřepínej se tak. Máš naordinované magnesko na tvrdnutí bříška a myslím, že s tím i souvisí odpočívání. Ale znám to. Myslíš si, že to zvládneš, protože to nikdy nebyl problém udělat tolik věcí za ráz. Ale ono už to fakt nejde. Já teď už vím, že prostě, když pověsím prádlo, tak pak musím aspoň deset minut sedět, a pak pokračovat…ale už třeba jen uvařit nebo poklidit kuchyň. Prostě pohoda, pohodičkaaaa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 23:27

Tak já jsem to taky nedělala všechno najednou, ale tak postupně. Taky odpočívám, ale asi jsem si fakt něco skřípla. Jestli to nepovolí úplně do zítřka, tak jedu k dr. ať mě někam pošle.. taky jsem se úplně lekla. Ale malý byl celý večer celkem aktivní, tak si říkám, že snad jsem ho neohrozila nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 23:30

@Talunka no holka, ve stredu to uz bude tyden, co to boli, cili pochybuju a chci radsi vedet, co sem si s tim sikula udelala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 23:34

@Tůmička nee hlavne takhle nepremyslej, bys musela do jiny diskuze :lol: delam si prcu, muzu ti rict, ze ja na kriz a panev trpim asi od 5- mesice, je to boj a sileny bolesti, ale je to taky tim, ze se v tobe vse roztahuje a povoluje a to boli proste, staci si pak spatne lehnout a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 23:35

Děvčata já vám tak závidím, že už to máte za „pár“.. já chci taky. Jak jste se tu bavily, tak taky nechápu, jako mohl někdo říct, že těhotenství je nejkrásnější období. Jako joooo, je to hezký, ale v obchodě ve frontě na mě jdou mdloby, v buse mě nikdo nepustí sednout i když tvrdím, jak je mi zle a pak se diví, že se sunu k zemi, v masně div nezvracím z toho smradu, všechno mi trvá minimálně dvakrát dýl, ponožky si nejraději nechávám oblíkat od chlapa, oběd začnu vařit ale díky tomu, že nevydržím dlouho stát, ho musí dovařit přítel, uklízení bytu mi trvá týden, takže to dělám pořád dokola… když nekope, tak se bojím, když kope, tak nemůžu spát… ale jinak je to nádherný :D :D nééé, nechci se rouhat. Jsem moc šťastná, že jsem těhotná, že se nám to povedlo, ael víte o čem mluvím :D a to jsem teprve na „začátku“ těhle „problémů“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 23:39

@Tůmička noo to zni skvele, to si teda jeste uzijes, kdyz uz ted mas takove stavy..nevim tvrdil to asi nejakej blb, ze tehotenstvi je nadherny, presne jak pises, tez se nechci rouhat, sem stastna, ze to slo bez problemu, ale krasnej stav si teda predstavuju ja osobne napr. na Seychelach s drinkem v ruce na vodni vilce polozena na lehatku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 23:40

@Lindii Já to nijak nehrotím, ale jak to v jeden moment tak strašně bolelo, tak jsem se fakt lekla.. ale hezky jsem čekala v jedné poloze, až se chlap vrátí, aby mě posadil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 23:41

@Talunka jo presne, sem vyrizena i z veseni pradla, dnes sem se tak premlouvala ke vsemu, prospala sem pul dne, jako mit uz jedno decko, tak nevim co bych delala, asi by to byl smaorost, protoze maminka by si sla proste dachnout, kdyz ji je zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 23:42

@Tůmička :mrgreen: jen ho na to pekne pripravuj, at je zasvecenej a aspon mas alibi, co se muze vic starat, kdyz si cela bolava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 23:42

@Lindii Ono to není tak horký jak píšu, jsem celkem v pohodě, ale když to na mě přijde, tak to stojí za to :D hlanvě za všechno může nízký tlak, ale taky jsem na sebe zvědavá za 3-4 měsíce, až budu vypadat jak malá velrybka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 23:44

@Lindii @Tůmička Jsem ráda, že se všechny na tom shodujeme :lol: Ještě bych do těch problémů a krásy těhotenství zařadila to, že se nemůžu pořádně oholit tam dole.Ve čtvrtek jdu na gyndu, tak pokud se mi to nějakým záhadným stylem podaří, tak ucpu odpad, protože jsem jak Yettiho ségra!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.2.13 23:45

@Lindii on je milionovej.. stará se báječně :)
hele dneska byl asi prostě špatnej den, asi erupce na slunci, co zasáhly těhotný :D no já půjdu asi do hajan.. zítra budu vstávat dřív, kdybych musela k té dr, kdyby to nepovolilo. Tak se tu mějte a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 23:47

@Lindii To by bylo přesně u nás taky tak :lol: Proto jsem ráda za to, že můj chlap je skálopevně přesvědčen, že druhé se plánovat nebude, jen pokud by se to stalo neplánovaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 23:49

@Tůmička Dobrou a vyspi se z toho.To je lepší než jít k dr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 23:52

@Talunka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yetiho segra, no tos mne pobavila, jelikoz vidim sebe, ja se normalne holim na slepo :lol: :lol: trochu takova ruska ruletka se zietkou, ale zatim mi to vychazi..hmm to mas dobry, to muj je zas skalopevne presvedcen, ze chce jeste jedno :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí