Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
3.2.13 23:20

@Roluda Jojo.. osobně jsme se nikdy neviděly my dvě, ale já jsem chodila s Káťou do práce :) brala jsem si od tebe usínáčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
3.2.13 23:21
@Tůmička píše:
@Roluda Jojo.. osobně jsme se nikdy neviděly my dvě, ale já jsem chodila s Káťou do práce :) brala jsem si od tebe usínáčka :)

Mam tady jeste krabicku :) jsem rikala Kate, ze ji po ni poslu, abys ho pak mohla kdyztak taky strelit :)

• Citovat
  • Upravit
2338

@Roluda No teda, a to ti jako není blbé, aby ti dítě tak dlouho spalo? Ho musíš mít přece naučené na pravidelné přebalování, krmení a tak.No toto, že se nestydíš :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691

@Talunka Hele, abych jako pravdu řekla, tak já nevím, co to „žáha“ je :lol: :lol: :oops: nikdy mě to asi nepálilo, takže jsem se nikdy nepídila po tom, kde by mě to jako mělo pálit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.2.13 23:22

@Roluda A myslím, že si pak ještě od tebe mám vzít lehátko :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
3.2.13 23:22
@Talunka píše:
@Roluda No teda, a to ti jako není blbé, aby ti dítě tak dlouho spalo? Ho musíš mít přece naučené na pravidelné přebalování, krmení a tak.No toto, že se nestydíš :lol: :lol: :lol: :lol:

Hele, vubec :lol: poprve spal celou noc kdyz mel 23 dni.Ja mam proste vazne dovolenou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12691
3.2.13 23:23

Já chci mít taky spací dítě, ale to moje bude řvát jak na lesy.. už to vidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338

@Tůmička Noooo,tak to já měla taky tak. Vždycky mi říkali lidi, jak je pálí žáha z přežrání, z přepití a já čučela jak buk, protože jsem to neznala.Ale teď, od toho 7. měsíce…jsem se i pozvracela, jak se mi kyseliny vracely.To je to pálení žáhy. ALe vypiju dost mléka, tak už to nějak reguluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
@Tůmička píše:
@Roluda A myslím, že si pak ještě od tebe mám vzít lehátko :D :D :D

:lol: :lol: :lol: To si taky ty jo? :D :D :D ja ho prave musim Kacce dopravit, jsem rada, ze tady bude vic mista :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12691
3.2.13 23:25

@Roluda To jsem taky já :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.2.13 23:26

@Talunka já mlíko nepiju.. max kakao. Ale samotný mlíko nesnáším. Tak uvidíme, jestli mě to taky potká no :roll: ale pořád bych něco jedla.. pořád mám na něco chuť.. konečně mi chutná jídlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 23:28

@Roluda @Tůmička Jak je ten svět malý :lol: Přesněji řečeno-jak je to emimino malé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.2.13 23:29
@Talunka píše:
@Roluda @Tůmička Jak je ten svět malý :lol: Přesněji řečeno-jak je to emimino malé :lol:

To teda :D ale kdyby neměla Roluda fotku malého na profilu, tak bych nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.2.13 23:29

@Roluda Malý je borec na té profilovce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
3.2.13 23:30

Budu ji muset zmenit :lol: :lol: :lol: mam novej nick :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky