Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
1.2.13 21:16

@Lindii dekuji :-) jo jo tchyne hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 21:55

Holky co poclouchate, kdyz ne zrovna tchyne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 22:21

@Lindii Tyyy jo, na to se mě dlouho nikdo nezeptal :think: A tudíž nevím, co odpovědět :lol: Ale co jsem těhule, tak pouštím malé pohádkové písničky, takže si furt pobrukuju-Hajný je lesa pán, Královské regé… :lol: Ale jinak tak nějak, co mi lahodí do ouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 22:22

@Talunka hezky zmagorena uz :D :D tak to se priznam s emi zatim nestava, ale jinak muzu filmovou hudbu, jako At ziji duchove apod..to byly krasny filmy pro mladez, dnes uz nic takoveho nenatocej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 22:37

Ani točit nemůžou. Vždyť všichni herci, co za něco stáli, tak zestárli a zemřeli :( Teď se točí kraviny-Gympl (to teda sledujeme i my :lol: ),Růžovka, Obchoďák a jiné slabomyslné seriály, kde kameň šu… cihlu, proto to má tolik dílů :lol:
A ty nové pohádky? No taky žádná sláva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 22:39

@Talunka no asi tak..ja cumim na Cesty domu a obcas na Ruzovku, ale je to z nouze ctnost..televize za trest, fakt ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 22:48

@Lindii To člověk aji musí sledovat, vždyť tam nic jiného nejni. Já jsem začala sledovat na YouTube Četnické humoresky a stáhla si celou řadu MASH :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 22:51

@Talunka smarjaaa MASh uplne bytostne nesnasim! :zed: :pocitac: to znam i jednu znamou, co to vsechno precetla, mne by hrablo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 23:06

@Lindii Číst.MASH? Tak to bych asi nedala.Tak jak Harryho Pottera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
1.2.13 23:17

Čauky děvčeta. Nějak vás nestíhám dočítat.. ale koukám, že tchýňky zase zlobí :D

já jsem se šla vykoupat a než jsem se vrátila do postele, tak drahý usnul, tak jsem se vrátila zpátky do obýváku k noťasu :D
Jinak vám ty tchyně fakt nezávidím. Já si fakt nemám na co stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 23:31

@Tůmička U nás to taky všechno spí. Jen já ne :) Což není ždádná novinka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 23:32

@Talunka no nejaky dily Harryho tu mam, ale nemam zatim odvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
1.2.13 23:34

Tak u nas se lita s helikopterou uz 2 hodiny a ja mam z toho hlavu jak balon, jak to bzuci, at zijou hracicky :lol: :lol: holky trochu z jineho soudku..tchan bude mi v breznu 60 let a tak premyslime, co mu dat, napadl mne poukaz do lazni, ale nevim od kterych, kde by se mimo mohli jit podivat, kde to je proste pekny, nemate zkusenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
1.2.13 23:35

Já teda Harryho miluju. Na posledních dílech jsem byla v kině. Ale knížky jsem nečetla (nejsem nijak vášnivý čtenář). Jsem měla dneska docela obavy o malýho.. Celý den se nijak neozýval. Ale teď mi to vynahrazuje za celý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 23:53

@Lindii Kde se u vás vzala helikoptéra? :lol: Nečekáte holčičku? :lol:
Lázně, ty jo, já ti neporadím. Tady u nás si chválí Luhačovice. Prej krásné okolí a tak všechno. Jinak ti poradí strejda google :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí