Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Tyyy jo, na to se mě dlouho nikdo nezeptal
A tudíž nevím, co odpovědět
Ale co jsem těhule, tak pouštím malé pohádkové písničky, takže si furt pobrukuju-Hajný je lesa pán, Královské regé…
Ale jinak tak nějak, co mi lahodí do ouška ![]()
@Talunka hezky zmagorena uz
tak to se priznam s emi zatim nestava, ale jinak muzu filmovou hudbu, jako At ziji duchove apod..to byly krasny filmy pro mladez, dnes uz nic takoveho nenatocej..
Ani točit nemůžou. Vždyť všichni herci, co za něco stáli, tak zestárli a zemřeli
Teď se točí kraviny-Gympl (to teda sledujeme i my
),Růžovka, Obchoďák a jiné slabomyslné seriály, kde kameň šu… cihlu, proto to má tolik dílů ![]()
A ty nové pohádky? No taky žádná sláva!
@Talunka no asi tak..ja cumim na Cesty domu a obcas na Ruzovku, ale je to z nouze ctnost..televize za trest, fakt ze jo.
@Lindii To člověk aji musí sledovat, vždyť tam nic jiného nejni. Já jsem začala sledovat na YouTube Četnické humoresky a stáhla si celou řadu MASH ![]()
@Talunka smarjaaa MASh uplne bytostne nesnasim!
to znam i jednu znamou, co to vsechno precetla, mne by hrablo ![]()
@Lindii Číst.MASH? Tak to bych asi nedala.Tak jak Harryho Pottera ![]()
Čauky děvčeta. Nějak vás nestíhám dočítat.. ale koukám, že tchýňky zase zlobí ![]()
já jsem se šla vykoupat a než jsem se vrátila do postele, tak drahý usnul, tak jsem se vrátila zpátky do obýváku k noťasu ![]()
Jinak vám ty tchyně fakt nezávidím. Já si fakt nemám na co stěžovat.
@Tůmička U nás to taky všechno spí. Jen já ne
Což není ždádná novinka ![]()
@Talunka no nejaky dily Harryho tu mam, ale nemam zatim odvahu ![]()
Tak u nas se lita s helikopterou uz 2 hodiny a ja mam z toho hlavu jak balon, jak to bzuci, at zijou hracicky
holky trochu z jineho soudku..tchan bude mi v breznu 60 let a tak premyslime, co mu dat, napadl mne poukaz do lazni, ale nevim od kterych, kde by se mimo mohli jit podivat, kde to je proste pekny, nemate zkusenost? ![]()
Já teda Harryho miluju. Na posledních dílech jsem byla v kině. Ale knížky jsem nečetla (nejsem nijak vášnivý čtenář). Jsem měla dneska docela obavy o malýho.. Celý den se nijak neozýval. Ale teď mi to vynahrazuje za celý den ![]()
@Lindii Kde se u vás vzala helikoptéra?
Nečekáte holčičku? ![]()
Lázně, ty jo, já ti neporadím. Tady u nás si chválí Luhačovice. Prej krásné okolí a tak všechno. Jinak ti poradí strejda google ![]()