Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
31.1.13 22:15

@Lindii Jooo,to ti dělali Krevní obraz. Mě taky. Sestra říkala do telefonu, že dobrý. Tak uvidím příští týden, co pan doktor.

Železo snad není nějaký problém, ne? Nebo tě postrašil?

No diskuze o malování holek na základce-přímo 12ti leté holce. A diskuze se rozjela v duchu malování holčiček, lakování, melírů a jak jsme předpotopní, když to dcerám nedovolíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
31.1.13 22:27

@Šalvějka Já to mám právě taky už od dětství. Narodila jsem se s tím, pak jsem musela nosit dečku a třmínky, to velké balení plen atd.. a pak to doktorka odflákla, řekla že už jsem v pořádku a tím to haslo. A pak se mi na to přišlo znova v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
31.1.13 23:09

@Talunka ne,nepostrasili, jen mi to zelezo musel napsat, aby mi nic nechybelo, jinak vse bylo v poradku…jo taak, dalsi povedena diskuze :)))no ono je to v dnesni dobe tezky, bohuzel doba se posunula a ty holky v 15.ti vypadaj na 30 apod..12.ti lete dite se vazne nemusi malovat, ale tezko rict, jak to bude za par let, az ty deti v tom veku budou..zas si rikam, ze kdyby to melo byt jen tohle, tak to beru vsema deseti, mam vetsi strach, aby se decko nezapletlo do drog, chlastu apod..to jsou horsi veci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
31.1.13 23:11

@Tůmička doktori radi vsechno zanedbavaj, mne taky malem nechala detska umrit…cili duveruj, ale proveruj a vic hlav, vic vi, to je jasny, cili kdyz clovek selskym rozumem zapochybuje, je lepsi jit asi jeste k jednomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
31.1.13 23:16

@Lindii mě to doporučil i sám ten doktor, že není taková kapacita jako jeho tatík.. za to jsem ráda. Jeho tatík mě léčil už asi před 8 rokama, kdy jsem tam byla prvně. Tak uvidíme. Ale jako počítám s tím.. a je mi to fuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
31.1.13 23:27

@Tůmička to si takhle sype sam popel na hlavu jo? :D no tak jestli ma jeho geny, tak spatnej nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
31.1.13 23:28

Můj chlap mě dneska pobavil, když přišel s tím, že za 14 chce jet do Brna nakupovat. Prý potřebuje nějaké sportovní oblečení-takže lítačka po sportech, a že by bylo fajn jet do Ikea a tam koupit poličku do dětského pokoje(kvůli ní proběhla hádka už před Vánocema, že je furt čas)a cestou se stavit někde na jídlo. Tak jsem se na něho podívala a zeptala se, jestli si ze mě dělá prdel? Jestli nevidí jak vypadám teď, jak mi je a jak mi asi bude za 14 dní, resp. cca 2 týdny do porodu? Pořád byl totiž na všechno čas…Normálně mě úplně vytočil, ale neječela jsem a za to jsem na sebe hrdá :lol: Řekla jsem jen, že uvidíme, až jak proběhne prohlídka příští týden. Ti chlapi jsou fakt mimoni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
31.1.13 23:29

@Lindii On většinu těhulí posílá k tatíkovi.. asi je to opravdu lepší. Říkal, že s těma těhuleme nemá takové zkušenosti. Že léčí převážně dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
31.1.13 23:30

@Talunka uffza jinych okolnosti bychsla hned, ale kdyz si vzpomenu na sebe napr. dnes, kdy sem jen jela k dr. a pak na rychly nakup, jak mne to vyridilo, tak ani omylem,,vsak rikam porad, ze nevedi co melou a jaks e citime, porad nas maj za prehanky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
31.1.13 23:32

@Tůmička tak to je zas dobrej, ze to prizna, lepsi to rict, nez udelat nejakou chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
31.1.13 23:32

@Talunka Ty jo.. tak já bych asi nejela.. jsem v půlce, ale jak jsem byla hotová po tom dnešním lítání. No fuj. Oteklý kotníky, nohy mě bolely a o zádech ani nemluvím. Nic, co by se nedalo vydržet, ale dobrovolně bych to neabsolvovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
31.1.13 23:33

Holky pardon za preklepy, pisu z postele a uz to po sobe nectu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
31.1.13 23:33

@Lindii Já jsem právě taky ráda. Já jsem si myslela, že půjdu rovnou k němu.. akorát jsem tam zbytečně seděla třičtvrtě hodiny, aby mi řekl, že mám přijít jindy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
31.1.13 23:34

@Lindii Já si ani žádných nevšimla :D já zas čtu tak skoro poslepu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
31.1.13 23:36

@Lindii Mě děsí i ta cesta autem. Třičtvrtě hodiny se mačkat v autě v sedě, když teďka nevydržím sedět v jedné poloze ani deset minut. A to následné chození po obchodech? Brrr, to nehrozí.
Jsem ráda, že mám tak „ohleduplného“ manžela!!! :cert: :lol:
Možná jednou přijde generace mužů, kteří si jaksi uvědomí, že těhotná žena je tak nějak prostě někde jinde a budou jí naslouchat, chápat, pomáhat, nevyrypovat do ní, brát jí jako nositelku života a jejich genů… :think: To zní jak nějaké sci-fi, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí