Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
30.1.13 21:19

@Talunka já myslim že na většině léků to píšou jen tak pro sichr a nic by se nestalo, ale dokud je to nachcípání v normě tak to na sobě (a na malym) testovat nehodlám ;) uvidíme zítra.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:19

@LadyAndy no jasny, moje rec, neni to nemoc, kdyz mame neco delat, ale kdyz chces neco pozrit nebo vypit, tak skoro nic nemuzem..jj ten caj je hnusnej, az budes mit cestu do zeleniny, kup si ten zazvor..ja sem zastancem selskyho rozumu, podle mne se v tehu muze skoro vse, jen ve vetsine veci s mirou a o tom to je, to by se clovek musel zblaznit, ja si treba obcas dam dvojku vinka, nebo pivko cerny, to ti nemuze ublizit a ten paralen muzes, dr. mi rikal, ze jedine Paralen.Chce to hlavne hodne se prolivat, vodou, cajem, cimkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:20

@Talunka no nebudu virit tu jeji prasklou vodu, ojééé, se jdu schvalne podivat co jeste za diskuze vymyslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:22

@LadyAndy Tak jasné. Furt je lepší se necpát chemií i jako netěhotná. Na mě když něco lezlo mezi svátkama, tak jsem lupla půl panáka slivky, citrónu a med, to smíchala a zahřála v mikru-zalezla do postele a ráno mi bylo fajn. A myslím, že malé jsem určitě nublížila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:24

Holky a co mykozicky v tehu? Jak to mate? Ja zas mam nejakou zrejmne, tak tam pres noc loupnu bobuli :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.1.13 21:24

@LadyAndy Mě pomohl hodně vytamín C a zinek. A na to odkašlávání je vybornej jitrocelovej sirup. Už po prvním dnu kdy jsem ho do sebe lila jsem začla kašlat. A když mi bylo špatně tak jsem do sebe lupla paralen a naše malá to přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:34

@Lindii Co to? :lol:
Já jsem se dívala na tu mladou s tou co jí praskla voda…Diskuze, který týden-jsem učůrávala smíchy! Aji nafotila těh. průkaz! Nechápala, ve kterém je týdnu nebo co to…a už byla snad na 5. kontrole! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:37

Jinak jsem se celé těhu cpala a cpu-vit. C, magneskou, Lactobene forte a pohoda. A teda asi i ty mé kvanta jablek mají cosi do sebe.
Jak tady písáte o těch nachlazeních, tak snad to nechytnu přes net :lol: U mého chlapa se včerejší pčikání projevilo krásnou zimou na rtu! Na štěstí! Ale i tak je to problém, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:39

@Talunka mne spis fascinuje, ze ony vesele ji skacou na med, ale kdyz mas kolikrat normalni dotaz ci nazor, tak by te driv vsechny neukamenovaly.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 21:41

@Mimise jo jo jitrocelovej sirup mám, ten je super, akorát jsem si blbka v nějaký euforii zdravý výživy nebo co minule koupila bez cukru a ten vůbec neni tak dobrej jako ten klasickej :think: :) Paralen vim že se může ale když nemám teplotu tak mi přijde zbytečnej, ale třeba se ještě bude hodit…
Ted jsem tu diskuzi dočetla do konce, to se člověk fakt pobaví :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:44

@Lindii Už jsem tam napsala a slečna na mě reagovala, tak jí jdu odepsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 21:44

@Talunka já neberu nic, ale měla jsem asi 14 dní -nějak začátkem roku- pořád jsem jedla červený grepy- aspon dva děnně, manžel se smál že už mi hrabe a že se převitamínuju :lol: asi si malej řek o to abych mu tak šupla taky nějaký vitamíny ne jen sladkosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 21:45
@Lindii píše:
@Talunka mne spis fascinuje, ze ony vesele ji skacou na med, ale kdyz mas kolikrat normalni dotaz ci nazor, tak by te driv vsechny neukamenovaly.. :roll:

Svatá pravda!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:46

@LadyAndy to je dobre, vitaminky jsou treba, ja sem ujeta na rukolu, okurky, rajcata, cili to tady s chlapikem jime dost casto, cili kyseliny listovy ma az az :D a tesim se na leto, az tchanovci budou zasobovat zeleninou, maj velkej foliak, cili nemusim nic kupovat a vse je domaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:47

@Talunka jo neboj se toho, kdyz tak se pridam :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie