Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii
tý voňďo, on ten konec těhu je asi fakt „úžasnej“
noo už se začínám těšit ![]()
@Šalvějka a treba ne, uvidis, rozhodne se tu nenech nejak rozhodit ![]()
@Lindii no to neee, já doufám a věřím ve zdránej konec a dobrej porod, tak teď už jen aby to tak fakt bylo ![]()
@Šalvějka
taak zadny depky hlavne
uz mam vse hotovo, tak sem rada! Akorat pak budu delat veceri, dnes bude rybicka z Norska a bramborova kasicka, mnam ![]()
@Lindii
mňam, to budete mít dobrotu
taky už mám pro dnešek vše hotovo, stavila se mamka s bráchou na chvíli, pak jsem tu měla kámošku a za chvilku přijede manžel. já na zítra vařím brokolici, budu jí zepejkat se smetanou a sýrem a k tomu brambor, už se na to těším ![]()
@Šalvějka mnam to taky muzu, akorat muj chlap by to asi nepapal
tak to si mela veselo.ja tu ted sedim a cumim do pc a uz na mne pada zas unava, to neni mozny
furt chrapu. a vnoci sem zas cumela na tv do 2 do rana..hruza.rano jedu na kontrolu, tak sem zvedava, co mi povi.
@Lindii
to ten můj tohle může, sice vždycky říká že s masem by to bylo lepší, ale neprostestuje
a já poslední dobou pozoruju, že mi maso moc nejede. no tak unavená jsi teď už vyloženě zaslouženě, břicho už určitě překáží a asi je docela těžký ho tahat
už se nedivím, proč my každej říká, ať se vyspím do zásoby, kéž by to šlo, což ![]()
@Šalvějka presne, ja nemela za cele tehu nejaky zvlastni chute, ale ztratila sem nejak chut na maso, pritom ja, takovej masozravec a zatim se chut nevraci, ale ono to zas prijde, v lete grilovacky apod
uz se tesim.JJ prekazi to, vsehno mi na mne vlastne uz prekazi, to nejsem ja
![]()
No tak to mam zas jednou dost z diskuze " Práskla my voda"…
potrebuje tam psat neustale dokola, co ma delat, misto aby uz balila a jela do porodky a nadpis taky mluvi za vse…nechci byt zla, ale proboha co to zas ma byt?? ![]()
Příspěvek upraven 30.01.13 v 16:33
@Lindii
jede mi sladký i slaný, určitě ne kyselý, a pak klasika hlavně přílohy z brambor, taková brkaše
joo letní grilovačky, už se docela těším, hlavně na to léto, teď už tady taky taje, všude vody a kluziště, a vlezlá zima.
no nedivím se, člověk různe nabyde, otejká, za chvilku už to skončí, já se na to tak strašně těším, až budeme mít miminečko u sebe a budu z něj poprděná ![]()
že by tmavočeška? přízvuk a gramatika by seděli
ale já myslela, že ty to tak neprožívaj ![]()
@Šalvějka jj taky muzu tyhle veci, nedavno sem si uvarila brambory s mrkvi na mekko, dala trochu masla, sul, pepr a smakovala sem si jak u steaku
to vis, bude veselo, ale hlavne uz zadne telesne bolistky! a na to se tesim, az se vrati moje telo ![]()
@Lindii
no joo, mrkev, tu taky můžu vařenou, dobře ochucenou
jsem teď omrkla tu s tou ruplou vodou…prej co mám dělat? to je otázka
udělej si čaj a zkus to zaspat, ono to přejde
![]()
@Šalvějka podle fotky se mi zda bÝlá
bych nektery diskuze fakt zakazala..nejde o to, ze se zepta, ale ona u toho vylozene drepi a pta se neustale dokola, az ji dpovi asi cely Emimino, tak zrejmne pak pojede. ![]()