Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise Tyyyy jo, to je mazeeec! Mě tchýně vnucuje staré, hnusné hadry a tobě modré. Až bude malá na světě, třeba dostane auto na dálkové ovládání
ale v tom vidím krásu toho, že si s tím vyhraje tvůj muž.
@gummy_bear Ahojky, no jistě
jestli stejně normálně těhotná jako my ostatní
takže pro ostatní vlastně nenormální, protože se nehlídáme ![]()
@gummy_bear ahojky a vitej, tak snazime s ebyt normalni, ovsem to se o nasich tchynich moc rict neda, mas k tomu taky co rict?
![]()
@gummy_bear Vítej mezi námi hříšnicemi
A prozraď něco na sebe
V kolikátém si týdnu, či již nějaké to svišťáko už je?
@Mimise zacinam byt na tvou tchyni super alergicka..tykas si s ni? JInak nic si z toho nedelej, ja si pripadam priserne a doufam, ze se to pak zas zlepsi ![]()
Holky, tak teď jsem si vysloužila nálapeku největší semetriky v baráku. Pod náma bydlí mladá rodina a mají tu kouzelnou, blonďatou, uječenou, neposlušnou dívenku. Maminka si pozvala kamarádky s 5 dětma. Děti nenapadla lepší hra něž dupání a běhání kolem jádra! Vydržela jsem hodinu, ale pak už se to nedalo.Tak jsem tam šla, zazvonila a slušně sousedce říkám:
„Leni, prosím vás, nešlo by ty děti trošku ztlumit? Jako aby si teďka hrály na něco jiného než na hoňku? Třepou si skleničky ve vitrýně.“Pořád jsem se u toho culila jako debil a smála se.„Nevadí mi, že se smějí, ječí, ale to dupání je fakt hnus.“ Milá paní se na mě podívala a hnusně řekla:„A co mám jako dělat? Je to jednou za týden! A počkejte, až budete mít doma dítě, ráda vám to připoměnu!“Tak jsem jí řekla, že klidně může…Práskla mi před nosem.Tak to, že máme pravidelně budíček o půl 7 den co den s brekem a křičením, nějak ustáváme. To si neuědomují, že to jde slyšet po celém baráku-dobrý. Ale že jim tam děcka dupou jak koni, když se hérečky baví, to jim nedojde nebo co? A já v klidu, ještě ze sebe udělám krávu a směju se a zlehčuju to…taky jsem na ni mohla vyletět, že mě se… a že jich už mám plné zuby! No, se slušností nejkratšeji někam dojdeš, že? No snad dítě na činžáku trochu usměrňuju, ne? Mě taky naši nadávali, ať se zklidním apod. Vedle mají malou holku a nevíme o ní, protože její maminka je normální a učí ji, že pod nima bydlí lidi a že není slušné běhat a dupat, že to se dělá venku.
Mě to tak rozhodilo, že jsem doma bečela. Zas… hormony!!! ![]()
@Lindii tykám si s ní. No ona je opravdu debil.Ted jsem volala s mojí mámou a ta jen řekla kráva nebeská. A to se spolu ještě neviděli, rptože nechci aby s epotkali protože jak znám mámu tak by ji poslala do..A s tím autíčkem jo to by si vyhrál asi prvních 5 vteřin pak bych to po ni švihla a rozbila ji tu její dutou palici.
@Talunka joooo to znám já dítě z baraku se nastěhovala do paneláku a trpím tady. Nad náma bydlí rodina sice maji už dceru, které je 16 ale nejraději bych ji nakopala. Maji obyvak nad naší ložnici a ta kráva když už jdeme spát kolem 11 hodiny asi svici aerobic nebo nevím co tam dělá třepe se mi lustr a když jsme tady byli krátce tak nám padala i omítka ze stropu. ![]()
@Talunka jako co ty to tam taky mas??!se divim, ze si jeste normalni..mne by to nedalo a zazvonila bych po druhy
. D ale jiz s jinou naladou..tvl nic si z toho nedelej, mne vazne ty lidi neprijdou ani trocku normalni, zcela prirozene mi prijde sve dite usmernit, pokud clovek nezije sam v baraku, tak asi nejde aby se tohle delo na dennim poradku..ja tohle tady mam obcas, jak sem psala, ldyz nad nama hlidaj vnoucata..ale uz sem taky vzala koste a zatukala do stropu. A ikdyz sem doma a nechodim do prace, moje nervy pracujou a neminim to poslouchat cely den. ![]()
@Mimise no co tak by ji poslala do prdele, mozna pak by byl konecne klid, nemyslis? ![]()
@Lindii To už jsem ji poslala jednou. Já jsem totiž puvodně z Brna a šla jsem do Tábora a tak mi sehnala že budu pracovat s ní v drogerii. No a tak jsme se tak poštěkali, že po dlouhy době mlčení jsem vybouchla a poslala ji tak do prdele, že se až divila
A ted čekám kdy to na mě zase přijde a vylítne čertík z krabičky ![]()
@Tůmička tak hlídat se ani nehodlám, to bych musela zbláznit… by mě píchlo u zadku a byl by to pak předčasný porod
já jsem celkově dost flegmoš na všechno
akorát teda bohužel musím být doma… takže mám byt sterilnější jak by to byla nemocnice ![]()
Fuj holky, já se přejedla.. do šesti jsem snědla jen jogurt a polívku a teď jsem se rozjela
- kobliha, olmík (tvarohový jogurt), houska se salámem a sýrem a teď houska s marmeládou
(nejsou to velký housky, jsou to ty maličké bulky)… ale stejně
jsem přežratá ![]()