Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Ne senilní, je jednoduchá a asi má teho Alzhaimra, páč neví, co začala vykládat a v půlce věty ti načne nové téma
Ona je jak ta stařenka z Rafťáků, co do toho malého furt rvala ten rybí tuk
Chudák naše malá!!!
@Lindii píše:
@LadyAndy jj trcohu jak HAsek vid? On je skvelej dr.ma skvela doporuceni, vzdy je vyborne naladen, cili jen sama chvala, proto sem si ho vybrala
jo jo, a to máš dobrý ža sis mohla vybrat podle doporučení, u nás na malym městě jsou dva
ale stěžovat si nemůžu ![]()
@Tůmička Já vám ho neukážu. Naše poliklinika má pro jistotu dělané web stránky jak informační tabule na nádraží…hrůza, ale přehledné ![]()
@LadyAndy Uvidíme ve čtvrtek no, co se bude dít. Tak jako víceméně si můžu vybrat. Podle doporučení dr. Můžeme se domluvit. Asi to má něco do sebe, ale chtěla jsem si to prožít..
Jinak jsem přímo z Břeclavi. Kolem dokola ty vinařské vesničky…
@LadyAndy u nás v kraji je tento gynekolog také vyhlášený.. hlavně mají nejnovější vybavení a přístroje..
Jo, jdu spát, abyste věděly
už klimbám, tak to nesmím přetáhnout
takže dobrou noc a zítra dámy ![]()
@LadyAndy no ja sem na vsi a jezdim za nim 35km, tady k tomu uchylakovi mistnimu nejdu, ktery se spis jen rad diva nez neco resi
![]()
@Talunka jo presne vim jaka babina
byla mila, ALE..ze jo
radsi o ni nemluv, nebo budes mit zas nocni mury.. ![]()
@Tůmička píše:
Holky, odkud vlastně jste?
já jsem z Nového Boru (Liberecký kraj)
@Talunka Jižní morava- tam je to nádherný, byla jsem okolí Lednice a Mikulov- jinej svět než tady sever čech!!! ![]()
@Talunka to jsi mimo teho tenstvi vecne v lihu ne?
jee jak rada bych si zasla nekam na 2-3 sklenky dobreho vinka, pobavit se, obcas skocit sandalem, uz sem nebyla nikde ani nepamatuju a dlouho jeste nebudu ![]()