Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
29.1.13 16:06

@Mimise
to je od tchýně teda pěkně hnusný, už dopředu to dítě nerespektovat kvůli pohlaví..no fuj :( moje mamka si taky spíš přála vnučku než vnoučka, ale je ráda i za vnoučka, je hlavně ráda, že dle doktora je zdravej a oba prožíváme těhotenství v klídku :) taktéž vycpat a šup do muzea :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 16:08

Holky takovej blbej dotaz, ale taky vam ztmavly a zvetsily se bradavky? Jako doufam, ze to zmizi postupem casu vcetne te tehu cary, mi reknete, co je na tom hezkyho, kdyz je zenska tehotna, porad to nejak nemuzu pochopit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 16:13

@Mimise
Já tě absolutně chápu! Když je někdo hloupý a jednoduchý, tak mu to můžeš říkat milonkrát a prostě NIC! Až se to narodí, tak si to naplánuj jako já-pokud se bude neustále chovat jako kráva, tak tu malou prostě nedostane!!!A za tím si stojím. Může se na ni podívat, toť vše. A jak píšeš-tchýně si taky nic moc nedovolí před mojim říct a když, tak on ji setře nebo si z ní udělá srandu…

@Lindii Tak to muzeum pak založíme s Mimise a přivyděláme si k matěřské :lol:
Už to vidím-Muzeum u Dvou tchýní. Expozice plus historky k dobru! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.1.13 16:14

@Lindii jojo, bradavky se zvětšily a ztmavly. A tu čáru zatím nemám, tak jsem zvědavá, kdy vyleze. Mě zase hrozně zchlupatilo břicho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.1.13 16:15

@Talunka Vstup na vlastní nebezpečí :D pouze naučné exponáty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 16:18

@Lindii
Já mám právě zase strach, jestli se mi toto vůbec s bradavkama stane…a budu kojit. Nějak se mi nezvětšují, netmavnou a čáru nemám. Jen trošku pigment kolem pupíku :nevim:
jojo, těhotenství je opravdu kráááááásné! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 16:19

Ty zensky si to delaj samy, pak vas muzou pomlouvat, jak jim nechcete pujcovat vnoucata…boze muj blbky neuveritelny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
29.1.13 16:22

@Talunka smarja ty si taky unikat, si vubec tehotna vlastne??Hned bych stebou menila!!Bud rada, na kojeni to urco nema zadny vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.1.13 17:21

@Talunka No třeba máme jednu a tu stejnou :lol: Ted mě tak nas…že jsem jí třískla s telefonem. Zvoni telefon podívam se kdo volá a tchýně samozřejmě. Tchýně : hele já jsem viděla krásnou modrou soupravičku, pod tím je tričenko ještě k tomu no strašně krásny, ale když to bude ta holka tak ji kupovat nebudu. Já ji řekla jin hm a položila ji to. Neda pokoj a nedá škeble jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.1.13 17:24

@Talunka Myslím si, že by jsme vidělali majlant :-D A k těm bradavkám ja se sama sobě ted vubec nelíbím. Navíc mi ted začlo jako kdyby odumírat kuže na nich a mam na nich bile tečky takže hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 17:41

@Lindii Snad radši ani neměň. Co víš, třeba se mi to všechno nakupí najednou těsně před porodem a mě z toho jebne :think: Bradavky, čárky, strie, zavodněná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
29.1.13 17:47
Ale nepochopí to. A mezi lidma budou vykládat jaké jsou jejich snachy ludry!
@Lindii píše:
Ty zensky si to delaj samy, pak vas muzou pomlouvat, jak jim nechcete pujcovat vnoucata…boze muj blbky neuveritelny :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.1.13 17:56

Nějak to nechápu :roll:, tchýně je přece sama ženská, tak co jí vadí na další ženský do rodiny??? :nevim: Jak může mít někdo tak zvrácený středověký myšlení?? Kdyby se rodili samý chlapi, tak lidstvo vymře, to vědí už malý děti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.1.13 17:56

Ahojky holky, chci se zeptat, zda-li bych se tady k vám mohla přidat, nějak se mi tak zdá, že u vás je to takové nejnormálnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.1.13 17:59

@Mimise Zeptej se tchýně jestli jí taky někdo chtěl předělat na chlapa! :pankac: To je fakt kráva nebeská!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí