Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise
to je od tchýně teda pěkně hnusný, už dopředu to dítě nerespektovat kvůli pohlaví..no fuj
moje mamka si taky spíš přála vnučku než vnoučka, ale je ráda i za vnoučka, je hlavně ráda, že dle doktora je zdravej a oba prožíváme těhotenství v klídku
taktéž vycpat a šup do muzea ![]()
Holky takovej blbej dotaz, ale taky vam ztmavly a zvetsily se bradavky? Jako doufam, ze to zmizi postupem casu vcetne te tehu cary, mi reknete, co je na tom hezkyho, kdyz je zenska tehotna, porad to nejak nemuzu pochopit
![]()
@Mimise
Já tě absolutně chápu! Když je někdo hloupý a jednoduchý, tak mu to můžeš říkat milonkrát a prostě NIC! Až se to narodí, tak si to naplánuj jako já-pokud se bude neustále chovat jako kráva, tak tu malou prostě nedostane!!!A za tím si stojím. Může se na ni podívat, toť vše. A jak píšeš-tchýně si taky nic moc nedovolí před mojim říct a když, tak on ji setře nebo si z ní udělá srandu…
@Lindii Tak to muzeum pak založíme s Mimise a přivyděláme si k matěřské ![]()
Už to vidím-Muzeum u Dvou tchýní. Expozice plus historky k dobru! ![]()
@Lindii jojo, bradavky se zvětšily a ztmavly. A tu čáru zatím nemám, tak jsem zvědavá, kdy vyleze. Mě zase hrozně zchlupatilo břicho ![]()
@Lindii
Já mám právě zase strach, jestli se mi toto vůbec s bradavkama stane…a budu kojit. Nějak se mi nezvětšují, netmavnou a čáru nemám. Jen trošku pigment kolem pupíku ![]()
jojo, těhotenství je opravdu kráááááásné!
![]()
Ty zensky si to delaj samy, pak vas muzou pomlouvat, jak jim nechcete pujcovat vnoucata…boze muj blbky neuveritelny ![]()
@Talunka smarja ty si taky unikat, si vubec tehotna vlastne??Hned bych stebou menila!!Bud rada, na kojeni to urco nema zadny vliv.
@Talunka No třeba máme jednu a tu stejnou
Ted mě tak nas…že jsem jí třískla s telefonem. Zvoni telefon podívam se kdo volá a tchýně samozřejmě. Tchýně : hele já jsem viděla krásnou modrou soupravičku, pod tím je tričenko ještě k tomu no strašně krásny, ale když to bude ta holka tak ji kupovat nebudu. Já ji řekla jin hm a položila ji to. Neda pokoj a nedá škeble jedna
@Talunka Myslím si, že by jsme vidělali majlant
A k těm bradavkám ja se sama sobě ted vubec nelíbím. Navíc mi ted začlo jako kdyby odumírat kuže na nich a mam na nich bile tečky takže hruza.
@Lindii Snad radši ani neměň. Co víš, třeba se mi to všechno nakupí najednou těsně před porodem a mě z toho jebne
Bradavky, čárky, strie, zavodněná…
@Lindii píše:
Ty zensky si to delaj samy, pak vas muzou pomlouvat, jak jim nechcete pujcovat vnoucata…boze muj blbky neuveritelny
Nějak to nechápu
, tchýně je přece sama ženská, tak co jí vadí na další ženský do rodiny???
Jak může mít někdo tak zvrácený středověký myšlení?? Kdyby se rodili samý chlapi, tak lidstvo vymře, to vědí už malý děti… ![]()
Ahojky holky, chci se zeptat, zda-li bych se tady k vám mohla přidat, nějak se mi tak zdá, že u vás je to takové nejnormálnější…
@Mimise Zeptej se tchýně jestli jí taky někdo chtěl předělat na chlapa!
To je fakt kráva nebeská!