Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Přesně jako ty! Celý den mě malá vyvádí v břiše jak pominutá! Dneska jsem pocítila sílu její nožky. Kopla mě pod žebro tak, že mi aji cvrčky do očí vjely! Dneska jsem polehávala, poposedávala, popocházela po bytě. Prostě hnus, velebnosti!
Ale až bude na světě, tak maminka jí to do 18ti bude vracet, to jak mě trápila ![]()
Drahá, a jak se ti spí?
@LadyAndy Já mám taky takového doktora nekňubu. Sice je to odborník na slovo vzatý-porodník, co u nás rodil půl okresu, ale jinak jeho přístup je děsný. Při příchodu sice podá ruku, zeptá se mě jak se mám, ale tím končí. pak mě vyžene na kozu. Prohlídne a pomůže mi dolů. Já se oblíkám, on ťuká do počítače a mlčí. Tak se ho ptám já, jestli je všechno v pořádku a on řekne, že ano.Pak mi oznámí termín další prohlídky a konec.Ale je fakt, že když se ho na něco optám, tak mi obsáhle odpoví, že vyjdu z ordinace a pamatuju si tak půlku
Je to chlap 3 roky do důchodu, co bych chtěla, že
Ale je to sportovec, tak vypadá dobře
Sestřička je naše známá z baráku, tak když něco potřebuju vědět, tak to beru hákem přes ni…Asi se jí zeptám i na to znaménko
![]()
@Lindii jsem ráda že mi to takhle vyšlo- květen je můj nejoblíbenější měsíc v roce
Taky mi začalo růst až na konci pátýho, ale připadá mi že je větší snad každym dnem. Ale dnes jsem byla po půl roce u kadeřnice a ptala se kde že mám břicho že by nic nepoznala, tak mě to potěšilo, že okolí mě zatim jako kouli nevidí
to teprv přijde ![]()
@Talunka hele uz to musime domrskat, pak si tu budem psat, ze budem prckum nalejvat makovej odvar do flasticky, aby sme se vychrapaly
jinak spi se mi uz na pikaču, co ti budu povidat..praska mi ta panev, ci kosti nebo nevim co to je a kazdy otoceni a pretoceni je za trest! boli to jak cert, do toho se pristihnu, ze nedycham
taky dobry, cili u mne nic moc..davaj nam zabrat, si z te nasi telesny schranky delaj podivny doupe teda ![]()
Jo a asi už musím vypadat srandovně, když jdu. Soused od naproti-takový fajný mladý kolík-mě viděl, jak ju do schránky a říká mi:„Táni, už aby to bylo, co? Vypadáš jak těhotná postavička z PC hry The Sims!“
Já si vzpoměla jak to vypadalo, když mi to ukazovala dcera od naší účetní a normálně ho měla sto chutí nakopnout ![]()
Bych chtěla vidět jeho-kyčle mě bolí, kříže, každým pohybem mi připadá, že se musím zákonitě počůrat, dýchám jak lokomotiva…Šeci chlapi stejní a je jedno, jestli jim je 20,33 nebo 47…
![]()
@Talunka jo ten můj ten neupovídanej byl taky starší, tenhle je mladej, tak asi má ještě dost energie všechno okecávat
hlavně že je odborník, to je nejdůležitější! ![]()
@LadyAndy No,tak to mi taky tak připadalo. Ale počkej, až budeš jak já a Lindii.To ti nebude připadat, že jsi den ode dne větší. Ono to tak opravdu je ![]()
@Lindii No,to je fakt. Už to vidím-malá nespí, já nespím, byly jsme u doktora, manžel je protivný, tchýni jsem zabila tak mě čeká soud
![]()
Ale jinak se těšííííím ![]()
@LadyAndy Jé, koukám, že máš termín o měsíc dřív jak já
to je pěkný. Já jsem se začala kulatit někdy kolem 16.týden. A teď jsem 20. a bříško už jde nádherně vidět.
Jinak já mám gyndaře chlápka kolem 45, pěknej, upravenej, sexy
a taky dost mluví. Vždycky když ležím na koze, tak jen zvedne oči od mého rozkroku a čeká na odpověd
a pak se zaboří zpátky ![]()
@Tůmička Mě by se teda do očí podívat nemohl. Já vždycky počítám kachličky na zdi ![]()
@Tůmička Mě by se teda do očí podívat nemohl. Já vždycky počítám kachličky na zdi ![]()
@Talunka
no to jsou stejny, to je fakt, nekdy obcas nejaky poznamky nechapu, hlavne kdyz sme byli nedavno na myslivecky zabave, tak tam kazdej misto kanci svickovy resili moje bricho
videla si film Priserna tchyne s JLo? Jestli ne doporucuju, pobavis se a ve finale jeste byly kamosky
ale to u te tve by muselo nejdriv spadnout neco na hlavu vid?:D
@Talunka já na něj taky nekoukám, ale poznám, když nic nedělá, tak se mrknu a on kouká a čeká, až odpovím
prostě jen zvedne ty oči
ale mají nádhernou ordinaci. Úplně novou, tak se vždycky kochám
a přemýšlím, co k čemu asi je ![]()
@Talunka kolik si jich uz napocitala?
ja zas koukam na utz a nebo do stropu, kachlicky tam nema ![]()
@Tůmička nelezis na pitevne nahodou?
trocha cerneho humoru, ale treba krom utz tam muj dr. nic dalsiho nema
![]()