Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bahbouhi Moje požadavky byly - lehoučký (budu nosit do patra pěšky), velká kola (přední otočná), velký nákupní bytelný koš, prostorná korbička, trojkmobinace. A vybrali jsme ABC design rodeo. Máme teda bazárkový, ježděný necelý rok, vypadá téměř jako nový. Původně jsem prostě nechtěla slevit a chtěla jsem nový, ale pak jsem viděla inzerát na tento a ten mě ohromil. A nakonec vše, co jsem měla načtené, šlo do háje, protože jsem se řídila svým vlastním rozumem a nerozumem. A prostě vyhrál. Má pár nedostatků, ale to mají všechny kočárky. Každý má něco. Ten co se mi líbil, byl těžký, ten co se líbil chlapovi, byl moc barevný a robusní… atd. Tento se nám líbil oběma. A už ho máme u babičky.
@Talunka
ja veci jinde nez v sekaci nekupuju:) taky mam na malyho az se narodi bily overalek s ouskama a ocaskem/20kc/:)a paradni tvidove kalhotky/kus 6kc/,a ty klasicke kosilky platynkove/kus 3kc/ a kozene boticky /par 20-50kc-to jsou adidasky, niky/
tady v africe, clovek si mysli jak je to chuda zeme a jak tady chodi polonazi..ale co se tyce trzist, nedam na ne dopustit.. maji tady vsechno za hubicku!! a hlavne se da smlouvat, ne jak u nas..
@Talunka
ja veci jinde nez v sekaci nekupuju:) taky mam na malyho az se narodi bily overalek s ouskama a ocaskem/20kc/:)a paradni tvidove kalhotky/kus 6kc/,a ty klasicke kosilky platynkove/kus 3kc/ a kozene boticky /par 20-50kc-to jsou adidasky, niky/
tady v africe, clovek si mysli jak je to chuda zeme a jak tady chodi polonazi..ale co se tyce trzist, nedam na ne dopustit.. maji tady vsechno za hubicku!! a hlavne se da smlouvat, ne jak u nas..
@Tůmička
Absolutně s tebou ve všem souhlasím. Taky jsem měla tyto nároky na kočárek. A taky jsem četla jako magor a psala si na papír pro a proti. Nakonec vyhrál náš zelený Bebetto. Kupovali prarodiče. Byl do 10.000,což byla další moje podmínka.
Když na tom najdu nějaké muchy, aspoň můžu poradit dalším maminkám, čemu se mají u kočárku vyhnout nebo naopak, čemu mají dát přednost. Dneska jsem zjistila u toho našeho kočárku, že na boudě u hlubokého kočárku se dá oddělat půlka té hadry a je tam síťka
To se hodí, budeme vozit přes léto, tak jí tam bude profukovat letní vánek ![]()
ABC mi taky doporučovala jedna známá. Ona teda měla typ s těma beranama, což se mi moc nelíbilo. Ale prý jinak kvalitou byla nadšena. ![]()
@bahbouhi
Tak já mám jen ouška na kapucce a na dupkách, co k tomu byly.Jsi lepší, máš ocásek ![]()
Počkat, počkat…ty si s náma písáš z Afriky? To je boží
Jak ses tam ocitla? Láska?
@Tůmička píše:
@Talunka Boha jeho.. já bych tu babu vyhodila z auta i s tou televizía rozhodně bych neseděla vzadu. Nesnáším to.
@Talunka JJ,pisu si s vama z Afriky.. Ja tady ziju:) Mam tady manzela, dum, praci.. a cekame prvni miminko, ktere jedu porodit do ceska:) Ja uz to obleceni musim prestat kupovat, vzdyt to vzivote nemuze vynosit!!:D budu se soustredit ted na ten kocarek, prebalovaci podlozky, postylku…uff toliiiik ![]()
@Talunka já bych ji hezky posadila dozadu, donutila ji se připoutat - však je venku ošklivo a auto může lehce zklouznout že???
jo, jinak nás/moje rodiče ten kočár vyšel na 5000,– nový je za 10000,–
jinak se trošku děsím té černé barvy, zase je to celé dost prodyšný matroš a pochybuju, že bych malého nechala někde napospas sluníčku v kočáře. Plánuju koupit nějakou deku na zahradu, kterou plácnu pod jabloň a nad něj slunečník (kvůli případným náletům jablek
)
@Talunka cauda, peknej pribeh zas, se nenudis
tchyne jednou dopadne spatne, az ti rupnou hormony
fakt baba na zabiti..jinak ta tvoje kamoska, je fakt ujeta
tohle mne toci, ja teda Karla volila, ale v zivote by mne nenapadlo nekomu tohle posilat…mimochodem, mne od svagrovy prislo neco podobnyho, ze pokud jsem Zemanovec, ze nemam k volbam chodit, ze mam radsi sedet doma, kdyz venku tak mrzne..no to je na pest.. ![]()
@Tůmička taky krasnej, ja musela volit, ten viper 4S, kvuli mistnimu terenu a prave sem slysela skoro samou chvalu..jedinna nevyoda, ze je tezsi, ale ja tem uhlikovym kocarkum proste neverim, podle mne to je nestabilni a dite muze vypadnout..jinak jak je ten typ s tema beranama, tak na ten si docela stezovaly
@bahbouhi
Takže mimčo bude Čech, to je hezký. Nevěříš africkým porodnicím?
To se ale jen tak hned do Afriky nevrátíš, ne? A poletíš sem ve kterém měsíci? To se asi taky nedá kdykoliv, že?
Tak budeš mimčo mít každý den v něčem jiném, no co
Já jsem na tom stejně vlastně, hodně hader, jedno miminko
![]()
@Tůmička
Mám pocit, že před nálety jablk ti slunčník nepomůže
Abys neměla z dítěte malého Newtona ![]()
Víš co, černá nebo zelená…když bude venku 40°,nepolezeš ven, ne? ![]()
@Lindii
No, mě se ty berany nelíbily na manipulaci, bylo to divné. Jinak náš kočárek je sice hliník, ale pěkně hluboký a jak řekl můj taťka-vypadá to bohovsky pevně, myslím, že když ju vemu na ryby, tak bysme to přes ten les k rybníku mohli dát
"Ale jinak my, co žijeme ve městě a jediná příroda je tady kousek lesa či parku s upravenýma chodníčkama, můžeme dělat frajerky s těmito typy kočárků ![]()
@Talunka Ten slunečník už je vyzkoušený
Ono u nás bude jedno, jestli budeme venku nebo doma…
máme podkrovní byt, takže tu v létě máme téměř stejně jako venku ![]()