Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
26.1.13 17:46

@bahbouhi Moje požadavky byly - lehoučký (budu nosit do patra pěšky), velká kola (přední otočná), velký nákupní bytelný koš, prostorná korbička, trojkmobinace. A vybrali jsme ABC design rodeo. Máme teda bazárkový, ježděný necelý rok, vypadá téměř jako nový. Původně jsem prostě nechtěla slevit a chtěla jsem nový, ale pak jsem viděla inzerát na tento a ten mě ohromil. A nakonec vše, co jsem měla načtené, šlo do háje, protože jsem se řídila svým vlastním rozumem a nerozumem. A prostě vyhrál. Má pár nedostatků, ale to mají všechny kočárky. Každý má něco. Ten co se mi líbil, byl těžký, ten co se líbil chlapovi, byl moc barevný a robusní… atd. Tento se nám líbil oběma. A už ho máme u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.1.13 17:49

@Talunka
ja veci jinde nez v sekaci nekupuju:) taky mam na malyho az se narodi bily overalek s ouskama a ocaskem/20kc/:)a paradni tvidove kalhotky/kus 6kc/,a ty klasicke kosilky platynkove/kus 3kc/ a kozene boticky /par 20-50kc-to jsou adidasky, niky/
tady v africe, clovek si mysli jak je to chuda zeme a jak tady chodi polonazi..ale co se tyce trzist, nedam na ne dopustit.. maji tady vsechno za hubicku!! a hlavne se da smlouvat, ne jak u nas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.1.13 17:50

@Talunka
ja veci jinde nez v sekaci nekupuju:) taky mam na malyho az se narodi bily overalek s ouskama a ocaskem/20kc/:)a paradni tvidove kalhotky/kus 6kc/,a ty klasicke kosilky platynkove/kus 3kc/ a kozene boticky /par 20-50kc-to jsou adidasky, niky/
tady v africe, clovek si mysli jak je to chuda zeme a jak tady chodi polonazi..ale co se tyce trzist, nedam na ne dopustit.. maji tady vsechno za hubicku!! a hlavne se da smlouvat, ne jak u nas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 18:57

@Tůmička
Absolutně s tebou ve všem souhlasím. Taky jsem měla tyto nároky na kočárek. A taky jsem četla jako magor a psala si na papír pro a proti. Nakonec vyhrál náš zelený Bebetto. Kupovali prarodiče. Byl do 10.000,což byla další moje podmínka.
Když na tom najdu nějaké muchy, aspoň můžu poradit dalším maminkám, čemu se mají u kočárku vyhnout nebo naopak, čemu mají dát přednost. Dneska jsem zjistila u toho našeho kočárku, že na boudě u hlubokého kočárku se dá oddělat půlka té hadry a je tam síťka :lol: To se hodí, budeme vozit přes léto, tak jí tam bude profukovat letní vánek :lol:
ABC mi taky doporučovala jedna známá. Ona teda měla typ s těma beranama, což se mi moc nelíbilo. Ale prý jinak kvalitou byla nadšena. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 18:59

@bahbouhi
Tak já mám jen ouška na kapucce a na dupkách, co k tomu byly.Jsi lepší, máš ocásek :lol:
Počkat, počkat…ty si s náma písáš z Afriky? To je boží :lol: Jak ses tam ocitla? Láska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 19:03
Vzadu jsem musela sedět, protože za 1. mi nadala, že utlačuju břicho pásem a za 2. jsem dobrovolně seděla vzadu, páč ona se dycky nacpe do škvíry mezi předníma sedadlama, aby viděla na tachometr a dopředu. Si pak připadám jak v tom ruském autě-Volha nebo jak to bylo-to si dělávali srandu, že tam můžou sedět 3 a ten uprostřed si číst Rudé právo :lol: My sice malé auto nemáme, od V je to taky, ale pořád máme vepředu místo jen pro dva :lol:
@Tůmička píše:
@Talunka Boha jeho.. já bych tu babu vyhodila z auta i s tou televizí :D a rozhodně bych neseděla vzadu. Nesnáším to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.1.13 19:18

@Talunka JJ,pisu si s vama z Afriky.. Ja tady ziju:) Mam tady manzela, dum, praci.. a cekame prvni miminko, ktere jedu porodit do ceska:) Ja uz to obleceni musim prestat kupovat, vzdyt to vzivote nemuze vynosit!!:D budu se soustredit ted na ten kocarek, prebalovaci podlozky, postylku…uff toliiiik 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.1.13 19:28

@Talunka já bych ji hezky posadila dozadu, donutila ji se připoutat - však je venku ošklivo a auto může lehce zklouznout že??? :jazyk: jo, jinak nás/moje rodiče ten kočár vyšel na 5000,– nový je za 10000,– :dance: jinak se trošku děsím té černé barvy, zase je to celé dost prodyšný matroš a pochybuju, že bych malého nechala někde napospas sluníčku v kočáře. Plánuju koupit nějakou deku na zahradu, kterou plácnu pod jabloň a nad něj slunečník (kvůli případným náletům jablek :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.1.13 20:04

@Talunka cauda, peknej pribeh zas, se nenudis :Dtchyne jednou dopadne spatne, az ti rupnou hormony :D fakt baba na zabiti..jinak ta tvoje kamoska, je fakt ujeta :roll: tohle mne toci, ja teda Karla volila, ale v zivote by mne nenapadlo nekomu tohle posilat…mimochodem, mne od svagrovy prislo neco podobnyho, ze pokud jsem Zemanovec, ze nemam k volbam chodit, ze mam radsi sedet doma, kdyz venku tak mrzne..no to je na pest.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.1.13 20:06

@Tůmička taky krasnej, ja musela volit, ten viper 4S, kvuli mistnimu terenu a prave sem slysela skoro samou chvalu..jedinna nevyoda, ze je tezsi, ale ja tem uhlikovym kocarkum proste neverim, podle mne to je nestabilni a dite muze vypadnout..jinak jak je ten typ s tema beranama, tak na ten si docela stezovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.1.13 20:08

@bahbouhi jejda a kde presne zijete? Cili manzel je arab?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 20:23

@bahbouhi
Takže mimčo bude Čech, to je hezký. Nevěříš africkým porodnicím? :) To se ale jen tak hned do Afriky nevrátíš, ne? A poletíš sem ve kterém měsíci? To se asi taky nedá kdykoliv, že?
Tak budeš mimčo mít každý den v něčem jiném, no co :lol: Já jsem na tom stejně vlastně, hodně hader, jedno miminko :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 20:27

@Tůmička
Mám pocit, že před nálety jablk ti slunčník nepomůže :lol: Abys neměla z dítěte malého Newtona :think:
Víš co, černá nebo zelená…když bude venku 40°,nepolezeš ven, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 20:30

@Lindii
No, mě se ty berany nelíbily na manipulaci, bylo to divné. Jinak náš kočárek je sice hliník, ale pěkně hluboký a jak řekl můj taťka-vypadá to bohovsky pevně, myslím, že když ju vemu na ryby, tak bysme to přes ten les k rybníku mohli dát :lol: "Ale jinak my, co žijeme ve městě a jediná příroda je tady kousek lesa či parku s upravenýma chodníčkama, můžeme dělat frajerky s těmito typy kočárků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.1.13 20:31

@Talunka Ten slunečník už je vyzkoušený :D :D Ono u nás bude jedno, jestli budeme venku nebo doma… :think: máme podkrovní byt, takže tu v létě máme téměř stejně jako venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí