Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
25.1.13 20:35

@Šalvějka
Ahojky!
Takže chlapák! Gratulace :kytka:
Ne, abys ho pak rozmazlovala a tvrdila mu, že žádná jiná ženská na světě není lepší než máma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:02

@Šalvějka no supeer, gratuluju k chlapakovi! Olík-super jmeno :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:03

@Mimise tim se nestresuj, ja bohuzel mam jen tchyni, kdyz budu potrebovat hlidat..mamka bude jezdit sporadicky no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:06

@Talunka koukam,ze v kazdy rodine je neco, nikde asi nebude 100% mir a laska, asi kvuli rovnovaze, jinak si to nedokazu vysvetlit :lol: :lol: dnes sem byla k.o.sem byla na krvi rano, pak sem trajdala po meste 3 hodky a uz to na mne neni, udelalo s emi zle v obchode, blbe se mi dycha, no stoji to uz za starou backoru.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.1.13 22:11

@Lindii a v kterym jsi tydnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:21

@bahbouhi o vikendu 34tt procpak? Jinak to mam pod diskuzi, asi si musis zapnout podpisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.1.13 22:52

@Lindii promin,jsem tady nova, tak to jeste moc neovladam..ptam se, protoze se desim techto stavu..ale na druhou stranu..za chvili uvidis sveho drobecka!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.1.13 22:53

@Lindii Úplně tě chápu! Schody na dvakrát, když se zvednu ze sedu tak se mi chce čůrat, bolí mě kyčle a kříže…no parádička!
Dneska jsme byli na velkým nákupu v Tescu. Měli tam i akce na dětskou hygienu-plínky, ubrousky, podložky, prášky na praní…tak jsem lítala jak drak a snášela. Z obchodu jsem se ploužila jak lemra, nějak mě to zmohlo :lol: Můj se neustále otáčel, páč měl strach, že mě někde zapomene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:55

@bahbouhi neomlouvej se a vitej :kytka: ja sem tu nejakou chvilku a taky se spatne orientuju, to mas fuk :lol: zapnout podpisy najdes pod diskuzi myslim a nebo pak u sebe v nastaveni..no uz se tesim, az bude venku, jako nektery tehule jsou na tom samozrejmne hur, ale cele tehu nemuzu rict, ze bxch si to nejak uzila :mrgreen: a ty jsi v jakem tydnu? A co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:57

@Talunka je fakt? ja dnes kupovala v Ta drogerce ty jednorazovy prebalovaci podlozky od bel, je jich tam 10 za 100kc, za kolik si poridila ty,??Jj stavy jsou stejny, ja kdyz lezima zvedam se do sedu, tak mi praska ta panev, pak v krizi, no des a hruza, popadam dech jak stara baba uz, nemuzu dychat :D a nezapomel? Jeste ze ty chlapce mame tak chapave, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 22:58

Holky a jak to mate se striema? Ja cele tehu nic a az ted mi popraskaly boky i bricho :,( :,( z toho sem vcelku nestastna teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.1.13 22:59

@Lindii ja jsem teprve v 26tt a ci vic si tady ctu diskuze, tim vic si pripadam jako blbec, protoze mi chybi asi naprosto vsechno dulezite pro dite:) jako prebalovaci podlozka treba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.1.13 23:04

@bahbouhi prosim te, vubec si tak nepripadej, jelikoz 99% diskuzi jsou tu na hlavu, vetsina zenskych plasi pri kazdem prdu, to jen my to tady berem s nadsazkou…spousta veci neni potreba, ja to beru selskym rozumem, sem prvorodicka a rozhodne se z toho neminim zblaznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 00:01

@Lindii
Já taky Bell.Byly mi sympatické ty rybky na tom :) a samozřejmě cena.Jo a ještě jsem si skákla do lékárny pro ty úžasné jednorázové kalhotky na poporodní vložky-hrůza a děs! To si na sebe nedám :lol: A ty vložky? To budu mít od brady a na druhé straně pod lopatky! :lol: A vypadá to jak nejobyčenější vložky, co můžeš sehnat v drogérce. Cena je vcelku taky stejná, akorát to jsou-Vložky na šestinedělí :)
No to víš, že mě nestratil! By si to slízl, kdyby mě někde zapoměl :cert: :)
Strie-ťuk ťuk-zatím nic.Ale jelikož týden co týden mi je menší kůže, tak mám strach, že se tomu taky nevyhnu! Tak jsem nasadila těžký kalibr v mazání a mažu vždycky, když sedím u telky-min 3× denně. ale prý si tím moc nepomůžu. když to praskne, tak prostě praskne. mě docela štve celulitida.Od zadku po kotníky! asi fakt zadržuju vodu i minimální množství stačí na dělání toho pomerančového hnusu.ale odmítám kupovat ty drahé kraviny, páč to nepomáhá. až budu moct cvičit, tak to snad odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.1.13 00:05

@Talunka a za kolik meli ty podlozky v Tescu? no se mas, ale ony ty strie jsou proste dedicny a pak taky jakou mas elasticnost a kremy nepomahaj, zaroven tim ale nic nezkazis no :nevim: se po porodu do cviceni taky opru, pze sem jak rosol, fuj..jinak celu tam je no, ale to je tou vodou si myslim, to snad pak odezni upravou jidla a zpevnovanim.no ja mam ty jendorazovy kalhotky, takova sitka jenom :D a t yvlozky sem koupila ty KOtex no, aspon se daj na spodky nalepit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí