Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak my se jménama bojujeme.. holka měla být Barča nebo Gábinka.. ale máme kluka. Takže… problém
Shodli jsme se na Adámkovi, ale to jméno už mi leze úplně krkem. Jak se mi všichni sklání k břichu, hladí ho a říkají „ahoj Áďo, Adámku, tady babička…“ je to krásný, to mi nevadí, ale to jméno. Už ho mám fakt plný zuby
takže jsem to vymyslela tak (a názor chlapa mě nezajímá
musí to brát jako úděl za to, že já to dítě nosím
- berte mě prosím Vás s rezervou), napíšeme prostě pár jmen.. víc.. tak aspoň 4 a uvidíme, až se malý narodí, jaké se k němu bude hodit, až na nás vykoukne
Tak my máme náš velký ultrazvuk za sebou byla to náshera vidět našeho prcka. No a jak jsme mysleli že to bude chlapeček tak máme holčičku
Takže jsem byla nejprve trošku zklamana, ale hlavní je že jsme naprosto zdravé.
@Mimise hlavně, že jste obě zdravé
nás to čeká za 2 týdny.
Jinak jak jsem tu psala ohledně té toxoplazmozy, tak je negativní!!!
a infekci v těle také žádnou nemám ![]()
@Mimise píše:
Tak my máme náš velký ultrazvuk za sebou byla to náshera vidět našeho prcka. No a jak jsme mysleli že to bude chlapeček tak máme holčičkuTakže jsem byla nejprve trošku zklamana, ale hlavní je že jsme naprosto zdravé.
Mě jebne! Ukážete kočár v dobré víře, aby si sestřenka s tetou udělaly názor na další typ, který trh nabízí a už si braly telefon, webovky…což bych pochopila.Ale ta naše koza-jééé, ta zelená je úžasná. To se bude mojemu líbit, zelený chtěl. Nasrat! Já snad napíšu paní, ať těmto lidem při objednávce řekne, že zelené nejsou!
Už tak dost, že budou dvě mimina po měsíci v rodině, jestě ve stejných kočárech! ![]()
@Tůmička @Lindii @Talunka Já jsem spokojená, holčička bude naše princezna. Moje máma ihned po telefonu že je to holka šla a nakoupila růžové oblečky
a @Tůmička je parada že vám to dopadlo dobře ![]()
@Mimise prosim te s tema obleckama mi ani nemluv, moje mama, mela hned na zacatku tendenci kupovat ruzovou, neustale sme ji musela pripominat, ze to neni na 100%, ze pak kluka do ruzovky proste neobliknu, nebudu v nem pestovat 4% uz od narozeni
![]()
Jinak sem koukala na Prezidenstky duel, docela sranda
koho volite holky?
Já volit nepůjdu.. ono je to prašť jako uhoď. Jinak my máme koupené všechno do modré, i pokojíček tak uzpůsobený, takže to kluk prostě musí být
a když ne, tak malá v budoucnu asi nebude mít ráda modrou
ségra chodila rok v modré, protože mamce všichni říkali, že to bude kluk ![]()
@Lindii
Jak psala Tůmička-je to jedno.Ale já půjdu a dám hlas Zemanovi.Dala jsem mu i před tím. Karla prostě nemusím. Ale pokud menší zlo, tak Miloš.
@Lindii píše:
@Talunka![]()
koukam, ze si to v rodine uzivas…