Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
23.1.13 11:43

Ahoj holky, tak my se jménama bojujeme.. holka měla být Barča nebo Gábinka.. ale máme kluka. Takže… problém :D Shodli jsme se na Adámkovi, ale to jméno už mi leze úplně krkem. Jak se mi všichni sklání k břichu, hladí ho a říkají „ahoj Áďo, Adámku, tady babička…“ je to krásný, to mi nevadí, ale to jméno. Už ho mám fakt plný zuby :D takže jsem to vymyslela tak (a názor chlapa mě nezajímá :D musí to brát jako úděl za to, že já to dítě nosím :D :mrgreen: :mrgreen: - berte mě prosím Vás s rezervou), napíšeme prostě pár jmen.. víc.. tak aspoň 4 a uvidíme, až se malý narodí, jaké se k němu bude hodit, až na nás vykoukne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.1.13 16:05

Tak my máme náš velký ultrazvuk za sebou byla to náshera vidět našeho prcka. No a jak jsme mysleli že to bude chlapeček tak máme holčičku :lol: Takže jsem byla nejprve trošku zklamana, ale hlavní je že jsme naprosto zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.1.13 16:18

@Mimise hlavně, že jste obě zdravé :hug: nás to čeká za 2 týdny.

Jinak jak jsem tu psala ohledně té toxoplazmozy, tak je negativní!!! :dance: :dance: a infekci v těle také žádnou nemám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 18:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 18:15

@Mimise ano,dulezite je zdravicko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 19:25
Musíme posílit ty ženské řady :lol: Gratuluju :kytka:
@Mimise píše:
Tak my máme náš velký ultrazvuk za sebou byla to náshera vidět našeho prcka. No a jak jsme mysleli že to bude chlapeček tak máme holčičku :lol: Takže jsem byla nejprve trošku zklamana, ale hlavní je že jsme naprosto zdravé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 19:26

@Tůmička
No vidííííííš, my ti říkaly, že budeš ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 19:32

Mě jebne! Ukážete kočár v dobré víře, aby si sestřenka s tetou udělaly názor na další typ, který trh nabízí a už si braly telefon, webovky…což bych pochopila.Ale ta naše koza-jééé, ta zelená je úžasná. To se bude mojemu líbit, zelený chtěl. Nasrat! Já snad napíšu paní, ať těmto lidem při objednávce řekne, že zelené nejsou! :| Už tak dost, že budou dvě mimina po měsíci v rodině, jestě ve stejných kočárech! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 19:37

@Talunka :D :D koukam, ze si to v rodine uzivas… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.1.13 21:00

@Tůmička @Lindii @Talunka Já jsem spokojená, holčička bude naše princezna. Moje máma ihned po telefonu že je to holka šla a nakoupila růžové oblečky :D a @Tůmička je parada že vám to dopadlo dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 21:48

@Mimise prosim te s tema obleckama mi ani nemluv, moje mama, mela hned na zacatku tendenci kupovat ruzovou, neustale sme ji musela pripominat, ze to neni na 100%, ze pak kluka do ruzovky proste neobliknu, nebudu v nem pestovat 4% uz od narozeni :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.1.13 21:48

Jinak sem koukala na Prezidenstky duel, docela sranda :D koho volite holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.1.13 21:55

Já volit nepůjdu.. ono je to prašť jako uhoď. Jinak my máme koupené všechno do modré, i pokojíček tak uzpůsobený, takže to kluk prostě musí být :D a když ne, tak malá v budoucnu asi nebude mít ráda modrou :D ségra chodila rok v modré, protože mamce všichni říkali, že to bude kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 22:29

@Lindii
Jak psala Tůmička-je to jedno.Ale já půjdu a dám hlas Zemanovi.Dala jsem mu i před tím. Karla prostě nemusím. Ale pokud menší zlo, tak Miloš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.1.13 22:31
No, to mi povídej. A to jsem ještě asi před dvoma rokama bydlela v bytě, který se nacházel v činžáku, kde bydlela babička a teta. Dokážeš si představit, co to bylo? Hlavně když jsem byla singel a každý si myslel, že mě musí zachraňovat! :lol:
@Lindii píše:
@Talunka :D :D koukam, ze si to v rodine uzivas… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí