Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zítra jedeme na velký ultrazvuk a snad už se konečně dozvíme jestli budeme mít holčičku nebo kluka. A hrozně se těším na výraz přítele až uvidí našeho prcka poprvé ![]()
No, tak až se naši lidé ozvou proti nespravedlnosti v tomto státě, tak já si snad přebarvím vlasy na černo!
My jsme jako poslušné ovečky ve stádu. A když se ozve jeden, tak všichni ostatní udělají krok vzad a drží huby.Ale to je pořád dokola a kan dál horší-jak by řekla moje bývalá učitelka ze základky.
@Mimise
Jééé, to je strašně hezký ultrazvuk.To jsem si konečně začala uvědomovat přítomnost človíčka ve mě. Do té doby jsem byla prostě v tom ![]()
Manžel byl taky se mnou. A když se netrpělivě ptal doktora, co to teda bude, tak mu pan doktor řekl, že teď už to je jedno, ne?
Tak se bránil tím, že bude malovat dětský pokoj, tak aby věděl, jakou má použít barvu
No a ukázalo se, že je to holka.Po pravdě…bylo na něm vidět, že chtěl sice slyšet něco jiného, ale nevyjádřil se.Ten den jsme se moc nebavili. Mě to bylo líto, ale zavinili to lidi a blbé řeči kolem nás. Táňa je krásně vymazlená, má špičaté bříško, narostli jí prsa, má jiskru v oku-to bude určitě kluk! Takže on s tím tak nějak už žil. A jelikož je vcelku sportovec, tak už si to maloval…Ale už to strávil a plánuje obranu domu před případnými nápadníky ![]()
@Talunka Já už se na to hrozně těším a až ho uvidí poprvé přitel. Na jeho reakci. No oni taky šichni čekjí kluka. Když jsem se bavili o otm co když to bude holka tak řekl že ji bude rozmazlovat že to bude jeho princezna. Jezdí s kamionem tak už planuje jak bude domu vozit dárky
Takže už jsem zvědava co nám řeknou
Jéé, holky, my jdeme teď v pátek na velkej utz, jsem taky moc zvědavá, co nám pan doktor řekne, že tam vidí, můj doufá v kluka, jako asi skoro každej chlap, i když já bych si taky spíš přála kluka, ale když to bude holka, budeme taky moc rádi, to je jasný ![]()
a co jména? máte už všichni vybráno?
my už jo, pro kluka Oliver a pro holku Amálie, Amálku okolí přijalo celkem rychle a velmi dobře, ale Olivera se nám pokoušeli hooodně rozmlouvat, ale já neslevím, to jméno se nám strašně moc líbí ![]()
Ahojda holky, taky sme si vsichni mysleli, ze budem mit kluka a je to holka, u nas jsou same holky a pritel samo chtel taky chlapecka, ale je rad to jo
chce jeste jedno decko
@Šalvějka vybrali jste krasna jmena a nenechte si do toho kecat, ja nevim, proc maj tendenci do toho vsichni rejpat, je to snad jejich dite???Tohle mne drtilo..my meli na kluka Šimona a puvodne holka mela byt Agata, pak LAura a nakonec sme dali Elenku a vzdy kdyz se mne na to nekdo ptal, tak si neodpustil poznamku, ze se jim to jine libilo vic..to mne mohl prcek vzit, nikdy mne nenapadlo to u nekoho, kdo ceka dite komentovat, je to prece rozhodnuti tech dvou a nam se to libi! A navic se to hodi k prijmeni, je to jak rika jedna znama takovy nezny, jako byla ta drobna holcicka v HArry Poterovi, ktera se jmenovala Lenka Láskorádová ![]()
@Lindii
joo no, když se jméno hodí k příjmení, není co řešit, Elenka je hezký jméno, taky takový neobvyklý, já hlaně nechtěla jména, kterých jsou v republice mraky, pak je ve třídě 5 Natálek, 4 Sofinky, 2 Nelinky atd, originalita
i když Amálie už taky začíná být celkem populární, já naštěstí žádnou ve svém okolí neznám
nejvíc rejpů měla rodina k Oliverovi, že ve spojení s příjmením to zní německy, přitom mě Oliver Hofman přijde hezký
lepší než třeba Oliver Sedláček ![]()
@Šalvějka presne o to mi slo, nechci davat uz ty same jmena, nudi mne to a snad se nekdo naurazi, ale ja uz sem alergicka na Aničku, Adélku apod..
tady snad kazda je Anna…hruza. Olík je krasny jmeno! Vybrali jste dobre, mne se taky libi ![]()
@Šalvějka a Amálka taky, mela sem jednu kolegyni, jinak neznam nikde zadnou, cili palec hore ![]()
@Lindii
jéé tak to jsem ráda, že jich moc není
no ANička, Adélka, jj, taky jich je moc, ale stejně nejvíc jsem alergická na Natálku
chele já si jdu asi lehnout, na mě přišla šílená hnačka, už skoro půl hoďky mám šílený křeče, a čůrám prdelkou
![]()
tak zatím ahoooj
@Šalvějka jasneee, odstehuj se na wc, to nekdy znam
zatim pa
Čau holky.
No se jménama to byl u nás taky kříž. Můj chtěl Barboru, já Dorotku. Bára je u nás každý třetí pes!
Nakonec jsem chtěla taky Amálku, což neprošlo a začalo se psát na ledničku. Jednou jsem přišla já, něco napsala, něco škrtla, jednou manžel. Nakonec zůstala Lucie a Gabriela. Pořád není 100% rozhodnuto, ale už se to zúžilo
Jinak nám taky všichni do toho kecají. Lucku ne, těch je moc. Gábina je dlouhé k vašemu příjmení atd. Ale jak písáte, ať nám všichni políbí. Je to naše mimčo, naše jméno. A kamoš tomu dal korunu, když od nás odcházel, tak nám na náš seznam připsal jméno Kunhuta! No já scala smíchy
Hlavně když jsme pak přemýšleli jak by se tomu dítěti říkala-asi Kuňo. Šalvějka@
No, tak hodně pij, abys nebyla dehydratované
Já zase problila noc. Manžel dělal pizzu a ten opičák tam dal trochu víc česneku. A já blbec, i když vím, že mi to nedělá dobře na žaludek a na můj nižší tlak, jí snědla vcelku dost. Takže-dobře mi tak ![]()
@Šalvějka píše:
@Lindii
jéé tak to jsem ráda, že jich moc neníno ANička, Adélka, jj, taky jich je moc, ale stejně nejvíc jsem alergická na Natálku
chele já si jdu asi lehnout, na mě přišla šílená hnačka, už skoro půl hoďky mám šílený křeče, a čůrám prdelkou
![]()
tak zatím ahoooj
Jo a s tím ultrazvukem.
Sestřenka chtěla hrozně holčičku, hlavně když jsme došli my, že čekáme holku.Furt o tom mluvila.Tak jí naše teta udělala takový ten test nad dlaní s prstýnkem na vlasu. Vyšlo jí, že to bude holka.Tak tomu začala věřit. No, ale on je to kluk.Ten její mamlas nadšený a řekl, že mu spadl kámen ze srdce, že kdyby to byla holka a ještě po mamince, tak by to asi nepřežil! Prostě chlap na dělo! ![]()