Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
21.1.13 10:21

@Lindii Ta jednička tam být nemá :lol: 140 km. No moje mamka je to same co tvoje hrozně to řeší jak vnouče neuvidí atd. Já bych se neomluvila a nebo ne hned dneska. Já mam prostě ráda, že když je něco domluvene tak to tak bud je nebo napišu smsku že se opozdím. Takže když mi tohle uděla můj drahy doma tak taky řádím. A jak kdyby si mi mluvila z duše. Ten můj je taky od rána do večera v práci a ja sedím doma. a tady by ty holky byli ale asi jsem já divná, že si s nima nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 10:29

@Mimise hele mame asi hodne spolecneho, jak to tak ctu..divna nejsi, ale ja nez nekoho povazuju za kamarada, tak to trva dlouho, nepustim si jen tak nekoho k telu, asi muj problem, ja vim, ale takova jsem, ale zas vim, ze kdyz si „sedneme“,tak jsem pro kamose schopna udelat cokoliv, co je v mych silach..tady je par holek, radove o let mladsich..cili zadna spol.rec..jedna tu pomlouva druhou, proste vesnicky pipiny-ne ze bych se vesnickych lidi chtela dotknout, ale jsou dulezity jak sanky v lete, pritom nedokazaly zatim vubec nic..jj s tou omluvou..no on pak jeste pred spanim ke mne prisel, ale i tak vim, ze mi neporozumnel a to mne trapi..cokoliv reknu si stejne prevede na svoji mluvu a to uz vubec si pripadam, ze ma slova jsou zbytecna..jinak mas pravdu, mohl aspon napsat, zdrzim se. :roll: odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.1.13 10:33

@Lindii s těma holkama je to tady stejny, jsou věkově stejně jako já. Ale řeší co ta měla na sobě a ja te se stalo tohle a tamto. A ja pokažde sedím a myslím si svoje.tak to raději zustanu doma sama. A sama se taky dlouho oťukavam. mame asi toho stjeny chlapa doma :D Mě přijde, že na něj někdy mluvím mongolsky a on na mě kouká jak kdybych spadla z višně. Já jsem z Tábora. Puvodně z brna takže pro mě to byl docela skok :lol: a odkud ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 10:44

@Mimise :mrgreen: ja si jinak na nej nemuzu stezovat, je na mne jinak hodnej, vse plati, stara se..ale nekdy holt nasere no, asi jako ja jeho :lol: aha, no ja sem puvodem z Prahy a ted jsem v Orlickych horach :)))) je tu krasne, ale obcas by to chtelo par spriznenych dusi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
21.1.13 10:48

Čauky maminy.
No, když to tak shrneme, tak ti chlapi jsou všichni stejní, naprosto stejní! :cert: Oni mají akorát prostě jiné obaly :lol:
@Šalvějka:
Kočárek máme už doma. Bebetto Luca, novinka pro rok 2013.Vypadá úžasně a jsem z něj nadšená. Je lehoučký, ale při tom robustní. Houpá se, je to trojkombinace. Vyšel na 9.500,–.Barva je taky fajn. Vypadalo to děsně zeleně, ale je to taková pistáciová zmrzlina :) Jsou to Poláci, což se každý na mě dívá jak blbku, ale věř, že půlka kočárků, co se tady nabízí na trhu je polských. Jinak leda do kočárku investovat nějaký ten kačák více. Nebo ještě přes inzeráty, jeté. Ale já chtěla na první mimčo nový.
 http://www.kocarkyplzen.cz/category.php?…

Objednávala jsem ho přes internet a došel absolutně v pořádku. Uvidíme za nějaký čas, jestli budu z něj nadšená po používání jako jsem teďka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.1.13 10:53

@Lindii
to ten můj by se asi uhrál k smrti, to by ho snad ten počítač přestal bavit, kdyby jen tak někam nemohl :) na vesnici je krásně, ale je to na prd když tam nikoho nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.1.13 10:54

@Lindii
no Praha a Orlický, to je sakra rozdíl co? ale to jsi koukám z nedaleka :) já žiju v podkrkonoší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 10:56

@Šalvějka no jo no, tak za chvili mne bude zamestnavat prcek, ale i tak..uvidime, jinak kocarek by mi mel dorazit tento tyden a mam vybrano tento, akorat v barve bileho kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 10:57

@Šalvějka no bydlime kousek od PL hranic, kosek od Kralickyho snezniku..my tu mame jinak chalupu, cili sem nesla do neznama, mam to tu moc rada, ale nekdy je mi tu fakt smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Talunka jo asi tak, jak pises, jen s jinou slupkou :) kocarek taky peknej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284

@Talunka
hezkej kočárek :potlesk: já jsem ujetá na zelenou, nebo ještě na hnědou, my už máme vybráno, ale kupovat budeme na jaře. je hrozná výhoda když ty dnešní kočárky houpou, moc jich houpacích totiž nedělaj, a je mi jasný, že víc jak půlka kočárků je made in Pšonsko :D ten co máme vybranej je taky polskej, ale je chválenej, tak si nemyslím, že by to měl být nějaký problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 10:58

@Šalvějka hnedou taky miluju a ono to mas vazne fuk, dneska bud polsky nebo cinsky, tak si vyber :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 10:59

@Šalvějka taky peknej kousek, co to je za znacku? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
21.1.13 11:00

@Lindii @Mimise
Jo a co se týče těch kamarádek…no, já sice bydlím ve městě, kde jsem vyrůstala, ale mám krásný příklad v tom, jak se z kamarádek stanou jen známé. Dokud člověk neplánuje rodinu, svatbu(to ještě není taková hrůza),ale tu rodinu ano, tak je všechno v pohodě. Můžeš chodit večer pařit(i když mě to moc nebralo),na kávičky, vykuřovat na balkóně-tak to jsi dobrá kámoška. ALe jakmile člověk začal mluvit o rodině, tak všechny strašně kývaly hlavama, že na to máme věk, že už je na čase…a najednou hulahop, jedné se tento sen povede a už je na druhé koleji. Proč? Protože je trapka s miminem v břiše…ale přece, táhne nám na 30 a život není jen jedna obrovksá párty. Je to i zodpovědnost a to jiné. A i s miminkem přece život nekončí. Kamoška, co bydlí shodou okolností naproti v činžíku se už neozvala así od října. Chvilku jsem ji bombardovala, ať se staví na kafčo nrbo že zajdeme na kafe, ať může kouřit…vždycky jen sliby. Takže teď na ni prdím…a ty ostatní-to byly jen takové pipiny, ani ne kamošky, které se jen potřebovaly nad někým povyšovat jak jsou úžasné a dokonalé, jaké nové hadry mají, jakého nového chlapa klofly…já byla někde o level dál, nebavilo mě to. Takže mě pěkně vyšouply. Proto se bavím radši se staršíma než s ročníkem mojim. Měla jsem strach, že nebudu mít takovou tu kamošku, se kterou budu moct chodit s kočárkem a bavit se o všech těch věcech kolem mimča. Ale měla jsem štěstí-jedna spolužačka a kamoška z dětsví se nastěhovala zpět do Břeclavi a tak nějak si občas zavoláme a navštívíme. Ale ona je na rizikáči, takže nikam nesmí. ALe i tak vím, že alespoň nějaká zpřízněná duše je :think:
Lidi jsou divní, mají ty životní hodnoty nějak podivně postavené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.1.13 11:03

@Lindii
tyhle ABC design kočárky se mi taky líbí, už jsem ho viděla naživo a fakt paráda, jen je škoda, že je nedělaj barevnější, já ráda barvičky :)
ještě se mi teda líbí tenhle, akorát v zelené, vidšla jsem ho v Náchodě v krámě, dost mě zaujal, výborná manipulace s ním a velký kola! :) a děsně příjemný koženkový madlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí