Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka Ta ženská musí být ale primitiv. No mě když moje máma vlezla takhle do ložnice tak jsem šla odstrčila jsme ji odedveří a řekla že tam nemá co by už neviděla. Ale aby mě někdo otravoval v 9 hodin ráno. Bych ji poslala někam hned mezi dveřma ![]()
@Tůmička
já myslím, že u tebe by to mohl vyřešit psycholog, někde asi bude potřeba rozkrýt nějaké trauma, které si třeba dnes ani moc neuvědomuješ, ale za tímhle je zaručeně něco, co jsi nevstřebala ![]()
@Talunka
bože, no nemám slov, je to marnej boj koukám, opravdu bude nejlepší vyměnit zámky, a snažit se s ní mluvit hlavně po telefonu, akorát co s tím zvonkem, to by mě šlehlo, kdybych měla ten ječák poslouchat několik minut v kuse…nejlepší bude jí říct, že jak nebude její syn doma, tak ji přes práh nepustíš, a normálně bych jí prostě do baráku nepustila, ať si zvoní jak chce, odpojila bych zvonek
tohle je vážně absolutně nedůvtipnej a netaktní magor ![]()
@Šalvějka
sice se smeju, ale ja bych tu tchyni asi taky musela zabit..ne nadarmo se rika, ze tchyne a uzeny, jsou nejlepsi studeny ![]()
Koukam, ze jste tu vsechny vetsinou az pozdeji vecer..jinak mi je vas lito, co berete antidepr.ci mate podobna traumata, snad se to proboha zlepsi, tak mlady holky
![]()
@Lindii já tu jsem
jsme pokládali lino pitomý.. Pořád nám jezdí k jedný straně. Pitomý lino
@Šalvějka ještě mám teda šílený strach ze tmy. Přítel to nehodlá pochopit. I dkyž koukáme na televizi a do počítače, tak stejně mi u toho musí něco svítit.. nenávidím tmu.. mám z ní panickou hrůzu.
@Tůmička ikdyz ho polozite vsude? To je nejakej blbej for ne? ![]()
@Lindii lino je položený celý.. posunuli jsme ho, tak aby sedělo, jdeme se psem, přijdem domu a lino je trochu sklouzlý zase k jedný straně. Hlavně jsme tam už nalepili lišty a najednou nám to udělalo šílený boule. Tak jsme lišty zase sundali, jenže to lepidlo z nich nám udělalo na tom lině mastný fleky, který nejdou dolu
zítra to pořešíme. Teď už na to kašlu. Zítra bude i chlap malovat, tak to pak nějak musí udělat. Já jsem tak akorát vytočená. Debilní lino. Co jsem si to zase vymyslela
ale ten hnusnej koberec jsem tam nechat nemohla.
@Tůmička pockej a na co jste to lino pokladali? Nam se tohle v zivote nestalo, proste sme ho polozili a parada ![]()
@Lindii Právě že na koberec
aby ta zem nebyla tak studená… ale chyba chyba.. zítra ten koberec vytrhneme. Nechtělo se nám ho strhávat. Je tam přilepený.
@Tůmička hmm to je kravina no, to urco sundejte, my mame pod linem dany korkovy desky, taky izolujou od studenyho betonu a lino mame kvalitni, cili je pomerne vysoky a pohoda ![]()
@Lindii tak my to lino kvalitní nemáme, protože jsem odmítla rvát peníze do podnájmu. Chtěli jsme jen něco obyč na ty 3 roky. Pak to tu zůstane. Ael tenhle mezistav, kdy to není hotové, mě štve
Jooo, malování. Tak to už jsme dělali před Vánocema. Řekla jsem, že nebudu nikde s břichem lašovat a pložit se po podlaze.ALe teda byla to makačka. Protože jsme si do toho vymysleli klimatizaci (4.patro, panelák a v létě je venku 34 a my máme doma 32),dodělat skříňky do kuchyně. No a samozřejmě dětský pokojík.14 bordelu a spaní na zemi.No nervy moje!!!A to se to muselo škrábat, páč když se můj muž sem stěhoval, tak chtěla co nejdřív bydlet(utíkal před matkou, což se není čemu divit),tak to původní jen přetřel. ALe ta rodina, co mu byt prodala měla všude nalepený korek na zdi. Takže to lepidlo šlo opravdu skvěle a stejně jsou vidět fleky, i když barva je vcelku kvalitní-omyvatelná. Prostě hrůza, ale prý to vidím jen já ![]()
NO, asi je na čase jít něco uvařit. Dneska dělám velmi „složitý“ oběd. Smažák a hranolky do trouby! Snad to zvládnu
Nechce se mi nic vymýšlet, když jdeme na family oslavu-aaaa ![]()
PS:Máte udělané pokojíček pro mrňátko?
@Talunka právě děláme ten pokojíček
už máme skoro vymalováno, zbývá jen jedna vrstva bílé. Je to moc hezký. Vám pak hodím foto. Děláme jen ten pokojíček. Ale bordelu všude dost
my jen přetíráme.. Odmítli jsme škrábat. Já jsem právě taky chtěla teď, než budu mít pupek jak meloun… a už se nám doma kupí věci na malého, tak abych to měla kam dávat ![]()