Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
21.1.13 19:31

@Šalvějka Mě právě odradilo to máčení atd. ty jednorázovky jsou přece jen jednodušší. Já teda třídič nejsem i když na to mám vyštudovanou školu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 22:31

@Šalvějka ano,presne tak, latkovky te ve finale vyjdou draz..+ vic prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 22:32

Neco pro pobaveni, nas chlupatej milacek testuje vajicko :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.1.13 22:41

@Lindii haha :D to je srandovní :) naše číča se promenáduje pořád po tom novém pokojíčku a zkoumá otevřené šuplíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.1.13 22:46

Jinak k těm plenkám.. já přemýšlela, že bych koupila látkové, ale jak říkáte - odmáčení, praní, vyváření, žehlení… že bych se na to víte co. Jsem hrozně pohodlná, tak proč si přidělávat práci že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.1.13 00:10

@Tůmička vis kolik bys jich musela mit, aby si mohla menit? Dnes se ti to nevyplati, spotreba energie, prace..fakt ne..ja mam bavlnenych asi 30,co sem podedila, ale na slintanicko, utirani pusinky a tak podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.1.13 00:13

@Lindii Já jsem si to právě rozpočítala, pohledala co by bylo třeba a tak.. a né díky.. :mavam: :! na ot bych asi neměla ani nervy, ani čas.. čas, který bych mohla investovat do jiných, určitě smysluplnějších, činností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.1.13 00:15

@Tůmička no prave ja taky ne a proto mam v zasobe papirovky, uz mas nejaky koupeny? Ja mam ve vetsine Pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.1.13 00:24

@Lindii mám jen jen balík Hugies a to jen díky tomu, že malýmu od kámošky už byly malé.. tak mi je nechala za pár korun. Ale taky plánuju Pampers. Ale uvidíme. Chci zkusit i levnější. Plenky budou vždycky ve slevách, tak to ještě kupovat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.1.13 00:26

@Tůmička ja jich par mam, pze pak kdyz je najdes :) jj chvalej si jeste ty zeleny z tesca, taky pak vyzkousim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.1.13 00:28

@Lindii Právě ty bych chtěla vyzkoušet a ještě ty z DM.. no hele. Já půjdu hodit spršku a spát. Zase to na mě padá :) tak dobrou noc a né že dopoledne budete zase kecat :D to pak nezvládám číst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
22.1.13 00:30

@Tůmička jj ja jdu jeste cumakovat na tv, brouky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
22.1.13 00:57

Holky, boli vas nekterou zuby? mne rozbolela a rozkyvala se petka a ja mam des, ze se to do porodu nezlepsi… a predstava zakroku zubare bez injekce je jak z nocni mury… prezila jste to nektera? :! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
22.1.13 01:01

@Berenikee http://www. sibyla. estranky. cz/clanky/vseobecne-odpovede-na-vseobecne-otazky/duchovne-priciny-chorob. html, 5tka znamena riesenie slobody, treba si uvedomit ako sputana sa citis vo vztahoch, situaciou, ci zivotom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
22.1.13 01:07

@Lindii vo vajicku vasa macicka uplna parada;) uprimne sa mi zasmialo srdiecko,zlatunke.inak ked pisete o plienkach, kolko mas plienok pripravenych pre novorodeniatko? ja mam male balenie, 43 kusov new baby do porodnice a na doma velke balenie 72 kusov a @Elionor mi pisala zeto je vela. tazke kolko mate pripravenych vy? su 2 baliky naozaj vela pre babatko? ved sa pise ze take dieta potrebuje na den v priemere 10 plienok… ako je to? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí