Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
21.1.13 11:04

@Lindii
to je Babydesign Lupo, a ten druhej Jedo Fyn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
21.1.13 11:05
Juuu, taky pěkný. Chtěla jsem taky hnědý, ten co mám v albu fotek-Tako.Byla mi rozmluvena barva…pokrytci :lol: Prý nemůžu být až taková konzerva :lol:
Mám ráda jednoduchost a zajímavé doplňky, to jsem celá já, no :lol:
Zdá se mi to nebo ty kočárky jsou všechnyn na jedno brdo, ale prostě jen se liší poskládáním konstrukce a barvou? :lol:
@Lindii píše:
@Šalvějka no jo no, tak za chvili mne bude zamestnavat prcek, ale i tak..uvidime, jinak kocarek by mi mel dorazit tento tyden a mam vybrano tento, akorat v barve bileho kafe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.1.13 11:09

@Talunka
mě teda naštěstí zatím kamarádky jako těhuli respektujou, ale taky se jedna našla, která mi sice těhotenství přeje, ale ona sama prožívá životní krizi, je bez chlapa, bude jí letos 30, žije sama v bytě, a pořád jen prožívá to že je sama. ale jakmile se nějakej chlap objeví, tak to posere, hned napoprvé se s ním vyspí a pak to většinou už u toho sexu zůstane, nikam dál to nevede, a jede to celý nanovo, takže pak se někde u stolu bavíme o miminech a ona ať toho necháme, že ona nemá ani chlapa, že nechce poslouchat o miminech :?
a pak ještě jedna moje dobrá kamarádka, se mě zeptala, jestli jí teď neodkopnu, když jsem v tom a začne mi jinej život. no koukala jsem na ní jak kdyby spadla z višně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 11:12

@Talunka jo,mluvis mi z duse..mela sem jednu jedinnou spriznenou dusi(mozna ted uz zacinam konecne chapat, ze sem si to myslela jen ja) mam zcela stejny nazor na danou vec, ano tahne na m na 30 a zivot neni jen jeden velkej mejdan..ja si taky rikala, ze bych s miminem jeste pockaala, ale prisla sem tu o praci, byla dlouho na UP a tak pro nas bylo reseni si uz tedy poridit rodinu, stejne bychom ji do 30 pak chteli, tak sme se dohodli ze to bude ted..jak pises, pro tu kamosku uz nejsem zajimava tim, ze nevymetam diskoteky(navic sme se uz dlouho nevidely) ona se taky z Prahy odstehovala do Brodu a tim to skoncilo..sama nevi, kam by se zaradila, je o rok mladsi nez ja, nabrnkne si vzdy nejakyho pochybnyho kluka a vubec je to prapodivny, lisime se tim stylem zivota, asi ji to bavi, pritom ja nejsem ta z tech, co by se s ni bavily o plinkach a dudlikach, ja si narozdil od nekterych zdravej rozum prechovavam a ikdyz sve dite vim, ze budu milovat nejvic, tak nechci prijit o to byt normlani jeste mlada zenska..s tema kocarkama to podobne je, ale ja jsem uplne stejna, miluju jednoduchost, at se to tyka cehokoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.1.13 11:14

@Talunka
náhodou ten hnědáček je hezkej, mě se ještě líbí kombo barev hnědá-tyrkysová, nebo hnědá-světle zelená :)
joo, taky mi přijde, že jsou všechny stejný, lišej se spíš v detailech, pro mě jsou hodně důležitý velký nafukovací kola, a to aby kočárek byl spíš robustnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 11:18

Holky 41. den cyklu je zhruba kolikaty tt? vite nektera??

• Citovat
  • Upravit
7628
21.1.13 11:26

@Šalvějka jinak u toho myho kocarku maj ve vice variantach, napr. tyrkyovo cernej, zeleno cernej, bilocernej apod..cili by sis urco vybrala..jinak ja si ho vybrala hlavne prave jak pises, kvuli tomu, aby sme tady v tech horskych podminkach mohli pekne drandit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 11:26
@Anonymní píše:
Holky 41. den cyklu je zhruba kolikaty tt? vite nektera??

nejak nerozumim otazce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 11:30

No kdyz posledni ms byla 12.12. takze uz jsem 41. den cyklu a mam // tak v kolikatem jsem cca tydnu… jestli nevite? je to 6tt neporadite mi nektera?

• Citovat
  • Upravit
1780
21.1.13 11:41

Holky ja pořád uvažuju nad plínkama budete použvat látkový nebo papirové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 11:44
@Anonymní píše:
No kdyz posledni ms byla 12.12. takze uz jsem 41. den cyklu a mam // tak v kolikatem jsem cca tydnu… jestli nevite? je to 6tt neporadite mi nektera?

tak pravdepodobny otehotneni bylo 25.12.2012, http://tehotenstvi.academy.sk/index.php koukni sem, tam si to zadej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.1.13 11:44

@Mimise ja urcite jednorazovky, ale mam i bavlneny, ale to jen na slintani, papani apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.1.13 11:53

@Lindii Já jsem právě taky pro ty jednorázovky, ale mamka s tchyni říka že i ty latkovy nejsou špatny. ale nechce s emi to pořád prát, mít to někde na odmočení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.1.13 12:04

Jéé, holky vy jste kecálistky :) my máme koupený tento. Tím, že bydlíme na městě, tak je naprosto ideální. Budu tahat pěšky, takže je super lehoučký. Máme teda z druhé ruky ale ježděný necelý rok, takže opravdu skoor jak nový. Chtěla jsem sice houpací, ale kombinace - levný, kvalitní, houpací a hlavně lehký.. prostě nemožné. Takže od „houpací“ jsem upustila a tento je boží. Jak má velká kola, tak ta hodně tlumí nárazy. Jsem zvědavá, jak budeme spokojeni. Jinak je to ABC Design rode. Jo a nechtěla jsem polský kočárek :roll:. Ale i ty vaše jsou moc krásné. Ten Lupo se mi taky moc líbil, ale je těžký no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.1.13 12:17

@Mimise
určitě jednorázovky, přemýšlela jsem nad látkovkama, ale když si vezmu tu práci, odmočit, přemáchnout, vyprat, sušit, žehlit a pořád dokola, a navíc z ekologickýho hlediska mi přijdou zatraceně neeko, jen ty energie co se spotřebujou při péči o plínky…a navíc mi vadí velká počáteční investice, takže papírovky to jistěj, navíc už dneska většina druhů obsahuje minimum plastů(hodně důležité pro me jakožto pro třídíče odpadů) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí