Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
18.1.13 00:48
Mě přesně taky tak. V dubnu 29 :)
@Lindii píše:
@Talunka hele to je normalni, z toho si nic nedelej, kolikrat si taky pobrecim, ze mam pocit, ze muj chlap si mne uz nevsima, tak jak bych si predstavovala..kazdy mame neco, jsou to hormony, spliny, depky v jednom..jj jasny,28 pryc a tobe? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.1.13 00:49

Taky už jdu do hajan.Brou brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.1.13 00:50

To je dobrý nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
18.1.13 01:47

@Lindii aj tak je to sranda ako sa to predbezne posuva..a to kazdy mi pise" a kedy presne mas termin porodu? "a uz vypocitavaju horoskop aky to bude clovek… a pritom je to uplne zbytocne, lebo dieta si vyberie termin same (okrem vinimiek planovanych cisarskych)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.1.13 08:16

AHojte holky, tak jsem si vás dočetla, takže k nehtům, mám svoje, nejlépe nakrátko, jen jedinkrát jsem měla gelovky, na svatbu, a pak jsem byla děsně ráda, že jsem je dala pryč, nějak na to nejsem :)
@Tůmička to mě tě je líto, takovýhle noci…znám něco hodně podobnýho, jenže já nespala vůbec, pak jsem nebyla schopná chodit do školy, nakonec jsem se sklapla a skončilo to psychiatrem, úzkostná a panická porucha, už 7 let beru antidepresiva, 2× pokus o vysazení, max. do dvou-tří měsíců, to bylo tam kde na začátku, takže to žije se mnou. ale je mi dobře, ataky mívám už jen vyjímečně, jen úzkostlivější jsem už jaksi zůstala, pořád s tím bojuju.
a na porod na youtube, jsem se dívala ještě jako netěhotná :mrgreen: děsně mě to zajímalo :mrgreen:, mám zkouknutejch pár porodů do vody, pár domácích porodů a i ty klasiky v porodnicích, a nepřijde mi to tak šílený, vždycky když už je to mimino venku tak brečím jak želva :) já jediný, čeho se bojím je nástřih, nebo že se hoodně roztrhnu, a co bych vůbec nechtěla je císař, fuuj, auu ta jizva, snad se mi tohle vyhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.1.13 08:18

Jo, mě je 25, v květnu 26 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.1.13 11:47

@Šalvějka Čauky.Ty jsi nám to hezky doplnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.1.13 12:00

@Šalvějka tak mě bylo v říjnu 22 :) já si třeba jako myslím, že jsem hooooodně úzkostná. Stačí maličko a začnu panikařit, ale nevysvětluje to ty sny pitomý. Myslíš, že by bylo lepší si s tím někam zajít? Jako za psychologem? Zkusím to říct mamce, už si nepamatuju přesně, co se mnou dělali a tak. Jenže se bojím, že na nějakých těch antidepresivech skončím. Já si fakt myslím, že mám přemíru strachu, že zůstanu sama.. ač mám obrovskou rodinu, skvělýho přítele. To je asi moje jediná taková obava :)
Na ty porody jsem taky koukala, na hodně porodů.. taky si říkám, co ten nástřih atd.. ale já asi stejně půjdu císařem.

HOLKY, CO ZALOŽIT SOUKROMOU??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.1.13 12:18

Čaute holky.
Tak mám tchýňo návštěvě! Nebyla tady moc dlouho, ale stálo to za to.Snad už konečně pochopila! :)
Došla o půl 9 ráno (to je normální nezavolat, jestli člověk nespí nebo není u doktora) což je nejlepší čas na návštěvu, že. Takže mě probudilo nechutné leknutí, neumí totiž zvonit jako normální člověk, ale opře se o zvonek a připadá jí to děsně vtipné. Vypadala jsem jak po mrtvici, když došla nahoru.Na hlavě vrtulník, bílá jak zeď, v županu a micatých ponožkách. A prý-ty ještě spíš? Měla bys vstávat dřív, mimčo tě nenechá spát dlouho.-Pak mi furt objímala břicho a pusinkovala jak nějaká úchylačka. Tak to jsem jí vysvětlila, že to nesnáším, když mi každý šahá na bříško a kór tak dlouho. A ona, že si nemůže pomoc, že se hrozně na malou těší-mama mia!!!Tak jsem jí uvařila kávu, sobě taky, což obsahovalo přednášku o tom, jak nemám pít kofein, že mi nebude malá spát. No, pořád jsem byla nějaká nevstaná, takže jsem jí vnímala na půl ucha.To,co mě probudilo, by probudilo i mrtvého! Neprodloužili jí smlouvu v práci, takže je doma. A prý to bude hodně těžké najít si práci v jejím věku. TAk mi nabídla, že pokud bude doma jak se malá narodí, tak není problém k ná jezdit a pomáhat mi.To si nedovedete představit, jak jsem byla rychle probuzená. Vyjeli mi oči, sevřel krk a řekla jsem jí, že jí děkuju, že ji samozřejmě ráda uvidím, ale pomoc ve formě častých návštěv za účelem pomoci nepotřebuji. Takže se rozpoutal monolog z její strany, jak si myslím, že to všechno zvládnu, že první mimi je náročné pro každou, že budu vděčná za jakoukoli pomoc, že ona sama už ví, co má dělat, že ty oblečky, co jsem koupila jsou sice pěkné, ale že jsem udělala blbost, že je všechno světlé, že budu prát jak o život(a prý kde mám ty, co mi donesla, že toho nebylo málo, že to bylo ještě pěkné),že kočárek se jí zdá moc hluboký, že na malou neuvidím, ale že je to moje věc(což samozřejmě nemyslela vážně, že je to moje věc-pohaní to vždycky),že zbytečně vyhazujeme peníze za přebalovací pult, že ona přebalovala děcka na stole a na posteli, že jde vidět jak mladé holky jsou nezkušené a odmítají pomoc zkušených ženských! Ale že je to moje věc-takže prostě pokrytecká! :cert: Pak se zvedla a otevírala dveře do ložnice. Na což jsem já reagovala slovy-kam jdeš? Prý, že se jde podívat. Tak já na to-co tam chceš vidět? Tam spíme! Stejně tam vlezla a dívala se na povlečení a prý-kolik to stálo, že to vypadá draze. Odpověď-nevím, dotali jsme to od našich na Vánoce. Takže zase kecy v kleci, že naši si můžou dovolit takové drahé věci atd. To jsem nabírala a řekla, ať si sedne, že má rozpité kafe. Sedla si a začala jsem mluvit já. Že nepotřebuju, aby sem chodila dávat takové blbé rady a pomáhala mi s malou, že nejsem žádný blbec a že si chci na to dojít sama, že mám mamku, se kterou si hrozně moc rozumím a která mi taky může pomoc, kdybych potřebovala, že malou si chci vychovávat sama a ne za doprovodu prarodičů, že mě vcelku uráží, jak všechno zhazuje a přepočítává na peníze. Jenže, co jsem jí toto vykládala, tak ona mezi jednotlivýma větama mlela úplně o jiných věcech-třeba jsem začala a ona-ty dveře máte nové? Já pokračovala a ona-musím na záchod. Pak lustrování koupelny-ty moc savuješ, máš to tady jak na kryťáku. Já pokračovala a ona-jak jsi pekla tu bábovku. No, takže si dokážete představit jak mi pracovaly nervy! Musela jsem to vzdát, protože ona je opravdu primitiv. Klíče od bytu mi samozřejmě nedala, tak jsem jí řekla, že si to s ní vyřídí syn, že si prostě nepřeju, aby měla klíče od nás. Na to se mi dostavila odpověď, že až budu třeba kojit a ona bude chtít jít k nám, tak je přeci blbost, aby zvonila a otevře si sama.To už se obouvala a stála na chodbě. Něco se ve mě zlomilo a já jí řekla-tak podívej. toto je moje domácnost a ty sem nebudeš chodit jak tě napadne. a už vůbec ne pomáhat mi s malou.Na návštěvy se budeš hlásit dopředu, mobil máš! A ty klíče mi prostě dej!-Nedala! :lol: Zvedla se od tenisek, zase mi objímala a popusinkovala břicho, řekla mi, že taky bývala protivná ke konci těhotenství, že se zastaví příští týden a odešla!
Takže já si sedla do křesla, začala brečet a otitulovala všema sprostýma slovama na světě a zařekla se, že mi tato baba nestoupí přes práh bez přítomnosti manžela nebo skončím na práškách! Tentokrát si odnesla jen kus bábovky.
Njehorší je srážka s blbcem, ale pokud to máte v rodině, tak je to ještě horší! Já se jen modlím, aby těm jejím slibům nedostála. Malá mě samozřejmě ani jednou nekopla. Myslím, že se před ní schovávala za pupeční šňůru! :lol: To mi taky drahá tchýně řekla, že je divné, že je u nás hodinu a že malá nekope. Víte jak mi je po 2,5 hodinové návštěvě? Takto :poblion: :zed:
Včera jsem dostala kapesné na nové kalhoty. Musím se sbalit a jít si udělat radost, abych ji dostala z hlavy! Kráááááva nebeská!
Pozn.:Nechcete někdo tchýni? Za odvoz? Má moudré rady do života, už nikdy nemusíte nad ničím přemýšlet sami! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.1.13 12:34

@Talunka Tyyyyy tak takovou návštěvu si zkusila jednou… hezky pěkně od plic bych jí vysvětlila, co se sluší a patří.. no fuj, to jsi mě vytočila :D nebo spíš ona. Vidím to úplně v barvách, jak to muselo probíhat. Ale ty jsi ji to řekla hezky pěkně, to se musí uznat, ale ona je z jiný doby. Naštěstí (to fakt musím zaklepat), já mám tchyni (zatím jen budoucí) opravdu super. Ale zůstat s ex, tak mám doma to samé v bledě modrém. Tohle bych hodně rázně vysvětlila mužíčkovi, aby se postaral, že já na to už nervy nemám. A proč teda jako na tu návštěvu přišla?? Asi mi to někde uniklo.. jako jen tak? Aby ti zkoukla povlečení a zhodnotila tvé vlasy po ránu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.1.13 13:02
Ona u nás dlouho nebyla, tak se nahlásila na návštěvu už včera. Ale tu asi Třikrát během hodiny přehazovala na pozdějc a pozdějc, tak jí řekla, že na to nemám nervy, na ni čekat celý den-to jsem jí samozřejmě neřekla, ale vymluvila se na odpolední kávu u kámošky. Tak měla dojít dneska.No,došla, ale pekelně brzo.Byla u doktora nebo co a už se jí nechtělo domů. Pro představu-poliklinika je přesně v půlce cesty mezi naším bydlením a jejich, takže jsem to fakt nepochopila.Ale stalo se. Teď jsem volala s mou maminou a vykládala jí to.Byla vcelku vytočená, protože jí připadá, že svou dceru asi podle mé tchýně vychovala hodně špatně, když potřebuje takové rady do života a pomoci. A jak mi sama řekla-udělat čistku s tchýní-i za cenu tiché domáctnosti s manželem(což by rychle přešlo) a rozhádání se s tchýninou stranou. Doufám, že ježibaba dlouho nedojde.
@Tůmička píše:
@Talunka Tyyyyy tak takovou návštěvu si zkusila jednou… hezky pěkně od plic bych jí vysvětlila, co se sluší a patří.. no fuj, to jsi mě vytočila :D nebo spíš ona. Vidím to úplně v barvách, jak to muselo probíhat. Ale ty jsi ji to řekla hezky pěkně, to se musí uznat, ale ona je z jiný doby. Naštěstí (to fakt musím zaklepat), já mám tchyni (zatím jen budoucí) opravdu super. Ale zůstat s ex, tak mám doma to samé v bledě modrém. Tohle bych hodně rázně vysvětlila mužíčkovi, aby se postaral, že já na to už nervy nemám. A proč teda jako na tu návštěvu přišla?? Asi mi to někde uniklo.. jako jen tak? Aby ti zkoukla povlečení a zhodnotila tvé vlasy po ránu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.1.13 13:25

@Talunka Ahoj a ještě se tě neptala jestli to máš s manželem nebo s nekým jiným. Já takovou tchýni mám, když jsme čekali malou před 5 letama.Tak jsem nevěděla, že jsem těhotná. Manžela (tehdy přítel) odvezli do nemocnice 12 ledna.My jsme pak následující měsíc zjistili, že čekáme miminko. A ona mu řekla, že s ním určitě ne když byl v nemocnici ale poslední ms jsem měla 30,11. Takže jsem se naštvala doktor bodle ultrazvuku napsal stáří plodu.Jak jsme k ní jeli tak jí manžel řekl že to jeho je že o tom nepochybuje. A malá ta je jak kdyby mu s p… vypadla. teď čekáme druhé ani se nezeptá jestli je všechno v pořádku. A to manželovi rozmlouvala ještě svatbu.To jí nato řekl že chce úplnou rodinu, že nepůjde své dítě přiznat na matriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.1.13 13:48

@Talunka ahojda, jezisi kriste!!!Ja te obrovsky lituju, ale zaroven si mne vazne rozesmala, tim jak jsi to napsala :potlesk: :lol: :lol: co na to rict??Ty zensky je uplne jedno, ikdyby si ji do coi rekla, at tahne do prdele, to je tzv. štěnice, ktera se jen tak nepusti..rekla si ji to spravne! ja uz bych to taky psych. nedala.jako fakt mazec :zed: :zed: a klice od bytu bych z ni teda vymlatila, co si to vubec dovoluje???Jinak mne 29 bude v kvetnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.1.13 13:50

@Talunka vyměn zámek a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.1.13 13:58

@arcitap by mne nenapadlo hned myslet na horoskop :mrgreen: :mrgreen: