Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
16.1.13 22:50

@Tůmička ted jdes pect? Vzdyt se tu krafe, to nectes?:)))))ja tady brouzdam po emiminu a sem uz prechytracela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.1.13 22:54

@Lindii čtu čtu :) ale neviděla jsem nikoho online :) já vám tak závidím ten pokročilý stav. Já jsem teď trošku na nervy s tou toxoplasmosou, ale věřím, že všechno dobře dopadne. No jo, jdu teď :D jsem na to odpoledne nějak zapomněla. A v telce stejně nic nedávají, tak si upeču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.1.13 22:55

@Lindii čtu čtu :) ale neviděla jsem nikoho online :) já vám tak závidím ten pokročilý stav. Já jsem teď trošku na nervy s tou toxoplasmosou, ale věřím, že všechno dobře dopadne. No jo, jdu teď :D jsem na to odpoledne nějak zapomněla. A v telce stejně nic nedávají, tak si upeču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 23:03

@Tůmička prosim te, hlavne opravdu bud v klidu a zkus na to nemyslret, jinak spadas zas do jine diskuze :lol: :mrgreen: delam si ted srandu, jasny ze mas obavy, ale az budou vysledky, uvidis, ze to bude ok.btw kdy ze budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.1.13 23:08

@Lindii Joo, jasně. Taky jsem si říkala, že se tím nebudu zabývat, ale víš jak. Ono je to těžký. Ale tak nějak se snažím. I když se to ve mě mele. Ale malý hezky kope a vypadá, že je spokojený, tak já jsem taky :) jdu dělat ten koláč. Za chvilec jsem tu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 23:18

@Tůmička vsak jasny, ja ti rozumim, to je pochopitelny, ze ma clovek obavy ;) nespal to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.1.13 23:28

@Lindii ty jo to těsto je debilní. Úplně se mi trhalo. A navíc mi nějak čmoudí trouba. Je tam dole v ní něco nakapanýho a to se pálí
Snad ten koláč nebude smrdět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 23:53

@Tůmička nemel by, teda pokud si tam nezapomel aneco umelohmotnyho :D :D a s cim ho delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
17.1.13 00:12

@Lindii hotovo :) dobrý a nepřipálený :) krásně to tu voní. Dneska jsem tu našla marmeládu na linecký vánoční cukroví. Jinak normálně s marmeládou, co je doma. Nejraději mám teda borůvkovou, nebo lesní směs, nebo takovou nějakou červenou prostě no :) jééžiš. Asi bych měla jít spát. Hodím do sebe ten kousek koláč a jdu do sprchy a spát.

Hehe.. jím koláč a malý čutá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 00:17

@Tůmička taky kdyz uz marmosku tak boruvkovou apod :jazyk: strasne dobry jsou ty marmelady od Schwartau nebo jak se to pise, jedny z nejlepsich :palec: jdes spat? Ja zas nejsem unavena, tak tu budu jeste blikat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
17.1.13 00:19

@Lindii já půjdu chrupčit, protože ráno vstávám. Přijde ta kámoška dopoledne. Ale nevím v kolik. Říkala na půl desátou. Tak abych na půl devátou vstala. Fuj :D Jo, tyhle marmošky taky miluju. Ale tohle byla jediná, co mám doma. Nevěděla jsem, co budu péct, tak jsem na to věci nekupovala. Ale asi je dobrej, protože malej začal neskutečně kopat :D tohle mi ještě nedělal. Je to srandovní. Takový ťukání hezký :) jako „hej mámo, pošli sem ještě kousek… slyšíš… tak ty jako nedáš jo… no počkej“ :D jsem blázen :D tak dobrou noc. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 00:22

@Tůmička :))) to je dobre, asi mu to chutna, tak brouky matko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.1.13 06:40

Teda holky, vy jedete, mě po deváté hodině začínaj padat oči :lol: natož abych vydržela do půlnoci, měla jsem co dělat na silvestra :)
@Tůmička taky se chystám něco upíct, mám na něco hroznou chuť, dala bych si něco jako tvarohovej dortík, čokoládovej korpus a krém z tvarohu, proložený banánem :D asi skočím do sámošky, už na to myslím od pondělka :) co se týče tý toxo, tak kočky jsou přenašečky jen jako koťata, od dospělý kočky tohle nechytneš, a navíc přenáší se to výkaly. takže vážně klídek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 07:36

@Šalvějka ahojda,bud rada, ono to neni moc prijemny cumet do tmy :D koukam, ze jezdis do Arlety, ty si z Vychodnoch Cech? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 08:34

Dobré ráno, krasavice :P
Já si včera večer uvařila čajík na spinkání a vytuhla jsem v jedenáct-hurááááá! Malé se to taky očividně líbilo, protože mě nechala celou noc spát-teda byly jsme jen 2× na záchodě :)
Teď musím vysmejčit byt, upéct bábovku, páč se nahlásila tchýně na návštěvu a už mám nerva! Takovou babu, aby svět pohledal,fakt.Furt mi šahá na břicho(je mi to konkrétně od ní docela nepříjemné)a říká-ježiši, ona vůbec nekope, není s ní něco?(No nevní, ale už od malička má na tebe alergii-to si myslím v hlavě) Pak si dá kolečko kolem bytu a zaleze i pod postel, aby mi řekla, že tam je prach.Pak se podívá, kde by si co odnesla (např. když máme v košíku na stole ovoce, tak pravidelně 3 jablka zmizí nebo mi z komory nenápadně se slovy-vy toho máte dost-odnese aviváž, které si vozíme z Rakouska. Vrchol je, že mi minule úplně bez oko mrknutí řekla, že to dala své sestře! :cert: )Ty návštěvy jsou furt stejné a pořád mi leze na nervy, baba jedna urypákovaná! Ale teď bude novinka-už je dodělaný dětský pokoj a včera jsem byla dokoupit výbavičku a mám to rozložené na posteli.Tak se bude dívat, co mám a co mi ještě úžasného poradí. Dostala jsem od ní 3 kabele s oblečkama, ale řeknu vám-komunismus hadra! To si pamatuju ještě já z fotek, kde jsem byla mimino-to určitě poschovávala po manželovi a jeho sestře. A ještě dotáhla nějaké děsnosti z frcu(a to vím, že se tam dá nakoupit luxusně. Ale když někdo nemá oči a bere věci jen proto, že jsou maličké, ale že mají dírky, jsou samí žmolek a králíčkovi na nažehlovačce chybí ouško-to je věc druhá, že)Tak ty věci jsou v úložném prostoru v posteli a čekají, až se rozjedu do naše azyláku, kde jsou takové ty maminky snědé pleti.Snad to ocení. Ještě čekám na kritiku kočárku, protože ona je malé postavy a říkala, že doufá, že kočár přizpůsobíme jí(zlaté voči! kočárek vyhovuje nám a hotové!)Je vyšší, pravda, ale já nejsem žádné malé pivo, takže má děvčička smůlu. Pak si vyslechnu, jak jsme nezodpovědní, když jsme dodělávali byt a kupovali auto, když se má narodit prcek…každá koruna dobrá(dělá z nás socky, asi neví, kde je její syn zaměstnaný a co její snacha dělá. a že sedět na prachách a přemýšlet, co kdyby náhodou se něco vysralo…).No skrátka návštěvy max 2× do měsíce, ale pořád jak přes kopírák. Má přijít kolem poledne, je mi jasné, že se trapně pozvala na oběd! Má smůlu. Mám uzenou polévku od včerejška a bude ta bábovka. To jediné, jí můžu nabídnout. No a ještě kafe…od žida :) Pak vám napíšu, jak ta návštěva proběhla. Se zasmějete! Mě sice tečou nervy a řekla jsem si, že už ju začnu slušně posílat do patřičných míst, ale je mi to houby platné. Paní je totiž malý cholerický zázrak přírody! Neví, co řekla před hodinou, natož aby věděla, co jsem ji řekla na poslední návštěvě.(Historka-malovali jsme a já potřebovala helfnout s úklidem kuchyně a ložnice. Moje mamina nemohla, protože jí chytl žlučník, auuu! Došla tchýně. Sice uklízela, ale neopoměla vlézt do každého šuplíku a skříňky. Po asi 5tém zeptání, co tam hledá, jsem to vzdala, protože dělala, že mě snad neslyší a šmírovala dál. Takže-ze špajzky si odnesla velkou Milku se slovy-můžu, že.-Z komory zmiňované aviváže a 2 polštářky s tím práškem Ariel se slovy-to víš, já si to dovolit nemůžu a chtěla bych to vyzkoušet.-Z koupelny 2 idulony, které moje mamina fasuje v práci a mám jich slušnou zásobu. A vrchol všeho byl, že si otevřela vinotéku a brala sedmičku vína. Upozorňuji, že ve vinotéce máme jen mňamky a takové ty lepší věci z roků dřívějších. Tak to se mi zpříčila knedla v krku a řekla jsem jí, že to ne, že to jsou vyloženě vína k příležitostem a odpověď-však výslužka, ne.-přecedila jsem mezi zubama fajn, ale dám ti jiné, ne tak drahé…jenže v tu chvíli přichází manžel a říká jí-okamžitě to tam vrať! jestli chceš víno na rozdávání, tak si kup! co si všechno odnášíš?-mě totiž nedošlo, že ona víno nepije a že by to opravdu rozdala.Na otázku, co si všechno odnáší, řekla že nic, že jen drobnosti za úklid. Můj se nasral, vypucoval jí žaludek, že si myslí, že rodina si má pomáhat z úcty k sobě a ne za výslužku a šel radši poumývat patro po malování.)Člověk se tomu za začátku smál, kór když jsem to vykládala našim nebo kamoškám, ale když to máte po každé návštěvě a ještě vám tady ty debilní moudra volá ob den přes mobil, tak toho máte fakt plné kecky.Asi začnu být protivná snacha, protože srát si na hlavu-to taky není dobré.
To je krásný fejeton po ránu, co? To je asi tou výbornou kávou se šlehačkou, co právě snídám :)
Pak dám vědět, jak to opravdu proběhlo a jestli jsme to s malou ve zdraví přežily!

@Tůmička, všechno bude v pohodě s tou toxo. A že tě malý po koláči kopkal se nediv. Cukry prý dělají s mimčem v bříšku divy :P

@Lindiii: To jsou ty marmošky, kde jsou vidět zrníčk a tak? Já jsem teďka objevila v Lidlu.Jam Symphatyka s kouskama. Nejradši mám broskvový. Je to mňamka a občas ho pomlsám i jen tak :D A na koláče s posypačkou jsou ty jamíky úžasné!

@Šalvějka: Nooo, ty spíš brzo, ale pak jsou tady příspěvky v 5 ráno :lol: Ale aspoň máte čerstvé rohlíčky po ránu, ne? :P To já byla medvěd, než jsem přišla do třetího trimestru. Prospala bych den a noc. Teď…smůůůůla :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí