Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihl. Luciak82
12.1.13 19:29

V prvním těhotenství jsem vše docela dost řešila. Cukrovku jsem měla, ale držela jsem dietu jen ze začátku a potom už to tak striktní nebylo. Brala jsem femibion, protože mi to doktorka skoro až nakázala. Teď jsem těhotná podruhé a stane se, že zhřeším. Taky jsem měla včera smažený hermelín a ráda se rochním ve vaně plné pěny :D. Vitamíny neberu, jen sem tam kyselinu listovou. Břicho mažu jen, pokud si vzpomenu. Cukrovka mne čeká 17. 1., tak se teď týden musím krotit a uvidíme, jak to dopadne, ale nehroutím se.

• Citovat
  • Upravit
12680
15.1.13 00:15

Ahoj holkyy, nějak to tu vázne, už jsem chtěla napsat dřív, ale nějak jsem se k tomu nedostala..Jak se daří?? My jsme v neděli byli na bowlingu (já nehrála) a dali jsme si tam i véču… dali jsme si tataráček :oops: jen jednu topinku teda.. ale ta bodla.. a teď se cpu nutelou a hledám, co bych mohla dělat. Nikde nikdo. Tak to asi zabalím a půjdu chrupčit, ale vůbec se mi nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
15.1.13 00:18

Naam, nuttela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
15.1.13 00:22

@Berenikee v pátek jsem dostala tu 750 g a je tam dneska tak 400 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
15.1.13 01:56

Juu, tu jsem videla, ale bala jsem se ji koupit…to by byl kalup :-)…kazdopadne, jen jsem si to predstavila, zblajzla jsem strafek Milky ve dve rano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.1.13 05:55

@Tůmička
Ahojky, daří se dobře, nutelu ti závidím :D, ale to ponocování néé, i když já včera taky nějak nemohla usnout, celej den jsem vyklízela šíílenej bordel z jedný místnosti u nás v bytě a tahala krabice do sklepa, a skončilo to tím že jsem se přetáhla a večer jsem nemohla oko zamhouřit, ale to trvalo tak hoďku a usnula jsem :) jinak u nás doma se nutela taky moc neohřeje, pak na to chodím po lžících :oops: :mrgreen:
celý dosavadní těhu čekám, kdy přijde nějaká šílenost co se jídla týče, a je to tady, kompotovaný broskve! :srdce: jím je teď skoro denně, včera jsem si je přimíchala k obědu do zapečených brambor, a večer do rizota, mňáám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 19:42

Čaute žanské :) Šalvějka: Broskve, jooo? Zcela tě chápu. Já jablíčka. Ráno, dopoledne, odpoledne, navečer, večer, v posteli:lol:
Dneska nám došel kočárek. Při skládání jsme ani nematurovali :) Je úžasný. Jsem z něj vycvrkaná. Proti těm, co mají naši známí nebo co vidím na ulici u nás ve městě, budeme hvězdy :P Ale uvidíme, jak nám bude sloužit. Šla jsem do novinky pro rok 2013,takže jsem trošku zariskovala. Aspoň budu moci podávat informace pro maminy, co si ho třeba budou chtít pořídit taky.
Co máte za kočárky či nad jakýma přemýšlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 20:18

@Talunka cauky,copak mas za kocar? :kytka: mne ma prijit pristi tyden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 20:19

@Tůmička to si s tim pekne zamaval, ale coo dej si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 20:19

Jijnak dnes byla kontrola, vse ok, mala ma 1922g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 23:07
Bebetto Luca.Ale už jsme se aji stihli s manželem poštěkat skrz nějaké uchycení vajíčka do auta. Nemá to isofix nebo co. Prý to budu šněrovat pásama a je to prý děsně na dlouho nebo co. jenže, pokud bude autosedačka na isofix, tak to vajíčko nedám na kočár. Takže teď přemýšlím, jestli mít prostě jen vajíčko-sedačku s isofixem nebo mít vajíčko na kočárek i do auta, ale bez toho úžasného upevnění, o kterém mu básnil nějaký kolega. :think:
Jo a chcete se zasmát? Zítra jdu dokoupit výbavičku(dupačky aj.,deku, věci na koupání atd.) a dostala jsem od manžela asi litr! :lol: Booože, ti chlapi jsou trapní :lol: Pěkně provětrám kartu, aby věděl, že litr je tak nějak málo!:P
@Lindii píše:
@Talunka cauky,copak mas za kocar? :kytka: mne ma prijit pristi tyden :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 23:08

@Lindii V kolikátém jsi? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:11

@Talunka :lol: :lol: tak to neznam, jinak vyvetrej kartu radne, uz jen za to, jak posledni dobou zlobil :mrgreen: :mrgreen: mne s elibi jak se ptas, mam to napsany pod kazdym komentarem, ale rada ti to reknu 32 a neco :hug: :lol: :lol: :lol: zas nemuzes spat? Ja uz mam tak nejak vse, jen nemam kosmetiku, tu si necham poradit v porodce a nevim zda jeste koupit tu odsavacku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.1.13 23:18

@Talunka tedy uz v 8.mesici, uz se to krati 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.1.13 23:23
To jsme na tom stejně :kytka: Já taky v 8.měsíc. No co…krátká paměť a všechny diskuze se mi číst nechcou.Ale už si to budu pamatovat :P :lol:
Kosmetiku taky kupovat nebudu.Jak píšeš, až co poradí odborné sestřičky :) Spát-klasika…nechce.Ale taky dávají Sběratelé kostí :dance:
@Lindii píše:
@Talunka tedy uz v 8.mesici, uz se to krati 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí