Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holkyy, nějak to tu vázne, už jsem chtěla napsat dřív, ale nějak jsem se k tomu nedostala..Jak se daří?? My jsme v neděli byli na bowlingu (já nehrála) a dali jsme si tam i véču… dali jsme si tataráček
jen jednu topinku teda.. ale ta bodla.. a teď se cpu nutelou a hledám, co bych mohla dělat. Nikde nikdo. Tak to asi zabalím a půjdu chrupčit, ale vůbec se mi nechce..
@Berenikee v pátek jsem dostala tu 750 g a je tam dneska tak 400 ![]()
Juu, tu jsem videla, ale bala jsem se ji koupit…to by byl kalup
…kazdopadne, jen jsem si to predstavila, zblajzla jsem strafek Milky ve dve rano ![]()
@Tůmička
Ahojky, daří se dobře, nutelu ti závidím
, ale to ponocování néé, i když já včera taky nějak nemohla usnout, celej den jsem vyklízela šíílenej bordel z jedný místnosti u nás v bytě a tahala krabice do sklepa, a skončilo to tím že jsem se přetáhla a večer jsem nemohla oko zamhouřit, ale to trvalo tak hoďku a usnula jsem
jinak u nás doma se nutela taky moc neohřeje, pak na to chodím po lžících
![]()
celý dosavadní těhu čekám, kdy přijde nějaká šílenost co se jídla týče, a je to tady, kompotovaný broskve!
jím je teď skoro denně, včera jsem si je přimíchala k obědu do zapečených brambor, a večer do rizota, mňáám ![]()
Čaute žanské
Šalvějka: Broskve, jooo? Zcela tě chápu. Já jablíčka. Ráno, dopoledne, odpoledne, navečer, večer, v posteli:lol:
Dneska nám došel kočárek. Při skládání jsme ani nematurovali
Je úžasný. Jsem z něj vycvrkaná. Proti těm, co mají naši známí nebo co vidím na ulici u nás ve městě, budeme hvězdy
Ale uvidíme, jak nám bude sloužit. Šla jsem do novinky pro rok 2013,takže jsem trošku zariskovala. Aspoň budu moci podávat informace pro maminy, co si ho třeba budou chtít pořídit taky.
Co máte za kočárky či nad jakýma přemýšlíte?
@Talunka cauky,copak mas za kocar?
mne ma prijit pristi tyden ![]()
@Lindii píše:
@Talunka cauky,copak mas za kocar?mne ma prijit pristi tyden
@Talunka
tak to neznam, jinak vyvetrej kartu radne, uz jen za to, jak posledni dobou zlobil
mne s elibi jak se ptas, mam to napsany pod kazdym komentarem, ale rada ti to reknu 32 a neco
zas nemuzes spat? Ja uz mam tak nejak vse, jen nemam kosmetiku, tu si necham poradit v porodce a nevim zda jeste koupit tu odsavacku ![]()
@Lindii píše:
@Talunka tedy uz v 8.mesici, uz se to krati
V prvním těhotenství jsem vše docela dost řešila. Cukrovku jsem měla, ale držela jsem dietu jen ze začátku a potom už to tak striktní nebylo. Brala jsem femibion, protože mi to doktorka skoro až nakázala. Teď jsem těhotná podruhé a stane se, že zhřeším. Taky jsem měla včera smažený hermelín a ráda se rochním ve vaně plné pěny
. Vitamíny neberu, jen sem tam kyselinu listovou. Břicho mažu jen, pokud si vzpomenu. Cukrovka mne čeká 17. 1., tak se teď týden musím krotit a uvidíme, jak to dopadne, ale nehroutím se.