Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35774
11.1.13 22:00

@Talunka no co bych ti poradila. Chová se jinak? Jestli chceš, řekni mu to, ale mela bys pak být připravena na cokoliv. On lákal ji nebo ona jeho?
To je to zatracený smejdeni na fb :cert: myslím tím tvoje, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 22:02
Já fakt nevím…a víš co, mě to přijde jako nějaký blbý vtip nebo co! Když jsme spolu začali, tak jsme se oba dva shodli na tom, že už máme dost pochybných vztahů, podvodů, neupřímností…že je čas na to žít! Mít děti, být jen pro sebe! A ani ne po půl roce společného žití zjistím, že to byly kecy? Komu věřit? Jen sama sobě!
@Lindii píše:
@Talunka ses krasna baba, neponizuj se, ja bych to asi nevydrzela a rekla mu to, ze sem na to proste prisla..ja neumim veci kor takovyhle v sobe dusit…tohle neni od nej pekny..o co jim jde, mi rekni??Koho by jako chteli?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 22:02
Jo, vím, moje blbost-Co oči nevidí, srdce nebolí. On lákal ji…
@pikola píše:
@Talunka no co bych ti poradila. Chová se jinak? Jestli chceš, řekni mu to, ale mela bys pak být připravena na cokoliv. On lákal ji nebo ona jeho?
To je to zatracený smejdeni na fb :cert: myslím tím tvoje, bohužel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
11.1.13 22:03

Jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 22:06
Žádná sláva-asi rok a půl…Ale tak jsme oba dva dospělí, tak jsme na nějaký čas nehráli. Já mám za sebou už jeden rozvod, bez dětí. Tady asi nejde o délku vztahu. Vím, co chci od života! Ale rozhodně ne život s podváděněním!
@pikola píše:
Jak dlouho jste spolu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
11.1.13 22:11

@Talunka já jsem taky rozvedená, bez dětí, rozvedla jsem se kvůli nevěrám. A ten člověk každé další holce říká, že ona je ta pravá, že se vezmou a budou mít děti a že s ni už nebude podvádět a chce začít znova. Je to 6 let a hádej co. Je podruhé rozvedeny, má jedno ditě, svoje žensky navíc začal mlátit.. Navíc strašně lže.

Tím nemaluji čerta na zeď, jen si myslím, že pokud něco takového v někom je, tak už to většinou zůstane.

Pokud chceš, udělej manželovi výstup, ale rozhodní se sama co dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 23:09

@Talunka ja ti naprosto rozumim a citim zklamani stebou..ja i muj nastavajici na to mame stejny nazor, kazdy sme si prosli pred tim svym a dokazali sme se shodnout, ze jsme starsi a ze se zas posunem dal, spolu..jak rikas..o to vic mne mrzi, ze tvuj z toho vybocuje, ze se snazi hrat si na frajera, nebo si dokazovat, jak je neodolatelnej??To je velmi smutny a strasne tezko radit, pze kdybych pocitila to same, uz bych ztratila tu duveru, o to horsi je, ze je na ceste to male, ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 23:09

@pikola taky „hezky“ a to si lepsi pripad, kdy odesel vcas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.1.13 23:46

@Talunka Já jsem tohle objevila u ex. Bylo mi teda 19 ale byli jsme spolu 4 roky, on byl o 3 roky starší. Udělala jsem mu scénu a stejně lhal a lhal a vymlouval se. Tak jsem to vypáčila z té holky.. naštěstí nic nebylo. Ale za tohle bych zabíjela. Nevím, co ybch dělala teď. Ale třeba to je jen nějaký „neškodný flirt“ kdy si chlap potřbuje dokázat, že jako i jako ženáč co čeká dítě ještě není ztracenej.. snad to zůstalo jen u psaní.. musíš uvážit sama jaký je a jak by se mohl zachovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 23:49

A zas tu budu cumakovat buh vi do kolika. dneska sem usnula pres den na bez mala 4 hodky :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.1.13 00:00

@Lindii Já se snažím fakt neusnout přes den.. i když většinou kolem páté mám krizovku. Ale koukala jsem, že jsi tu byla už brzo ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 00:01

@Tůmička jo byla a pak sem to v pul jedenacty zalomila az do 14 hodin :zed: hruza, snad se mi to co nejdriv otoci do normalu, zitra se pokusim si dat pres den sirky do oci :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.1.13 00:03

@Lindii já jsem šla spát kolem druhý, vzbudila se kolem desátý, zjistila, že v ložici je děsná zima, když jsem chtěla vstát, tak jsem to zase zalomila :D a dneska mám mužíčka na pivku s kámošema, tak budu čekat, než mi zavolá, abych pro něj jela. Nechci, aby šel pěšky. Ale to může být klidně za 4 hodiny. Asi to zalomím pak v obýváku. Nemá cenu chodit do ložnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 00:06

@Tůmička to jeste pr nej jezdis jo? Hmm si dobra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.1.13 00:09

@Lindii on nechce, ale já si pro něj raději dojedu. Bydlíme sice 3 km od centra, ale bus k nám v noci nejede a já si pro něj radši dojedu :D nějak mi to problém nedělá. Chodí opravdu málo, tak možná jednou za 2 měsíce, víc ne, na sport nekouká, doma mi pomáhá, tak pro něj alespoň dojedu. A když odcházel, tak byl oblečenej jak frajírek, tak než pak poslouchat že umírá na rýmičku, ot pro něj dojedu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí