Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
11.1.13 20:11
@Radomila píše:
To je škoda, kolegyně před 1,5rokem je měla. Holt budu muset pořád pracovat :zed:

no oni je zrušili vloni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radomila

My teda ten dávkovač máme, koupili jsme ho ještě před těma reklamama, manžel si libuje v takových blbinkách. A je vtipný, jak to moc lidí nechápe. Vždycky se směju, ucuknou před tím mýdlem. A pak dostanou sprda, že mi zapatlali umyvadlo :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3284

@Talunka
to vypadá na kostlivce ve skříni…takže jsi zjistila, že ten tvůj podvádí? nebo aspoň k tomu má tendence? to je mi líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 20:12

Neomezene vychazky nejsou, jsou 6 hodin denne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 20:12

První 3 týdny od zaměstnavatele pak jde nemocenská od sociálky. Já tedy moc dlouho na neschopence před mateřskou nebyla, ale dostávala jsem to hned a podle výpisů je to asi takhle. Od zaměstnavatele 4.10.-25.10. jsem dostala peníze v listopadu stejný den, jako chodila výplata, zbytek měsíce mi sociálka doplatila taky hned v listopadu, myslím nějak 23.11. a za listopad 1.11.-30.11. mi to přišlo hned 13.12. takže v pohodě, žádné dny nebo dokonce měsíce 8o jsem nečekala. Jo a jsem z Prahy, tak jestli v jiných městech to mají jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3284
11.1.13 20:15

Holky já musím fičet…manžílek se klepe na černou milenku :lol: ( náš nový počítač) :mrgreen:
tak páá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 20:15

@Talunka coze? To jako u tebe?? no ja bych byla strasne zklamana..ja nevim o co tem chlapum porad jde..porad je pali dobre bydlo, kazdopadne porad si stojim za tim, ze zenska musi mit porad na vrch, dat najevo, ze je sobestacna, upravena a zadouci, jinak chlapi s nama vymetaj, zmetci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 20:24

Talunka, tak to bych asi nevydejchala :,( Já totiž skoro nemůžu vydejchat, že ten můj, když jsme spolu skoro ani nechodili, jen jsme se tak scházeli, probéhl nějaký výlet, ale nic jsme spolu neméli, psal svý bejvalý, jak na ní pořád myslí :? Už je to rok a čtvrt a já na to pořád myslím a nemůžu to dostat z hlavy, i když vím a jsem si jistá, že ta poslední zpráva proběhla 10.10.11 a od té doby nic, skončilo to. Ale i tak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2338
11.1.13 21:35
Takže mě chápete…Jak jsem se to dozvěděl? Neodhlásil se z Facebooku a měl tam přání ke svatbě, co byla loni v září…tak jsem četla a pročetla se k tomu kostlivci! Aaaa, já mu to dám vyžrat! Bude šlapat brázdu chlapeček! Byla jsem až moc tolerantní a úžasná žena! Ale s tím je konec. já pevně na zemi jsem. A to mu taky dávám patřičně najevo a ví to, ale nedá si říct. Jestli ten vztah, či ten sex je do teď nebo byl v nejbližší době, netuším…do telefonu mu nelezu, to už by bylo moc! Mám v bříšku život, který jsem chtěla! A to mě drží nad vodou. A to, co jsem si prožila před 3 rokama, jsem se díky tomu tak obrnila, že mě nějaká 21letá pipka nemůžu rozházet! Nebo jo? :,(
@Evelína1221 píše:
Talunka, tak to bych asi nevydejchala :,( Já totiž skoro nemůžu vydejchat, že ten můj, když jsme spolu skoro ani nechodili, jen jsme se tak scházeli, probéhl nějaký výlet, ale nic jsme spolu neméli, psal svý bejvalý, jak na ní pořád myslí :? Už je to rok a čtvrt a já na to pořád myslím a nemůžu to dostat z hlavy, i když vím a jsem si jistá, že ta poslední zpráva proběhla 10.10.11 a od té doby nic, skončilo to. Ale i tak… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.1.13 21:48

Počkej, jak je to dlouho, co se to stalo? Myslím co si to psali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 21:49
Se na mě mrkni na fotky, jsem takový lůzr, aby ováděl 21letou kočku? :,(
@Lindii píše:
@Talunka coze? To jako u tebe?? no ja bych byla strasne zklamana..ja nevim o co tem chlapum porad jde..porad je pali dobre bydlo, kazdopadne porad si stojim za tim, ze zenska musi mit porad na vrch, dat najevo, ze je sobestacna, upravena a zadouci, jinak chlapi s nama vymetaj, zmetci..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.1.13 21:55

@Talunka co blázníš, jsi hezká baba. Co si psali? Předpokládám, že zůstalo jen u psaní, ne? Trošku se uklidni, nedechni se a uvažuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 21:55
Loni-květen, červen. A pak poslední věta-po telefonu to bude lepší…takže nevím, kam až to sahá a jak dlouho!
@pikola píše:
Počkej, jak je to dlouho, co se to stalo? Myslím co si to psali?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 21:56

@Talunka ses krasna baba, neponizuj se, ja bych to asi nevydrzela a rekla mu to, ze sem na to proste prisla..ja neumim veci kor takovyhle v sobe dusit…tohle neni od nej pekny..o co jim jde, mi rekni??Koho by jako chteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 21:59

Já jsem v americkém filmu-slzy a zmrzlina :) Chlap není doma… Ale maličká se mrví, takže poznala, že mamča není ok. Chuďátko malé, ještě není na světě a už zažívá špatné nálady:?
Ale já to nevzdám, jsem přeci silná česká žena s nohama pevně na zemi! :) Nebo si to namlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí