Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
11.1.13 14:28

Taky mame kocourka kastrovanyho a nedali by sme ho za nic na svete, je to milacek, kterej nam v zivote neublizil jedinnym drapkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 14:29

@Lindii
tak tak, jako ten náš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 14:32

@Šalvějka a mate nejakou rasu? My mame orientalni kratkosrstou v barve havana :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 14:37

@Lindii
my máme klasiku ze stodoly :D ale musí bejt něčím šmrncnutej, je dlouhej, hubenej, má dlouhý nohy, dlouhej ocas, a čumáček mu jde do špičata :) taky mi tak trochu připomíná orientální kočku, hlavně tou dýlkou a hubeností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 14:40

@Šalvějka :potlesk: jee cernousek, tak to ste meli stesti na povahu, oni jsou kocky domaci jinak silenost mit doma, my meli kdysi a vse bylo rozbity a poskrabany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 14:41

Tady je na smilovanej netopejrek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 14:44

@Lindii
je krásňoučkej :palec:, vy padá na kliďase, je asi poslušnej, co? no taky si říkám, že jsem měli štěstí, když on už byl jako kotě k sežrání, pořád se jen po někom válel a vrněl, je to závislák :D to ten váš určitě taky, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 14:53

@Šalvějka jj to poznas uz od kotete, no musim rict, ze posloucha vic nez souseduv pes :lol: jsou to mazlici, jak ho mas staryho? Nasemu je neco malo pres 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 15:23

My máme britskou lila. Je to miláček, ale má ráda svůj klid, takže kolikrát si zaleze do pokojíku a celý den o ní nevíme. Máme jí necelý rok, takže ani nevíme pořádně, kolik jí je. Veterinář říkal něco kolem tří. Nejdřív jsme se báli si vzít kočku takhle od někoho, ale já nechtěla kotě. Chtěla jsem už vychovanou a dospělou. DNeska je tolik lidí, co se koček zbavují, tka jsem jednu chtěla ušetřit :) a pejks a máme taky. Bišonka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 15:32

@Tůmička to je od vas hezky, jj zviratek odlozenych je spoustu.. :potlesk: pejska bychom chteli taky, ale asi to nechame byt, nechcem zadneho maleho a ted prijde decko, treba jednou budem mit domek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
11.1.13 15:35

@Lindii Jestli budeme mít jednou domek, tak chci taky hlídače, ale tohle mazlík na gauč. Ale moc se s kočičkou nemusí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.1.13 16:03

Já mám dvě, černou z útulku a rezavyho mi vnutila kamaradka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radomila
11.1.13 16:23

Ahoj, tak já jsem otěhotněla až po dvou letech po IUI a nejsem žádnej hubeňour. Ale taky si rozhodně nedělám stresy, co můžu jíst a ne. I když tatarák a sushi si radši nedám. Kávu piju, Colu taky.Ale pivo si už radši na veřejnosti nedávám, vadí mi ty kecy od ostatních. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7628
11.1.13 16:55

@pikola jee super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 16:56
@Radomila píše:
Ahoj, tak já jsem otěhotněla až po dvou letech po IUI a nejsem žádnej hubeňour. Ale taky si rozhodně nedělám stresy, co můžu jíst a ne. I když tatarák a sushi si radši nedám. Kávu piju, Colu taky.Ale pivo si už radši na veřejnosti nedávám, vadí mi ty kecy od ostatních. :nevim:

ahojda a co je komu do toho??Jestli si das jedno pivo nebo ne?? :roll: kdyby se lidi radsi starali sami o sebe, hned by bylo na svete lip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí