Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise píše:tak já sním asi 3 jabka denně a nás prcek si nestěžuje. A sním taky co mi chutná a neřeším to.
@Šalvějka píše:
no taky jsem přestala kouřit, jak jsem zjistila, že jsem v tom, ale je pravda, že ještě den po objevení pozitivního testu jsem si jednu zapálila, nedalo mi to, ale nemyslím si že bych tím něco pokazila
co se alkoholu týče, občas si dám malý pivínko, nebo decku červenýho
na zpívání má každý svůj názor, nevadí mi když to někomu přijde ujetý, občas mi to taky tak přijde, ale líbí se mi to![]()
@Talunka To já taky nevím co by na nich mělo být špatného. Já jsem to samé, vemu si jich 5 k televizi a za večer je všechny sním a pořád žiju ![]()
@wobludka píše:
@Šalvějka já myslím, že když člověk drží v ruce pozitivní test, tak má na cigáro chuť i nekuřák
@Talunka
tak já se snažím zpívat tak nějak néé moc nahlas, aby na mě nepřišli zvonit sousedi
pohyby teprv cítit začínám, nejčastěji večer, ale jen jednou max. 2× denně, takže zatím nevím jak mrně reaguje, ale těším se na to
tak to je dobře, že jsi to takhle hezky oslavila
já se ještě tolik radši neradovala, jak to bylo před ms, měla jsem strach, aby to třeba neodešlo, a přednášku tu jsem dostala taky, preventivně, a to o těch posledních cigaretách když už byl test pozitivní manžel neví
ale cigára mi nepřestaly smrdět, občas jdu třeba s kamarádkou na kávu, ona si zapálí, a já si vzpomenu jaký to bylo sedět u pressa a vychutnávat si k němu cigaretku ![]()
@pikola
my máme kocoura
je to náš prdísek, nedala bych ho, to mě pak nejvíc dokáže naštvat otázka od příbuzných, jako kam dáme kocoura, až se nám dítě narodí, tak ho přece nebudeme mít doma
taková blbost
jak kdyby to byla nějaká puma ![]()
@Šalvějka nojo, me se taky nedavno ptala kamoska, zda je dam pryc
ale ze ona ma doma dva velky smradlavy psy, to nikomu nevadi..
Ahoj! Konečně mé téma ![]()
těhotenství si maximálně užívám, ale omezovat se nechci ani nemůžu
chodím normálně do práce, po práci kolečko kolem hospodářství, vykydat, navozit seno, slámu, kýble s krmením, krmit.. jediné co nedělám že nevozím kolečka s hnojem. Když ale manžel nemůže, musím i tak. Venku tři kočky, se kterýma se mazlim, víkendy trávím v sedle. večer se věnuji druhé práci, když není čas, spím třeba jen 5 hodin. Jím všechno, jen jsem si teda koupila vitamíny, jelikož teď zdravé stravě moc nedám, žeru jako prasátko, prostě na co mám chuť, ať je to co je to
a mažu si olejem prsa, dělají se mi dost strie a nechci být ve 23 jak stařena
a výsledek? až na lehké nechutenství a přecitlivělost na pachy mi nebylo vůbec nic. Mimi prospívá a má se čile k světu. Razím heslo - všeho s mírou, ale nic nehnat do extrémů. Co by nám asi řekli naše prababičky, které s bříškama stavěly baráky a měli daleko víc fyzické práce
a i po porodu nechci dítě zhýčkané. Asi nebudu z těch, kdo utírá dětem co minutu ručičky desinfekcí…
@Šalvějka Jé, tak to máme hodně podobně. Máme kočičku. Vzali jsme si ji před 3/4 rokem od lidí, co ji nechtěli, nechali jsme ji vykastrovat. Když jsme oznamovali že čekáme miminko, tak jedny z prvních reakcí byly, co budeme dělat s kočkou, až bude malý na světě. Nevěřícně jen vždycky koukám a už mám naučenou větičku, že jí sbalím batůžek a vyhodím jí z okna, že to se přece s kočkama dělá ne, když přijde na svět mimino.. u toho si klepu na čelo. Nevidím, co je na tom špatného mít doma kočku..
A ty pohyby, já taky cítím občas už něco, taky tak 2krát denně bych řekla. Ale už jsou mnohem intenzivnější. Teď jsem dokonce cítila i přes ruku ![]()
A ke spánku.. já bych skoro mohla říct, DOBRÉ RÁNO
vstávala jsem ve dvanáct. Nějak s emi nechtělo z pelíšku. A teď baštím přesnídávku a černej čaj.. A vlasy ještě počkaj
![]()
@Tůmička
to teda, taky se vždycky ptám, jestli jim přijde normální se kvůli miminku zbavit kočky, zvlášť takový, kterou každý rok necháváme očkovat, dvakrát do roka, odčervujeme, vykoupeme, a ven vůbec nechodí, typickej byťák
často taky říkaj, že si může na mimino lehnout a udusit ho, ale tomu nevěřím, kočky rády pohodlí, lehaj si tam kde se můžou pořádně rozvalit, néé se mačkat na malinkým tělíčku
týý jo, už přes ruku? to je hezký, to já ještě néé, mám na břiše otépéčko, takže si ještě chvilku počkám
tak já vyjímečně tento týden vstávala po tři dny v 6 ráno, jinak normálně spím tak do 10 až do 11 hodin
a pak se třeba ještě hodinu válím, náádhera
koukám, ty jsi taky červnovka, viď? ![]()
@Šalvějka My jí máme vykastrovanou a teď někdy půjdeme očkovat a očervit. Ven taky vůbec nechodí. Ani u nás tu kočku necítíš, když sem přijdeš. My budeme mít postýlku v ložnici, kam kočka nesmí a pak cestovní v jeho pokojíčku, kde bude spát přes den a do toho pokojíčku vidím z obýváku i z kuchyně, takže nepočítám, že by mohl být zalehnut
a jak říkáš, naše číča se radši rozvalí v křesle nebo na gauči, kde má místo.
@Tůmička
taky máme kastráta
letos mu budou 4 roky, je to miláček, celej černej, strašně hodnej a mazlivej
my budeme mít taky postýlku v ložnici, ale tam kocour může, spí s náma v posteli, budem ho na to muset nějak připravit, že bude nějaká postýlka a že do ní nebude smět lozit. na hajání přes den mám koupenej pojízdnej koš na miminka, docela velkej, a díky těm kolečkám budu moct mít mimi defakto pořád nadohled
jinak u nás kocoura taky není cítit, nejvíc se tomu diví naši, vždycky tvrdili že není možný, že doma kočku není cítit, a tak když přijdou k nám, tak vždycky žasnou ![]()
@pikola ááá, proti pejskům nic nemám, ale doma bych ho mít nechtěla, mě i manželovi psi smrděj a nebývaj tak čistotní jako kočky. radši tři kočky, než jednoho psa ![]()