Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
11.1.13 10:14
Já jsem na jablkách závislá :lol: Týdně sním skoro 2 kg :lol:
@Mimise píše: :mrgreen: tak já sním asi 3 jabka denně a nás prcek si nestěžuje. A sním taky co mi chutná a neřeším to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
11.1.13 10:18

A co by melo byt konkretne na jablkach zavadnyho?  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 10:21
Já mám zpívání zakázané! No to fakt nevím proč :lol: Prý pak vyjou všichni psi v baráku :lol: To já na malou dost mluvím. Jednou došel manžel v unavené náladě z Vánočního večírku a stratil klíče. Mezi dveřma na mě hleděl a snažil se omlouvat-tak jsem se sklonila k bříšku a malé řekla-neboj, to není bubák, to je náš tatínek, kterému bude ráno pěkně špatně! :lol: A hrozně malá reaguje na hlas manžela. Vždycky se začne mrnět :*
@Šalvějka píše:
no taky jsem přestala kouřit, jak jsem zjistila, že jsem v tom, ale je pravda, že ještě den po objevení pozitivního testu jsem si jednu zapálila :oops:, nedalo mi to, ale nemyslím si že bych tím něco pokazila :) co se alkoholu týče, občas si dám malý pivínko, nebo decku červenýho :)
na zpívání má každý svůj názor, nevadí mi když to někomu přijde ujetý, občas mi to taky tak přijde, ale líbí se mi to :mrgreen: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.1.13 10:22

@Talunka To já taky nevím co by na nich mělo být špatného. Já jsem to samé, vemu si jich 5 k televizi a za večer je všechny sním a pořád žiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 10:26
No, tak to já měla stejně. Pozitivní test v ruce, udělaný třikrát…příchod manžela až za 3 hodiny, tak jsem seděla na balkoně-vyhulila asi 5 cigaret, vypila tak 2 skleničky vína…pak usnula.No a tatínkovi jsem už nemusela nic říkat, když viděl na stole ty testy :) Jen jsem dostala přednášku o škodlivosti cigaret a alkoholu :) Na druhý den jsem neměla ani chuť na cigáro ani na alkohol. A začalo to-nechuť k masu, smrad z cigaret mi úplně vadil…No, ten mozek je potvora :)
@wobludka píše:
@Šalvějka já myslím, že když člověk drží v ruce pozitivní test, tak má na cigáro chuť i nekuřák :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
11.1.13 10:31

Jo a mam dve kocky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 10:41

@Talunka
tak já se snažím zpívat tak nějak néé moc nahlas, aby na mě nepřišli zvonit sousedi :mrgreen: pohyby teprv cítit začínám, nejčastěji večer, ale jen jednou max. 2× denně, takže zatím nevím jak mrně reaguje, ale těším se na to :) tak to je dobře, že jsi to takhle hezky oslavila :D já se ještě tolik radši neradovala, jak to bylo před ms, měla jsem strach, aby to třeba neodešlo, a přednášku tu jsem dostala taky, preventivně, a to o těch posledních cigaretách když už byl test pozitivní manžel neví :) ale cigára mi nepřestaly smrdět, občas jdu třeba s kamarádkou na kávu, ona si zapálí, a já si vzpomenu jaký to bylo sedět u pressa a vychutnávat si k němu cigaretku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 10:43

@pikola
my máme kocoura :D je to náš prdísek, nedala bych ho, to mě pak nejvíc dokáže naštvat otázka od příbuzných, jako kam dáme kocoura, až se nám dítě narodí, tak ho přece nebudeme mít doma :pocitac: taková blbost :mrgreen: jak kdyby to byla nějaká puma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
11.1.13 11:25

@Šalvějka nojo, me se taky nedavno ptala kamoska, zda je dam pryc :-) ale ze ona ma doma dva velky smradlavy psy, to nikomu nevadi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
11.1.13 11:51

Ahoj! Konečně mé téma :mrgreen:
těhotenství si maximálně užívám, ale omezovat se nechci ani nemůžu :P chodím normálně do práce, po práci kolečko kolem hospodářství, vykydat, navozit seno, slámu, kýble s krmením, krmit.. jediné co nedělám že nevozím kolečka s hnojem. Když ale manžel nemůže, musím i tak. Venku tři kočky, se kterýma se mazlim, víkendy trávím v sedle. večer se věnuji druhé práci, když není čas, spím třeba jen 5 hodin. Jím všechno, jen jsem si teda koupila vitamíny, jelikož teď zdravé stravě moc nedám, žeru jako prasátko, prostě na co mám chuť, ať je to co je to :P a mažu si olejem prsa, dělají se mi dost strie a nechci být ve 23 jak stařena :pankac: a výsledek? až na lehké nechutenství a přecitlivělost na pachy mi nebylo vůbec nic. Mimi prospívá a má se čile k světu. Razím heslo - všeho s mírou, ale nic nehnat do extrémů. Co by nám asi řekli naše prababičky, které s bříškama stavěly baráky a měli daleko víc fyzické práce 8) a i po porodu nechci dítě zhýčkané. Asi nebudu z těch, kdo utírá dětem co minutu ručičky desinfekcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.1.13 12:58

@Šalvějka Jé, tak to máme hodně podobně. Máme kočičku. Vzali jsme si ji před 3/4 rokem od lidí, co ji nechtěli, nechali jsme ji vykastrovat. Když jsme oznamovali že čekáme miminko, tak jedny z prvních reakcí byly, co budeme dělat s kočkou, až bude malý na světě. Nevěřícně jen vždycky koukám a už mám naučenou větičku, že jí sbalím batůžek a vyhodím jí z okna, že to se přece s kočkama dělá ne, když přijde na svět mimino.. u toho si klepu na čelo. Nevidím, co je na tom špatného mít doma kočku..
A ty pohyby, já taky cítím občas už něco, taky tak 2krát denně bych řekla. Ale už jsou mnohem intenzivnější. Teď jsem dokonce cítila i přes ruku :dance:
A ke spánku.. já bych skoro mohla říct, DOBRÉ RÁNO :D :D :oops: vstávala jsem ve dvanáct. Nějak s emi nechtělo z pelíšku. A teď baštím přesnídávku a černej čaj.. A vlasy ještě počkaj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 13:40

@Tůmička
to teda, taky se vždycky ptám, jestli jim přijde normální se kvůli miminku zbavit kočky, zvlášť takový, kterou každý rok necháváme očkovat, dvakrát do roka, odčervujeme, vykoupeme, a ven vůbec nechodí, typickej byťák :) často taky říkaj, že si může na mimino lehnout a udusit ho, ale tomu nevěřím, kočky rády pohodlí, lehaj si tam kde se můžou pořádně rozvalit, néé se mačkat na malinkým tělíčku :) týý jo, už přes ruku? to je hezký, to já ještě néé, mám na břiše otépéčko, takže si ještě chvilku počkám :mrgreen: tak já vyjímečně tento týden vstávala po tři dny v 6 ráno, jinak normálně spím tak do 10 až do 11 hodin :D a pak se třeba ještě hodinu válím, náádhera :) koukám, ty jsi taky červnovka, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.1.13 14:08

@Šalvějka My jí máme vykastrovanou a teď někdy půjdeme očkovat a očervit. Ven taky vůbec nechodí. Ani u nás tu kočku necítíš, když sem přijdeš. My budeme mít postýlku v ložnici, kam kočka nesmí a pak cestovní v jeho pokojíčku, kde bude spát přes den a do toho pokojíčku vidím z obýváku i z kuchyně, takže nepočítám, že by mohl být zalehnut :D a jak říkáš, naše číča se radši rozvalí v křesle nebo na gauči, kde má místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 14:17

@Tůmička
taky máme kastráta :) letos mu budou 4 roky, je to miláček, celej černej, strašně hodnej a mazlivej :srdce: my budeme mít taky postýlku v ložnici, ale tam kocour může, spí s náma v posteli, budem ho na to muset nějak připravit, že bude nějaká postýlka a že do ní nebude smět lozit. na hajání přes den mám koupenej pojízdnej koš na miminka, docela velkej, a díky těm kolečkám budu moct mít mimi defakto pořád nadohled :) jinak u nás kocoura taky není cítit, nejvíc se tomu diví naši, vždycky tvrdili že není možný, že doma kočku není cítit, a tak když přijdou k nám, tak vždycky žasnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.1.13 14:18

@pikola ááá, proti pejskům nic nemám, ale doma bych ho mít nechtěla, mě i manželovi psi smrděj a nebývaj tak čistotní jako kočky. radši tři kočky, než jednoho psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí