Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
11.1.13 01:23

Jo a minisukni jsem na sobě měla naposledy v pubertě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 01:24
No, u nás čoveče schválené a je to staročeské.
@Lindii píše:
@Talunka ty jo Madlen? to slysim prvne :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:27

Ja taky nejsem suknova, ale dzinova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
No, ono to i v určitém věku vypadá směšně :think: Záleží samozřejmě na střihu a délce. Ale sukně fakt u mě eeeeee.
@1veronique píše:
Jo a minisukni jsem na sobě měla naposledy v pubertě :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Talunka ty blaho no vidis, originalni to je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:28

Holciny, jdu se prevalit na druhy bok, dnes se loucim, fajn diskuze :mavam: dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

@Lindii co třeba Albrightová? :-) Ale ta se píše Madeleine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338

Jooo a ještě se vás zeptám na kočárky:Značka, za kolik, barva, skušenosti…
Ale to už necháme asi na jindy. Odkládám noťásek a jdu do hajan.jsem ráda, že jsem se zavděčila s diskuzí ;)

Příspěvek upraven 11.01.13 v 01:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.1.13 01:30

@Lindii rozumná řeč, dobrou :mavam: Holky nespavé, třeba se tu zase sejdeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
11.1.13 02:32

Tak damy, myslim, ze s tim spankem vedu - moje hodina je 5 rano :( a tady je od 1 mrtvo… Jinak taky cekam rybicku a tehotenstvi neprehanim. Vitaminy mi doktor vylozene zakazal, mazat se me krute nebavi, takze tak jednou za tyden si vzpomenu a napatlam pupek. Piju vino, nealko sekt s aperolem nebo Birell. Za dobu tehotenstvi jsem mela jednou tatarak, i hermelin, spoustu pastiky, sushi se snazim bud zeleninove nebo tempura krevety… Ja myslim, ze jsem porusila uplne vsechny zakazy, co jsou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.1.13 03:26

Tak ony jsou maminky, co mají těhotenství bezproblémové a pak taky ty, co mají buď nějaký problém nebo třeba dlouho otěhotnět nemohly, tak si toho hodně váží, mnohdy tomu ani nemůžou uvěřit a je normální, že se více pozorují. Bohužel se něco z toho pak mnohdy odráží nejen na přístupu k těhotenství, ale taky na přístupu k miminku (samozřejmě nepaušalizuju, pouze osobní zkušenost. Třeba jsem zrovna narazila na tu jednu ze sta:) ), ale to je na úplně jinou debatu.
Já mám cukrovku I. typu (nemoc dědičná), a proto mé těhotenství bylo rizikové. Protože ale své tělo znám, myslím si, že těhotenství není nemoc a jsem zvyklá na pohyb, odmítala jsem ležet celé dny a s doktory vyjednávala každou procházku a podobné věci, vždycky jsem se cítila jako vězeň před komisí :mrgreen: Ale k něčemu to evidentně bylo, nemusela jsem bojovat s poporodními kily a malá je zdravá, krásná a úžasná :dance:
Fandím ti a vlastně všem těhotným se zdravým přístupem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
11.1.13 07:23

Ahoj tak já se jdu snad taky přidat :lol:
Ze začátku jsem si kupovala jen listovku, a od 2. měsíce se mažu. Celý těhotenství piju coca colu, kafe(4× do týdne) dávám si vanu celý těhotenství (je to pro mě hroznej relax) v 6.měsíci jsem lezla na Sněžku a v 7. na Lovoš (lidi na mě koukali jako na blázna, nevím proč :nevim: ) jím všechno možný a přibrala jsem 10 kg a jsem v 37 tt. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2338
11.1.13 08:28

Zdravím nově se přidávající :mavam:
No kdyby to četly maminky, které se hlídají, ty by trefil z nás šlak :lol:
KAjuli:Ano, máš pravdu-kdybych nemohla nějak dlouho otěhotnět nebo byl problém, tak se hlídám taky.Ale to je jiné téma ;)
Tady jsme maminky hřešičky se zdravím přístupem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.13 08:30

Ahoj holky, tahle diskuze je zajímavá - všechno co píšete, že je „rizikový“ já normálně dělám :mrgreen: jelikož mi moc nefunguje žlučník tak mám doporučeno přímo od doktorky pít k jídlům typu svíčková a guláš pivo, skleničku vína si taky neodpustím, když jsme někde ve společnosti. Když jsem se ptala své PA, jestli můžu hermelín, tak se podivovala, proč bych ho jako nemohla? Na břiše jsem spala skrze zakloněnou dělohu skoro do poloviny těhu, vitaminy jsem brala v prvním těhu a potratila jsem, teďka beru jen listovku a pohoda. Jinak jsem byla na rizikáči kvůli předčasným kontrakcím, ale krom magnézka, které mi stejně nezabíralo, tak jsem ho vysadila, jsem nebrala nic. Kafe piju taky, kofolu miluju.. Připadá mi to naprosto normální :)
Jediné, v čem jsem se teďka omezila jsou citrusy, v pondělí jdu na císaře a tohle jsem radši už preventivně vysadila po doporučení několika maminek, že měly osypaná miminka a nemohly se dopátrat proč až nakonec zjistily, že to bylo nejpravděpodobněji tím, že až do porodu jedly citrusy a pak to měly v mlíku.

• Citovat
  • Upravit
Evelína1221
11.1.13 08:52

Konečně někdo normální :palec: Úplně jsi mi vzala vítr z plachet, protože si představ, že jsem měla v úmyslu /už tedy asi 14 dní :oops: / založit podobnou diskuzi, protože co a jak se tady někdy řeší, nad tím zůstává rozum stát :mrgreen: Měla jsem v úmyslu založit diskusi normálních matek. Takže děkuji :potlesk: I když moje těhotenství v posledních týdnech není úplně ideální, nehrotím to. Ty 3 týdny už to nějak doklepu :mrgreen: Můj jediný cíl je přežít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky