Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1veronique tak to mam noc uplne stejnou a jako bonus poslicky ![]()
@Talunka Ten můj taky chodí na sedmičku do práce. Vždycky mu jen zamávám z postele
ani nevstávám ![]()
@Tůmička tak to si peknej diblik, ja mam asi 169 a uz asi 86kg
hruza, ale vim, ze nejsem zas na tohle lempl, ze to dolu dam, ja neco i pribrala pred tehu, cili to mam jako bonus
@Talunka no ono v mém případě není co závidět, od 26tt jsem na rizikovce a musím jen ležet, byla jsem i v nemocnici pro hrozící předč. porod. Předtím jsem byla workoholik, 2 práce, závislost na pohybu…no a teď-vidíte, jak jsem adaptabilní
![]()
Čůrání je opravdu časté i u mě! No ale zase-můžeme si z toho vzít pozitivum-máme docela dost pohybu ![]()
Lindii: A co jméno? Máte nebo se bojuje jako u nás?
@Lindii Já jsem hlavně dost drobná. Jsem hodně ouzká. Nikdy jsem neměla oblečení velikostně větší jak S. A teď v těhu sehnat takhle „malé“ (ono není malé, ale prostě nikdo asi nepočítá, že jsou malé těhule
) oblečení je sranda
všechno m, l,xl.. mám jen jedny kalhoty a triko.
@eva420 já měla poslíčky poprvé včera navečer - tedy jestli to bylo „ono“ (jsem prvorodička)
@1veronique píše:
@Talunka no ono v mém případě není co závidět, od 26tt jsem na rizikovce a musím jen ležet, byla jsem i v nemocnici pro hrozící předč. porod. Předtím jsem byla workoholik, 2 práce, závislost na pohybu…no a teď-vidíte, jak jsem adaptabilní![]()
@Talunka mam to vse napsanne vedle ikonky
ale neva, obcas taky nevidim, jj jmeno po mnoha pokusech je Elenka a co vy? ![]()
@Lindii my čekáme první..
Hele holky pro dnešek to asi balím. Jdu hodit spršku a do hajan. Jsem už unavená. Nějak mě začíná bolet palice…
@Lindii bolesti v podbrisku jako pri ms, bolesti zad, kontrakce a to nejlepe vse najednou a kazdym dnem se zhorsujou ![]()
@1veronique tak,tak jen odpocivej, pro ty maly drobecky zenska dokaze udelat cokoliv, musime to vydrzet ![]()
@eva420
aha, nic moc stav, ikdy bolesti pri MS neznam, nikdy sem je nemela ![]()