Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
11.1.13 00:45

@Tůmička smarjaa to se nekdo ma, to tise zavidim, ja to budu mit pak o dost tezsi no, ale tak stejne uz to neovlivnim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
11.1.13 00:45

@Talunka já taky musím tělový krém. Připadám si pak celá zcvrklá, když se nenamažu. Jediný co, tak mám spešl krémy na atopák. To je můj nynější nepřítel, díky kterému je má peněženka vždy o poznání chudší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:47

@Talunka krasny povolani ;) ja sem zas na to lempl se cela po sprse mazat, ale dnes sem to udelala..ja mam termin 7.3. a co cekas? :kytka: to mame skoro na stejno..ted mne napadlo, ze sem jeste nebyla na kosmetice nikdy a tak rada bych sla, ale neni kosmeticka jako kosmeticka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689

@Lindii já bych si moc přála, kdyby se to nepřehouplo přes těch 60, ale to bych chtěla asi moc… :roll: max do těch 65. Ale v jídle se nehlídám. Na co mám chuť, to si prostě dám. Ať je jedna ráno nebo odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

Já už jsem 35tt. To se to spí :mrgreen: Usínám kolem druhé, spím do 9ti, to mi dovezou domů oběd, tak ho převezmu, na snídám se a zalomím to do 12:30 :lol: Pak následuje oběd za sledování pořadu „Sama doma“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
11.1.13 00:48

Tak to si ten spanek uzivejte dokud to jde ;) ten posledni mesic uz toho vazne moc nenaspite a navic ja mam poslicky prevazne v noci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 00:49
Holčičku, co ty? Narodí se nám malé ryby :-)
@Lindii píše:
@Talunka krasny povolani ;) ja sem zas na to lempl se cela po sprse mazat, ale dnes sem to udelala..ja mam termin 7.3. a co cekas? :kytka: to mame skoro na stejno..ted mne napadlo, ze sem jeste nebyla na kosmetice nikdy a tak rada bych sla, ale neni kosmeticka jako kosmeticka. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:49

@Tůmička hele ja se tim prestala stresovat, ted uz jim taky mene..koli meris? Ono bud etaky dost voda, ale jak rikam, neresim, za par tydnu bude mala venku a pak bude proste seberealizace a ocistec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:50

@1veronique to mame podobny harmonogram, ja rano odprovodim muze do haku a jdu vesele a nerusene spinkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388

@1veronique jeee…ja ti ten spanek tak zavidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

Jo a za noc chodím tak 3× čůrat a pak půl hodiny čučím do mobilu na net, než se mi podaří zabrat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 00:51

@Talunka jo male rybicky, taky cekame holcicku, pristi tyden jdu na kontrolu, tak se radsi jeste zeptam, preci jen mame dost ruzovych veci, tak at nemame z chlapecka neco, co nechcem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 00:52
No pěkně :lol: Toto by měl číst můj muž. Furt má řeči, že spím přes den a prd dělám (samozřejmě ve srandě)a on chudáček chodí na 6!No co, někdo musí vydělávat :lol:
@1veronique píše:
Já už jsem 35tt. To se to spí :mrgreen: Usínám kolem druhé, spím do 9ti, to mi dovezou domů oběd, tak ho převezmu, na snídám se a zalomím to do 12:30 :lol: Pak následuje oběd za sledování pořadu „Sama doma“ :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689

@Lindii Ono to nemá cenu se stresovat. Tělo si řekne co potřebuje, kord teď. Měřím 165 cca. Ono pak i dost zhubneš lítáním kolem malé a tak. Vidím to u kamarádek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@1veronique jj taky sem porad na zachode :mrgreen: a cekate co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí