Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička smarjaa to se nekdo ma, to tise zavidim, ja to budu mit pak o dost tezsi no, ale tak stejne uz to neovlivnim ![]()
@Talunka já taky musím tělový krém. Připadám si pak celá zcvrklá, když se nenamažu. Jediný co, tak mám spešl krémy na atopák. To je můj nynější nepřítel, díky kterému je má peněženka vždy o poznání chudší..
@Talunka krasny povolani
ja sem zas na to lempl se cela po sprse mazat, ale dnes sem to udelala..ja mam termin 7.3. a co cekas?
to mame skoro na stejno..ted mne napadlo, ze sem jeste nebyla na kosmetice nikdy a tak rada bych sla, ale neni kosmeticka jako kosmeticka. ![]()
@Lindii já bych si moc přála, kdyby se to nepřehouplo přes těch 60, ale to bych chtěla asi moc…
max do těch 65. Ale v jídle se nehlídám. Na co mám chuť, to si prostě dám. Ať je jedna ráno nebo odpoledne..
Já už jsem 35tt. To se to spí
Usínám kolem druhé, spím do 9ti, to mi dovezou domů oběd, tak ho převezmu, na snídám se a zalomím to do 12:30
Pak následuje oběd za sledování pořadu „Sama doma“ ![]()
Tak to si ten spanek uzivejte dokud to jde
ten posledni mesic uz toho vazne moc nenaspite a navic ja mam poslicky prevazne v noci ![]()
@Lindii píše:
@Talunka krasny povolanija sem zas na to lempl se cela po sprse mazat, ale dnes sem to udelala..ja mam termin 7.3. a co cekas?
to mame skoro na stejno..ted mne napadlo, ze sem jeste nebyla na kosmetice nikdy a tak rada bych sla, ale neni kosmeticka jako kosmeticka.
@Tůmička hele ja se tim prestala stresovat, ted uz jim taky mene..koli meris? Ono bud etaky dost voda, ale jak rikam, neresim, za par tydnu bude mala venku a pak bude proste seberealizace a ocistec
![]()
@1veronique to mame podobny harmonogram, ja rano odprovodim muze do haku a jdu vesele a nerusene spinkat ![]()
Jo a za noc chodím tak 3× čůrat a pak půl hodiny čučím do mobilu na net, než se mi podaří zabrat
![]()
@Talunka jo male rybicky, taky cekame holcicku, pristi tyden jdu na kontrolu, tak se radsi jeste zeptam, preci jen mame dost ruzovych veci, tak at nemame z chlapecka neco, co nechcem
![]()
@1veronique píše:
Já už jsem 35tt. To se to spíUsínám kolem druhé, spím do 9ti, to mi dovezou domů oběd, tak ho převezmu, na snídám se a zalomím to do 12:30
Pak následuje oběd za sledování pořadu „Sama doma“
@Lindii Ono to nemá cenu se stresovat. Tělo si řekne co potřebuje, kord teď. Měřím 165 cca. Ono pak i dost zhubneš lítáním kolem malé a tak. Vidím to u kamarádek