Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii píše:
@Talunka s tou hrazi to slysim ted poprvea delat to nehodlam..ani nectu o porodech apod..sem prvorodicka a tak se radsi necham prekvapit
@Tůmička ja sem na neschopence a strasne se tesim, az malou vyprdnu, protoze co vam budu povidat, uz mne nebavi tahat navic skoro 20kg a mit splaseny hormony..sice to bude jinej ficak, ale chci sve telo zpet ![]()
@Lindii jůůů, wáááu.. Já jsem zvědavá, kolik budu tahat já
já bych taky vylezla později, ale mám pesana, tak musíme ven
ale pak se dál vesele válím na gauči.
@Talunka no vyrobci podobnejch veci vedi co maj dat na trh, jelikoz vetsina poblaznenych budoucich maminek do toho jdou..to same strie, porad se to nekde resi, je to proste geneticky dano a zadny úpripravek to nepomuze zmenit..muzem to zmenit jedine hlidanim se trochu v tehu, aby se kuze tolik nenapinala..
@Tůmička píše:
@Lindii já deníčky čtu.. ale zaháním tím nudu.
A co holky děláte? Pracujete? Neschopenka? Válendo?
ja uz materska
koukam, ze ja jsem z vas asi „nejvic tehotna“ ![]()
@Tůmička a kolik mas ted? Jsi v 13tt, zda ctu spravne? No u mne to dela taky to, ze nemam skoro pohyb no
ale ja pribrala nejvic posledni 2-3 mesice
Dneska přesně 31.týden. A jinak se válím doma, páč mě propustili z práce zrovna v tu nejku… dobu. Když jsem zjistila, že jsem těhotná. No a to je jak rozsudek smrti-nikde mě nezaměstnají na krátký čas. Takže dokud to šlo, tak brigády-teda přesně řečeno-zaskakování na černo
A od listopadu domaaaaaa ![]()
@Talunka jee tak to bude taky breznatko, kolikatyho mas termin? ![]()
@Lindii @Talunka @eva420 Jé, tak to už máte za chvilku..
@Lindii dneska začínám 18.tt. Jako kilo kolik mám? Teď mám ještě dole necelá 4 kila. Mám 52 kilo.
@Lindii píše:
@Talunka no vyrobci podobnejch veci vedi co maj dat na trh, jelikoz vetsina poblaznenych budoucich maminek do toho jdou..to same strie, porad se to nekde resi, je to proste geneticky dano a zadny úpripravek to nepomuze zmenit..muzem to zmenit jedine hlidanim se trochu v tehu, aby se kuze tolik nenapinala..
@Lindii píše:
@Talunka jee tak to bude taky breznatko, kolikatyho mas termin?