Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1veronique ja mam ted prevracenej rezim, vnoci nemuzu usnout a dohanim to cele dopoledne, stve mne to, ale nenadelam s tim nic ![]()
V tehu se nesmi hermelin?? To slysim poprve a normalne se s nim laduju
![]()
@eva420 píše:
Ahoj, ja neberu zadne vitaminy, nemazu brisko, nemasiruju hraz a neberu ani zadne homeopatika…jsem zkratka flink a nechavam to na prirode. A rikam si, ze driv nic takoveho taky nebylo a tehotnelo se normalne. Snad jsem tu spravne![]()
@1veronique píše🇵🇸 ale zase já některé maminky chápu, po tom, co mají za sebou IVF atd. Nebo když je v těhotenství nějaký problém - to pak „leze na mozek“ asi každé a je to pochopitelné.
Teď jsem chtěla napsat, že tomuhle rozumím. Ty mamky jsou za ta léta čekání schopné udělat cokoli, jen aby miminko bylo v pořádku..
@Lindii ono tam babča toho rumíku nedává moc.. ale vyžahnout celou flašku, tak mám asi zalepená střeva
![]()
@eva420 no jde o to, ze se plisnove syry nesmi ve vetsi forme, preci jen je na nich plisen, nic dobreho pro plod, dale pak syrove maso apod…zrovna na SIlvestra sem spucla asi 10dkg tataraku ![]()
Tak vanu já měla moc ráda… ale na tom o teplé vodě možná něco je, neb moje klasická „netěhotná“ teplota vody mi najednou přišla strašně horká… takže příroda si to zařídí sama a není třeba se stresovat.
A na hermelínu jsem ujížděla celé těhotenství.
Vitamíny jsem tedy brala, při mém stravovacím režimu to vylo nezbytností… koneckonců jako teď.
@eva420 je to plíseň a přenáší listerii.. či co..
@Lindii hele to máme stejně. Taky nemůžu spát večer, ale dopoledne vstávám nejdřív v jedenáct ![]()
@Talunka s tou hrazi to slysim ted poprve
a delat to nehodlam..ani nectu o porodech apod..sem prvorodicka a tak se radsi necham prekvapit ![]()
Já taky hráz nemasírovala… podle hesla, že to nějak dopadne… a dopadlo, 2×
@Tůmička tak to ja vylezu klidne o pul jedny odpoledne, pritom sem nikdy spac nebyla, mozna v puberte..no co, zatim mne nic netizi, sem tu sama a tak kdyz nemusim, tak to nehrotim ![]()
@Lindii Jo taaak, ja snim max. pulku a to tak jednou za mesic
uz jsem se lekla, ze se nesmi vubec
tatarak pry taky neskodi, jen se nedoporucuje kvuli salmonele ![]()
@Tůmička
Daleko s čím? S těhu?
No jinak mě dámy mile překvapujete
I normální maminy se najdou
Taky mám převrácený režim. A malá taky! Asi porodím malou sovu!
@Lindii já deníčky čtu.. ale zaháním tím nudu.
A co holky děláte? Pracujete? Neschopenka? Válendo? ![]()