Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1veronique Nelu ma sousedka pinče, prijde mi, ze je tezky vybrat jmeno na holku, na kluka sme vedeli hned..ja taky nechtela nic co se dava porad dokola a zaroven nechci nic ciziho, tak vznikla Elena…co mate za hafika? My mae orientalniho kocoura, je to nas milacek..jinak sem vzdy mela pejska, lae ted to nechame byt
@1veronique jezisi ty si fakt vizlatko
neni to uz moc malo? Promin za mozna moje blby dotazy, ale pamatuju si dobu, kdy ja mela 57kg a byla sem hrozna vychrtlinka, jinak sem vzdy mela kolem 64kg..ale jak pises, ona vaha neni dulezita, dulezite je to, co ma clovek v sobe a jak se citi, vaha je jen cislo. ![]()
@Lindii my máme dlouhé příjmení, tak jsme volili krátké jméno ![]()
Pes je malý černý knírač-ale ne taková ta směska, ale pravý nefalšovaný i s tou jejich paličatou povahou:)
@Talunka ser maas, taky bych se nechala takhle hyckat, ale ja si to vynahradim pak az po porodu ![]()
@1veronique Já před těhotenstvím 55/177-žížala, ale s nohama gazelyDělala jsem spinning a hodně kolo, brusle. Takže mi nohy zůstaly a prdel s bříškem narostly.Ale tak máme v rodině švadlenu, tak mě převelice ráda vidí, když za ní jdu s přešitím něčeho
CA dobrý-legíny pro těhulky se mi moc od nich líbí(bavlna a jsou přes bříško)
@1veronique jo tak to my meli tu smesku, knirace s terierem, byla skvela, meli sme ji 13 let..strasne chytra az vycurana ![]()
@Lindii my máme s mamkou hrozně drobnou a lehkou kostru, vypadala jsem na trochu víc než 49 kg
Já jsem bohužel ten typ, jak mu ani jídlo moc „nejede“, do toho máme s manželem rádi pohyb… To se pak přibírá blbě. No všichni mě pořád strašili, jestli nejsem nemocná a jak chci otěhotnět - no povedlo se napoprvé ![]()
@Lindii píše:
@Talunka ser maas, taky bych se nechala takhle hyckat, ale ja si to vynahradim pak az po porodu
@1veronique no to ja jidlo mam ve smes rada, ale zas nechci ze sebe delat nejakyho prasaka, co se porad jenom cpe, to ne
tak mas vyhodu, aspon te tohle trapit nemusi ![]()
@Talunka pche, to mne by bylo sumak, zda by spala ci ne, ja to roztocim az po porodu, ted vychazim minimalne, spis se uz plouzim, cili investice ted do cehokoliv na mne by byla asi skoda penez
![]()
@Lindii píše:
@Talunka asi chytnu depku, samy modeliny tady![]()
![]()
@Talunka taky chci ještě vyrazit ke kadeřnici, tuším, že pak už to půjde hůř. Manžel ale prý bude vozit před kadeřnictvím - ví, jak nesnáším ofinu v očích a jsem protivná ![]()