Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
11.1.13 01:10

@1veronique Nelu ma sousedka pinče, prijde mi, ze je tezky vybrat jmeno na holku, na kluka sme vedeli hned..ja taky nechtela nic co se dava porad dokola a zaroven nechci nic ciziho, tak vznikla Elena…co mate za hafika? My mae orientalniho kocoura, je to nas milacek..jinak sem vzdy mela pejska, lae ted to nechame byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:11

@Talunka ty jo Madlen? to slysim prvne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:14

@1veronique jezisi ty si fakt vizlatko 8o neni to uz moc malo? Promin za mozna moje blby dotazy, ale pamatuju si dobu, kdy ja mela 57kg a byla sem hrozna vychrtlinka, jinak sem vzdy mela kolem 64kg..ale jak pises, ona vaha neni dulezita, dulezite je to, co ma clovek v sobe a jak se citi, vaha je jen cislo. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.1.13 01:15

@Lindii my máme dlouhé příjmení, tak jsme volili krátké jméno ;)
Pes je malý černý knírač-ale ne taková ta směska, ale pravý nefalšovaný i s tou jejich paličatou povahou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@Talunka ser maas, taky bych se nechala takhle hyckat, ale ja si to vynahradim pak az po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
@1veronique Já před těhotenstvím 55/177-žížala, ale s nohama gazely :lol: Dělala jsem spinning a hodně kolo, brusle. Takže mi nohy zůstaly a prdel s bříškem narostly.Ale tak máme v rodině švadlenu, tak mě převelice ráda vidí, když za ní jdu s přešitím něčeho :lol: CA dobrý-legíny pro těhulky se mi moc od nich líbí(bavlna a jsou přes bříško)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:16

@1veronique jo tak to my meli tu smesku, knirace s terierem, byla skvela, meli sme ji 13 let..strasne chytra az vycurana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:17

@Talunka asi chytnu depku, samy modeliny tady :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.1.13 01:18

@Lindii my máme s mamkou hrozně drobnou a lehkou kostru, vypadala jsem na trochu víc než 49 kg ;-) Já jsem bohužel ten typ, jak mu ani jídlo moc „nejede“, do toho máme s manželem rádi pohyb… To se pak přibírá blbě. No všichni mě pořád strašili, jestli nejsem nemocná a jak chci otěhotnět - no povedlo se napoprvé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 01:18
Těším se moc-zítra kompletka za statisíce :) a do porodu možná ještě stihnu nějaký šmikanec. Pak se budu hamovat :| Zodpovědná, šetřivá matka-aby tchýně dobře spala :D
@Lindii píše:
@Talunka ser maas, taky bych se nechala takhle hyckat, ale ja si to vynahradim pak az po porodu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:20

@1veronique no to ja jidlo mam ve smes rada, ale zas nechci ze sebe delat nejakyho prasaka, co se porad jenom cpe, to ne :mrgreen: tak mas vyhodu, aspon te tohle trapit nemusi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:21

@Talunka pche, to mne by bylo sumak, zda by spala ci ne, ja to roztocim az po porodu, ted vychazim minimalne, spis se uz plouzim, cili investice ted do cehokoliv na mne by byla asi skoda penez :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
11.1.13 01:22
Jo, ale já jsem taková ta, co si na sebe mini nedá :) A vůbec, chudá jsem, ale nahoře díky tomu žádný zázrak :) Snad se nalijou :lol:
@Lindii píše:
@Talunka asi chytnu depku, samy modeliny tady :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.1.13 01:22

@Talunka taky chci ještě vyrazit ke kadeřnici, tuším, že pak už to půjde hůř. Manžel ale prý bude vozit před kadeřnictvím - ví, jak nesnáším ofinu v očích a jsem protivná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 01:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat