Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky se pridavam. Nic zvlastniho neprovozuju, akorat se na tehotenstvi vymlouvam, ze nemuzu nic tahat, ze se mi nekam nechce
byla jsem jen na jedne kontrole, dalsi mam v pondeli a nejak to moc neresime. Koupeny nemam nic ![]()
Ahoj holky, to je fajn, ze nas je vic a souhlasim, kdyby byl problem, clovek k tomu pak ma zcela jiny pristup, ale zas nema vyznam se v tom stourat, to si to pak sam privodi..jinak ja cekam az mi dovezou kocarek, objednavala sem ABC Design viper 4S cetla sem na nej samou chvalu a idealni do naseho horskeho terenu..je jich nepreberne mnozstvi, kdybych mela studovat kazdy, asi by mne kleplo.
![]()
@pikola na nakupování máš ještě spoustu času a stejně většinu věcí dostaneš
a jedna nebo dvě kontroly ve 12tt jsou takovej normál. užívej si těhu, já už teďka zjišťuju, že mi bude bříško asi chybět ![]()
Ahoj holky, myslím si, že až přehnaný strach je opravdu na nic. Ja abych se přiznala tak taky někdy řeším jestli je to takhle v pořádku, ale žadny vitamíny neberu. není nic lepšího než si cucnout studenyho piva po obědě
A to bys mohla povídat co všechno dělám nezdraveho
Mam kamarádku a ta se mě i ptala jestli si muže dát volské oko a topinku. Tak tohle už mi přijde hooodně přehhnany.
Jak už tu kdosi psal - pokud je miminko vymodlené po několikaletém snažení tak se to nedá moc srovnávat s těma, které otěhotněly bez problémů.. Ale nejvíc škodí mimču podle mě stres a strach matky, takže hlavně klid a nohy v teple ![]()
Volské oko a topinka dobrý
Ale to jsem tady také četla, že se prý v těhotenství nesmí ani jablka a všichni tady blbnou s É-čkama a nikdo těm holkám nevysvětlí, že všechny éčka nejsou škodlivý a dál pečlivě studují každý výrobek
To by mě v tom obchodě můj mužskej asi zabil, už takhle nadává, že mi to moc dlouho trvá a to se většinou snažím jet podle seznamu ![]()
@Evelína1221 píše:
Volské oko a topinka dobrýAle to jsem tady také četla, že se prý v těhotenství nesmí ani jablka a všichni tady blbnou s É-čkama a nikdo těm holkám nevysvětlí, že všechny éčka nejsou škodlivý a dál pečlivě studují každý výrobek
To by mě v tom obchodě můj mužskej asi zabil, už takhle nadává, že mi to moc dlouho trvá a to se většinou snažím jet podle seznamu
@Lindii ve 4 rano me chytli priserny bolesti v podbrisku, tak jsme jeli. Zrejme to jsou jen poslicky, doprovazene nepravidelnyma kontrakcema a uz jsem asi napul otevrena, tak si me tady radsi nechali na pozorovani a zitra rano me pravdepodobne pusti domu, kdyz bude vse ok ![]()
Jinak ja jsem tehotna po dvou letech bez antiko a jednom zt kdysi a stejne si z toho nerva nedelam.
Navic bydlim v zahranici, doktorovi rozumim tak pulku ![]()
@eva420 jeejda, aha, tak drzim palecky, at ste v poradku a jeste prcek vydrzi, no jo ty konce uz sou nic moc, tak se drz mamino
![]()