Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35740
11.1.13 08:53

Ahoj holky, taky se pridavam. Nic zvlastniho neprovozuju, akorat se na tehotenstvi vymlouvam, ze nemuzu nic tahat, ze se mi nekam nechce :-) byla jsem jen na jedne kontrole, dalsi mam v pondeli a nejak to moc neresime. Koupeny nemam nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 08:57

Ahoj holky, to je fajn, ze nas je vic a souhlasim, kdyby byl problem, clovek k tomu pak ma zcela jiny pristup, ale zas nema vyznam se v tom stourat, to si to pak sam privodi..jinak ja cekam az mi dovezou kocarek, objednavala sem ABC Design viper 4S cetla sem na nej samou chvalu a idealni do naseho horskeho terenu..je jich nepreberne mnozstvi, kdybych mela studovat kazdy, asi by mne kleplo. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.13 08:57

@pikola na nakupování máš ještě spoustu času a stejně většinu věcí dostaneš :-) a jedna nebo dvě kontroly ve 12tt jsou takovej normál. užívej si těhu, já už teďka zjišťuju, že mi bude bříško asi chybět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
388
11.1.13 08:58

Dobre rano jiz z porodnice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.1.13 08:58

Ahoj holky, myslím si, že až přehnaný strach je opravdu na nic. Ja abych se přiznala tak taky někdy řeším jestli je to takhle v pořádku, ale žadny vitamíny neberu. není nic lepšího než si cucnout studenyho piva po obědě :lol: A to bys mohla povídat co všechno dělám nezdraveho :lol: Mam kamarádku a ta se mě i ptala jestli si muže dát volské oko a topinku. Tak tohle už mi přijde hooodně přehhnany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.1.13 08:59

@Lindii my koupili kočárek za tisícovku na Aukru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
11.1.13 09:01

Jak už tu kdosi psal - pokud je miminko vymodlené po několikaletém snažení tak se to nedá moc srovnávat s těma, které otěhotněly bez problémů.. Ale nejvíc škodí mimču podle mě stres a strach matky, takže hlavně klid a nohy v teple 8)

• Citovat
  • Upravit
7628
11.1.13 09:05

@eva420 jeee jak to, copak se deje, ahooj??Jak ti je? :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 09:10

Volské oko a topinka dobrý :lol: Ale to jsem tady také četla, že se prý v těhotenství nesmí ani jablka a všichni tady blbnou s É-čkama a nikdo těm holkám nevysvětlí, že všechny éčka nejsou škodlivý a dál pečlivě studují každý výrobek :P To by mě v tom obchodě můj mužskej asi zabil, už takhle nadává, že mi to moc dlouho trvá a to se většinou snažím jet podle seznamu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1780
11.1.13 09:16
@Evelína1221 píše:
Volské oko a topinka dobrý :lol: Ale to jsem tady také četla, že se prý v těhotenství nesmí ani jablka a všichni tady blbnou s É-čkama a nikdo těm holkám nevysvětlí, že všechny éčka nejsou škodlivý a dál pečlivě studují každý výrobek :P To by mě v tom obchodě můj mužskej asi zabil, už takhle nadává, že mi to moc dlouho trvá a to se většinou snažím jet podle seznamu :mrgreen:
:mrgreen: tak já sním asi 3 jabka denně a nás prcek si nestěžuje. A sním taky co mi chutná a neřeším to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
11.1.13 09:17

@Lindii ve 4 rano me chytli priserny bolesti v podbrisku, tak jsme jeli. Zrejme to jsou jen poslicky, doprovazene nepravidelnyma kontrakcema a uz jsem asi napul otevrena, tak si me tady radsi nechali na pozorovani a zitra rano me pravdepodobne pusti domu, kdyz bude vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.1.13 09:17

Jinak ja jsem tehotna po dvou letech bez antiko a jednom zt kdysi a stejne si z toho nerva nedelam.
Navic bydlim v zahranici, doktorovi rozumim tak pulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
11.1.13 09:21

Mimise, já se také právě zakousla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7628
11.1.13 09:22

@eva420 jeejda, aha, tak drzim palecky, at ste v poradku a jeste prcek vydrzi, no jo ty konce uz sou nic moc, tak se drz mamino :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
11.1.13 09:24

@pikola kdepak zijes? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie