Normální těhotnění :-)

• Fotoalbum (152)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
12.1.13 00:23

@Tůmička jasny,tak to jo, taky bych to udelala ;) no jo hosi jsou hrozny machri a pak umiraj na rymu, to znam,, ten muj uz slinta do polstare a ja jak zavislacka zas tady klapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.1.13 00:27

@Lindii Tom šel dneska fakt po strašně dlouhý době. A jo, jen ať jde, však si to zaslouží, ale jak jsem doma na neschopence, tak mám pocit, že je pryč pořád, i když je v práci.. a co takhle tak přes den děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 00:30

@Tůmička mne ani nemluv hele..ja byla jeste pred tim nejakou dobu na pracaku a uz mi tady obcas hrabe, muj chodi domu az vecer a ikdyz obcas jdu na pivko s nim, neni to ono, proste se tesim, az clovek bude moct jit a dat si neco, pobavit se, az bude hlidani..no delam doma jeste nehty obcas, jinak klasika, varim, uklizim,,vzdy ten den nejak utece, ale rikam, ze nekdy je to na prasky…sem puvodne z Prahy a ted ziju na vesnici, mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.1.13 00:36

@Lindii já kolikrát večer přemýšlím, co jsem celý den, a zarážímě zjištění, že krom toho, že jsem si vyčistila zuby, došla se psem a udělala si jidlo, jsem nedělala absolutně nic.. a pak mě vytáčí večer, že je tu bordel, který celý den přehlížím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 00:38

@Tůmička tak taky se mi to stane, on clovek kdyz nikam nespecha, tak to svadi k tomu nic nedelat :)))pockej pak budem radi usinat po celodennim kolotoci s prckem a na tohle budem s usmevem vzpominat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.1.13 00:41

@Lindii jo, to věřím.. já jdu hodit spršku a umýt ty vlasy.. zase jsem se na to vyprdla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
12.1.13 00:45

Já jsem taky doma, už přes rok. A zatím se nenudím, já se rada valím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 00:49

@Tůmička smarjaa zase?? :lol: ja si je taky jeste nemyla :mrgreen: :mrgreen: zitra dopol.ak jdu volit a vecer jdem na mysliveckou zabavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 00:50

@pikola tak na jendu stranu nerikam, nez se nekde trapit, ale obcas nesnesu pocit, ze sem doma „uvazana“ a nekdy toho pritel zneuziva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.1.13 10:59

Tak to mám úplně stejně, za celý den otoh moc neudělám, většinou si vyhraním dny v týdnu, kdy jako fakt uklízím, ale ten zbytek, válečka, kafíčko s kámoškou, sem tam nějaký nákupy, pokud zrovna nečekám na prachy z ossz :cert:
taky mám dnes v plánu umýt vlasy, a jelikož jdem po obědě na procházku, tak to fakt udělat musím, abych nevzbudila všeobecné pohoršení :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 11:42

Ahojda, tak ja uz umyte vlasy a namalovana, konecne trochu clovek :lol: jinak zas probdela noc, mne z toho asi mrskne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.1.13 12:11

Já jsem si myslela, že pro Toma pojedu tak kolem třetí a on mi volal sotva jsem vylezla z vany.. mokré vlasy. Že je mu zima a blbě, jestli pro něj teda dojedu :D tak jsem si rychle vyfoukala vlasy, teple se oblíkla, abych nenastydla a už jsem pádila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.1.13 17:30

@Lindii
jaktože probdělá? že by se hlásily ty těhotenský potíže se spaním? :)

vlasy už mám taky umytý :mrgreen: krásnej pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.1.13 17:55

@Šalvějka asi jo :))) tak se loucim, jdem na mysliveckou zabavu, tak hezky vecer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.1.13 19:20

Ahojte. Ještě včera večer byl rozhovor-klasika:jsi pro mě na prvním místě, malá taky, to je minulost…no řeči. Tak jsem si šla odvolit, trochu provětrala konto, jela na hřbitov zapálit dědečkovi svíčku, v cukrárně si dala velkou čokoládu a větrník, pak přijela domů a lehla do postele. A manžel? Chodí kolem mě jako kolem cukrové panenky. Neodpustím, to ani asi nejde a budu víc ostražitá. Ale kašlu na všechno-za chvíli tady budeme dvě :andel:
Mezi náma-vidět mě gynekolog nebo diabetolog, jak jsem do sebe s velikou chutí narvala ty dvě cukrové bomby, tak mě asi vykoušou ze světa :lol:
V pondělí nám dojde kočárek! Volal mi hodný pan prodejce.Tak se už na tu esmeraldu těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí