Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já jsem na tom podobně jako @Šalvějka, končím 18.tt
a za chvíli jedu k tomu dr.
Ono sice výtoky jsou normální, ale v mém podání ten zelenej asi nic moc. Skočím se psem, namalovat, najíst a pádím. Jejda. Už na to mám jen půl hodiny
tak šup.. zatím
@Tůmička
oouu, zelenej? tak to upaluj, ať je vše oukej
já mám klasiku, ani ho není moc, srovnatelně s obdobím před ms ![]()
@Tůmička aha,tak to muzes mit nejaky zanet, sup, sup k dr a drzim palce, at je vse ok ![]()
@Lindii
no to by se mi líbilo, doufám v to
největším strašákem je pro mě tlak, budu dělat vše proto aby nešel v těch posledních měsících nahoru, teď ho mám dobrej, ale doktor mi říkal že pak často rád šplhá nahoru, že je dobrý dát si na to pozor, kéž by si mohl člověk zařídít co nejhladší a nejnormálnější průběh celýho těhu i porodu
![]()
Ahoj holky, tak já jsem zpět. U dr. dobrý.. no jak se to vezme.. mám mykozu (opět, jaká novinka), a dostala jsem magnésko na to tvrdnutí. A ptal se, jestli jsem nepřišla do styku s infekcí. Říkám, že jako o ničem nevím, že to prostě mívám po sexu tohle a on, jestli třeba jsem se někde nebyla koupat, nebo tak, nebo jestli nemáme kočku. Tak říkám, že kočku máme. A on že to nevěděl a že mi teda udělají náběry na toxoplazmozu já se tak bojím, že bude pozitivní.. a já blbá si ještě dala tatarák. Jen jednu topinku.. ale dala.. jsem blbá blbá blbá.. fakt se bojím. Jako co když ji budu mít? Jsem v háji.
@Tůmička ahojda, pockej a kocku mate jen doma, ockovanou, odcervenou??my mame taky kocoura a v zivote sem neslysela, ze by to mohlo byt z toho..jedine ze by cica litala i po venku..hele nestresuj se, ja myslim, ze to bude jen mykoza ![]()
@Lindii číču máme jen doma. Ale máme jí teprve necelý rok a dřív chodila i po venku, ale jen na zahradě. Nikdy nelovila. Očkovaná není. Zdálo se mi to zbytečné, když je jen doma.
. ale určitě to bude pouze mykoza. Věřím tomu.
@Tůmička píše:
@Lindii číču máme jen doma. Ale máme jí teprve necelý rok a dřív chodila i po venku, ale jen na zahradě. Nikdy nelovila. Očkovaná není. Zdálo se mi to zbytečné, když je jen doma.. ale určitě to bude pouze mykoza. Věřím tomu.
Jooo a co myslíte tím tvrdnutím? Mě to vždycky vyděsí, když se mimčo pohne a vyduje se zadečkem asi.Tak čekám, jestli to povolí nebo je to tvrdnutí. Většinou to povolí. Jenže já jsem podle pana doktora jako těhotná žížala, takže mi přijde celkově, že mám tu kůži o tři čísla menší ![]()
@Tůmička neboj,bude to ok, my ho mame taky jen doma, v lete chodi ven, ale semnou na voditku, ale i tak ho ockuju i odcervuju, tak to pak udelej a budes mit klid. ![]()
@Talunka cau zizalo
no miminko se hybe a vzpira ruzne, mne to dela dost casto, hybe se mi cele bricho a kolikrat to je patvar, ze se musim smat, asi tam vzpira, cic co
a mas ho hlavickou dole?
@Talunka mě se to bříško na stranách úplně stáhne a uprostřed se vyboulí, pak je krásně vidět, kde mimi leží a je to tvrdý jak šutr. Já si taky myslím holky, že to je jen sichr Dr. Ale víte co. Dobře mě to rozhodilo. ![]()