Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
17.1.13 13:20

@Anabellkaa
aspoň bude mít pořádnou ostudu, že se jí po tom jejím daru někdo pořádně zes*al :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
17.1.13 13:49
@Šalvějka píše:
@Anabellkaa
aspoň bude mít pořádnou ostudu, že se jí po tom jejím daru někdo pořádně zes*al :lol: :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 13:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 14:28
No vidíš, to mě nenapadlo.By se pos… třeba ta její sestra nebo někdo jiný :lol:
ALe jak píše šalvějka-bude mít ostudu ona. Třeba by fakt byl pokoj :lol:
Návštěva přesunuta na zítřek-pak bude další fejeton :P
@Anabellkaa píše:
No jo, projímadlo, jenže když to tchýně rozdává bůhví komu? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
17.1.13 14:50
@Talunka píše:
No vidíš, to mě nenapadlo.By se pos… třeba ta její sestra nebo někdo jiný :lol:
ALe jak píše šalvějka-bude mít ostudu ona. Třeba by fakt byl pokoj :lol:
Návštěva přesunuta na zítřek-pak bude další fejeton :P

Určitě pak napiš, dlouho jsem se tak nepobavila. Na druhou stranu je fajn, že chlap je na tvé straně. On s ní o tom už mluvil? Kdyby i moje vlastní máma takhle přišla k nám a začala mi brát věci, tak jí určitě něco povim. Vlastně jsem si vzpomněla, že jsem jednou dostala krabici úklidových prostředků do nového bytu a mamka přišla, jestli si může něco vzít. Tak říkám, že nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 14:52

Tak sem mela krasne naplanovano, ze si obarvim vlasy, uvarim obed, steru podlahu, vycistim kocoura a ja si krasne na prsteniku urizla pulku luzka az do masicka :poblion: :zed: joo holt kdo nic nedela, nic nezkazi, krve jak z vola, sem se bala, abych predcasne z toho neporodila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 14:53

@Talunka ano jak pisou holky, je dobre, ze chlap neni mamanek a stoji pri tobe, ja sem na takovyhle lidi alrgicka, sem zvedava co bude zitra za komedii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.1.13 15:31

@Lindii
aauu, tohle se mi stalo na teď silvestra, krájela jsem cibuli, zářez do konečku palce, pěkně i přes nehet, asi do půlky toho palce, krve moc, a hlavně ta bolest nehtovýho lůžka :( pak už to šlo, jen manžel to nemohl vidět, dělá se mu z toho zle :D já teď peču dortíka, korpus už mám v troubě a krém s borůvkama mi tuhne v ledničce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 17:46

@Šalvějka hmm taky "pekny! sem jen zvedava, jak dlouho to bude zarustat, nez se mi udela nehet novej a to mne ceka jeste dobry mesic prace nehtarky..:/ jste vsechny s tema dortikama nejake akcni, ja nepecu, pze jedinej, kdo by to tu ted jedl bych byla ja a to nechci, cili asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 22:17
On s ní moc nekomunikuje.Jen když je u nás a to jí spíš nadá nebo si z ní dělá srandu. Když nemusí, tak ani k nim nejde na návštěvu-takové bezva rodinné vztahy! A když se nahlásí tchýně dopředu a můj to ví, tak radši ani nedojde domů. Takže já mu ani neřeknu, že mamá dojde, ať si tu její hloupost užije taky :) Zítra tomu uteče, bude v práci :cert:
@Anabellkaa píše:
Určitě pak napiš, dlouho jsem se tak nepobavila. Na druhou stranu je fajn, že chlap je na tvé straně. On s ní o tom už mluvil? Kdyby i moje vlastní máma takhle přišla k nám a začala mi brát věci, tak jí určitě něco povim. Vlastně jsem si vzpomněla, že jsem jednou dostala krabici úklidových prostředků do nového bytu a mamka přišla, jestli si může něco vzít. Tak říkám, že nemůže :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 22:25

@Lindii:
Fuuuuj, auuuu! Ale lůžka u nehtů rostou poměrně rychle.Je tam hrozně moc regeneračních buněk-teda se to hodně prokrvuje (trošku z mé profese :))Súíš se modli, aby ti narostl pěkně rovně. Mě se to taky stalo a nehet mi narostl jaksik patvarově, ale do půl roku už vypadal normálně.
No, když jsme u těch nehtů. Máte udělané drápky nebo své nehty? Já jsem sundala akryly asi v době, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Dělám si jen gel-lak. Mám totiž radši přirozenost. A hlavně teď, když jsem těhu. Možná je to i kvůli tomu, že už tak dost upozorňuju svým bříškem a střihem alá Pink.
No, proč to píšu. Potkala jsem bývalou spolužačku s kočárkem, s novorezeným chlapečkem. A měla drápy s modrýma, glitrovýma špičkama. No vypadalo to děsivě, při představě, že to malé stvoření tím koupe, hladí, mazlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 22:38

@Talunka :lol: do nehtu trochu fusuju, cili vim, ze si muzu zpusobit chronickou deform..ale myslim, ze to bude ok.. jinak nehty sem taky sundala, ja nosila gelovky, obcas sem trenovala na sobe jeste akryl..ale jak pises, sundala sem je z duvodu toho, ze nevim jak bych to zvladala s mimiskem a stejne bych nemela cas si je doplnovat. Kazdopadne ja nosila mandlicky, ty jsou bezpecny…jinak je hodne mamin, ktery je nosi i pri mimisku a v pohode, je to o zvyku no..ja na nich momentalne nemam vubec nic, obcas to jen nalakuju.na tvou tchyni se zitra tesim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
17.1.13 23:22

Holkyyyy, kde jako jsteee??Chlap mi cumi na film a ja se nudim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
17.1.13 23:29

@Lindii já tu jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.1.13 23:30
Objednávala jsem hadrové plínky :lol: Takže řádím na netu!
Můj chlap už chrní. Byl si nechat dodělat tetování, tak ho dost dobře vzalo, což se ani nedivím-je to dost velké. Ale dobře mu tak, modelovi :lol:
@Lindii píše:
Holkyyyy, kde jako jsteee??Chlap mi cumi na film a ja se nudim :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí