Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka
ahojda a nestacim zirat, kazdopadne tvuj fejeton nema chybu
no uprimne??Ja toho vydrzim z ucty taky hodne, ale ja uz bych ji to sakra davno vysvetlila, co to je za prisernou babu!!!Co si tohle vubec dovoluje? Mluvila si o tom s manzelem? Pche, to by mohla zkusit jednou a uz by si ani neskrtla…fuj takovou navstevu ti vubec nezavidim a sem zvedava na tve pokracovani, co se bude dit..jako fakt, ceho je moc, toho je prilis..
jinak ja si ce usnula kolem pul treti, ale pekne sem se vyspala, milacek mne vzbudil asi v 7 rano, tak tu cumakuju, pustila sem pradlo a neco posolicham a moizna mezi tim si jeste schrupnu ![]()
@Talunka
Tak tokovou ježibabu bych si přez práh nepustila a když by mi někam lezla bych ji tam ty pracky přivřela
mě tchyně taky dělala peklo, já jsem dost temperamentní a na hlavu si srát nenechám dlouho. Tak až to ve mě bouchlo tak jsem ji tak vyčistila žaludek že se 3 měsice neukazala a pak přijela jak vyměněná a od te doby s ní není problém.
@Mimise, dobrý
Mě by to nepomohlo, přirazit jí dveře. Ona by vlezla oknem ![]()
@Lindii půl 7?Tak to já už byla taky tak nějak vyspaná…ale nechtělo se mi z pelechu. Ušila jsem si kojící polštář a už se s ním válím v posteli! Je to žůžo po bříško, na záda, za krk…doporučuji!
Po pravdě se na ni dneska chystám, páč jak jsem si to po sobě přečetla a uvědomila si, že je to pravda pravdoucí a těch jejich zápichů je ještě víc, tak asi i přes peklo v rodině postě udělám mezi náma jasno.Moje mamina mi řekla, že se mi diví. Prý s mou diplomatickou hubou bych jí to mohla říct. Jenže tchýně je fakt dáreček s půlkou mozku! a jak říká manžel-její syn-když se dával rozum, tak mamka asi chyběla
Na štěstí je při mě, ale co z toho, když mají vztah na prd a jsou na to zvyklí, že na sebe štěkají a uráží se. Proto sem lozí převážně, když není Marťas doma. Syn=bubák. Mezi náma-malá za chvíli na světě, my vzítí a naši rodiče se ještě neviěli, protože má manžel z toho setkání strach.Moje rodiče bere víc než vlastní. A taky říká, že nemůže moje rodiče-inteligentní lidi postavit před jeho matku
Má hlášku, že lední medvědi se taky zblízka neukazujou ![]()
@Lindii nedalo si nic dělat. Bylo to už nesnesitelny s ní.
Když přijela a já vařila a vím že samochvala smrdí ale já umím dobře vařit tak mi od toho odstrčila s tím že jsem neschopna uvařit i polívku že ona to umi líp a toho bylo.
Takže ženy poslat je do a bude klid ![]()
@Talunka No já ji řekla takovejch věci a když byla na odchodu tak jsem ji ještě podržela dveře ![]()
@Lindii termin porodu 30.3. 2013,podla ultrazvuku novy termin od 12.3.2013
aty?
@Lindii jj z východních čech, ale i tak mám Arletu pěkně z ruky, bydlím mezi Trutnovem a Náchodem, jinak do Arlety nejezdím, byla jsem tam jen jednou na screeningu, mohla jsem si vybrat mezi Hradcem a Kostelcem, jenže do HK se musí 2×, jednou odběr, pak ultrazvuk, v Kostelci to dělaj v jeden den naráz @Talunka @Talunka
tak tchýni máš teda vostrou, jen co je pravda, to bych jí dala, brát si jen tak věci, úplně se mi při tý představě rozbušilo srdce
já mám teda naštěstí tchýni úžasnou, hodnou, milou, ale mohla by mi dělat babičku, manžel je 4. pozdní dítko
, tak se pak taky občas neschodujeme v některých názorech, ale vše v rámci nějakých mezí ![]()
joo příspěvky v 5 ráno tu sice jsou, protože to vstává manžel do práce, tak mě vzbudí a já dostanu hlad, tak zapnu kompa, zkontroluju co je novýho, najím se a pak šupky do postele tak do 10 hodin
k tomu si pouštím pána prstenů, jak kulisu, dobře se mi přitom spí ![]()
@Talunka
by to chtělo jí to nějak opepřit tohle její šmějdění, třeba přelejt aviváž někam jinam, nalejt tam třeba zkaženou vodu, pokud má aviváž průhlednej obal, tak tam nalejt barvu smíchanou s vodou, ať to vypadá
do čokolády posbírat nějaký larvičky, nebo červíky a dobře zalepit
ono by jí to zaručeně přešlo ![]()
Tyyyy voleeee! Já se z ní poseru.Tak první telefonát, že to do 12 nestihne, že přijde v 1.OK,není problém. Teď sms, že to asi stihne až kolem půl 3,že musí jít dceři se psama a teď dalši sms, že to možná bude až později než o půl 3.Tak jsem se nasrala a napsala jí, že to už má smůlu, že jsem domluvená na návštěvu u kamošky, kolem 4.Hotové. No co, nebudu snad kvůli ní celý den doma(na návštěvě samozřejmě domluvená nejsem. Při nejhorším zajdu k sousedce, kdyby fakt došla a vyzváněla jak na lesy-což je její spcialita) a čekat až se milostová přiřítí.
Bábovka v troubě. Nu což, kdyžtak ji dostane manžel do práce ![]()
@šalvějka: Nebo projímadlo…to už mi taky radili ![]()
@arcitap tos mela puvodni termin, kdy je narozen amoje mamka a obe moje sestrenky
ja mela puvodni 12.3. a ted sem uz 7.3.
tak to je fajn
@Šalvějka jo taak, tak to jo..do Arlety ted jezdi ma kamoska sousedka, nemuzou pocit mimi..hruza, uz 5 let se snazi a jezdila pred tim do HK, al emuzu ti rict, ze podle jejich slov v HK jsou pekny zmetci, co z lidi tahaj penize, nakukali ji, ze ma muz spatnej spermiogram apod…a tady v Kostelci zas ze je vse v poradku, cili se ted pripravuje na nejaky ten zakrok typu, ze ji vemou vajicko, oplodni ho a pak ji ho zavedou, tak snad se jim uz zadari..ja mezi tim stihla itehotnet a stihnu i porodit…
@Talunka
promin, ale musim se smat, jaka to je vazne krava!!!Nepoustej ji z aprah, ani omylem, boze takovouhle tchyni mit, tak se jdu veset
dobre si udelala, tohle nesnasim, 4× se bude preobjednavat…kasli na ni
Damy, rvu smichy, hlavne ze zacatku cele dikuse…PREEESNE…Vetsina techdle diskuzi navstevuji „modern“konzimni lidi, koukajici na TV, ctouci kazdej bulvar co mu v trafice nabidnou a nikdo nema ani sajnu o prirode, o prirozenostio tom jak totreba resej i dnes v jinejch zemich, kde nemaj internet, TV a jine…ja treba mazu bricho-abychbyla krasna pro manzela, jim upne obycejny vitaminy pro zeny v teho asi za 60 kc 90tbl spis proto abych mela jistotu ze tu vitaminy dostanu a co telo vylouci je na nem…na 1.UTZ chci jit az v 11.tt a ne od 4tt plasit, ze nama srdicko atd…proste klidek do 11tt a pak se uvidi jak se vyviji…a ty diskuze ani nectu pac bych mozna zacala byt obcas nahlodana, pac priznaky mame vsichni ale ne vszdy to neco znamena…ze skoly jsem odolna proti ruznej plasenim, studovala jsem zdravku tak me hned tak neco nevyplasi..ale v minulych 5 letech jsem byla hodne nemocna a ted by me ty priznaky mozna zacaly strasit…diky ze jsou zde jeste normalni smrtelnici, kteri si daji klidne vajecnak nebo maly pivko, vzdyt alkohol je dobrej na vazkost krve, na pruznost zil a procisti to sreva tak proc ne…
![]()
@Talunka píše:
Tyyyy voleeee! Já se z ní poseru.Tak první telefonát, že to do 12 nestihne, že přijde v 1.OK,není problém. Teď sms, že to asi stihne až kolem půl 3,že musí jít dceři se psama a teď dalši sms, že to možná bude až později než o půl 3.Tak jsem se nasrala a napsala jí, že to už má smůlu, že jsem domluvená na návštěvu u kamošky, kolem 4.Hotové. No co, nebudu snad kvůli ní celý den doma(na návštěvě samozřejmě domluvená nejsem. Při nejhorším zajdu k sousedce, kdyby fakt došla a vyzváněla jak na lesy-což je její spcialita) a čekat až se milostová přiřítí.
Bábovka v troubě. Nu což, kdyžtak ji dostane manžel do práce@šalvějka: Nebo projímadlo…to už mi taky radili
No jo, projímadlo, jenže když to tchýně rozdává bůhví komu? ![]()