Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj chlap chodí spát už v deset.. a já jsem dneska taky nějaká ko. Byli jsme pro přebalovací komodu a jsem nějaká stahaná. Navím jsem musela vstávat v půl devátý a po těch probdělých nocech nic moc. Často se teď budím s pláčem
@Talunka ojeee,no jo „hrdinove“
co si tam dal, sedmihlaveho draka?
![]()
@Lindii hele nevím. Jako malá jsem se „léčila“ protože jsem měla strašné noční můry a děsy. Nebyla noc, kdy bych nekřičela nebo nebrečela ze spaní. Pak se mi to vrátilo v pubertě a od té doby to pokračuje.. nepravidelně, ale i tak.. mám období, kdy se mi zdaní šílené sny a já se budím s pláčem nebo křikem.. strašně se bojím co bude, až budu mít malého
Musím si zrušit sledování diskuze-Těhotenská cukrovka. Když se tam jen tak mrknu, co tam ty ženské píšou, tak mám hlad! Některé tam nemají hodnoty diabetika a řeší, jestli můžou jíst bílý chleba! Mě jebne! Asi by se měli zamyslet i nad vodou
Chudáci mimča v bříškách!
@Tůmička chudero,no ja mel anocni desy jako malinka, vzdy kdyz nastoupila velka teplota..na to nezapomenu…no a byla si s tim u dr??
@Talunka
hele nenadelas nic..ono cim vic se neco hroti, tim je to jeste horsi
![]()
@Tůmička píše:
@Lindii hele nevím. Jako malá jsem se „léčila“ protože jsem měla strašné noční můry a děsy. Nebyla noc, kdy bych nekřičela nebo nebrečela ze spaní. Pak se mi to vrátilo v pubertě a od té doby to pokračuje.. nepravidelně, ale i tak.. mám období, kdy se mi zdaní šílené sny a já se budím s pláčem nebo křikem.. strašně se bojím co bude, až budu mít malého
@Lindii jako malá jsem s tím chodila na neurologii a k dětskému psychologovi, ale nic se nenašlo. Dítě jako každé jiné. Tenkrát se naši rozváděli, tak to mamka přidávala tomu, ale teď jsem v klidu, žádné stresy, nervy… nevím.. ale nebyla jsem s tím nikde. Asi bych spíš šla až bude malý na světě a já bych měla i tak problém.
@Lindii píše:
http://www.youtube.com/watch?… je uzasna!!
@Talunka Zkusím ty čaje, vím, že mi pomáhaly i normálně.. mě se zdá, že mě všichni opouštějí, nebo umírají, nebo je někdo zabíjí a tak… většinou to má co společného s tím, že mě rpostě někdo (jakkoli) opouští. Možná je to přehnaný strach, že se na mě chlap vybodne a zůstanu sama s malým. On je pro mě celý můj život. Nikdy jsem takhle zamilovaná nebyla.. ![]()
@Talunka taky jsem koukala na porody.. v životě tohle nemůžu přežít ![]()