Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
26.1.13 00:07

@bahbouhi
V klidu :) Proto je tady založena tato diskuze.Jsme normálně nohama na zemi :) Já začala věci kupovat až tak v tom 30tt.ale takovým tím stylem, že jsem si něco málo přečtla na netu a řekla si, že hlavně koupím to, co budu potřebovat pro začátek. zbytek za pochodu.sama si pak přijdu na to, co potřebujeme. hadýrky dodává mamka, páč je nadšená babička. Já si občas vlezu do obchodu, co se mi líbí, to vezmu.Ale nehrotím to.
Jooooo, dneska se mi poštěstilo. Otevřeli u nás nový sekáč a já tam vlezla mrknout na nějaké pohodlné kalhoty na doma. Kalhoty sice nemám, ale za to mám kabátek, ve kterém si malou povezu domů. Takový ten chlupaťoučký s ouškama v té mikro velikosti na novorozence. Úplně nový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 00:16

@Lindii
Teď na to kukám a je jich v balíku 5 a stálo to kolem 50 kaček. Takže tak jak tebe…ale teda moc akce to nebyla, zmetci :think: A jsou to ty 90×60.
Nezáviď, ještě můžu popraskat raz dva. :cert:

Zítra začnu s praním věciček, zavinovaček, dek, osušek…těším se na tu miminkovskou vůni :lol: Už magořím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.1.13 00:22

@Talunka jo tak na rozmer jsem nekoukla..no sleva na ne byla, jelikoz v Teta to psaly, ze jsous levnene.. no tak to si byla uspesna, taky mam asi 2 takovy kabatky s ouskama :palec: ja mam hadru, ze bych to mohla prodaavat, mamka taky zesilela, zakazala sme ji uz neco kupovat, ale dela ji to radost. pujdu asi spat, rozbolela mne hlava :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.1.13 12:21

Hoooolky, já už chci taky prát a tak.. zatím mám jen věci koupené. Chybí nám jen kosmetika. A jak píšete, to stejně budu kupovat za pochodu, až zjsitíme, co potřebujem pro malýho a tak. Stejně mu půlka věci nebude vyhovovat. Zatím koupím jen ty malé lahvičky od Hippu. Je to šikovný. Nebo možná z německa tu jejich bubchen nebo jak se to jmenuje. Prý je oblíbená. Jinak se dneska sakra těším na obídek. Plněné knedliky se zelím a květáková polívka. Od maminky. Hmmmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.1.13 13:53

@Talunka hahah,jakobych videla sve nohy…celulitida az ke kolenum/zatim/..a pritom jsem to nikdy pred tim nemela! a to si rikam, ze jsem teprve ve 26tt…co bude dal? na vaze to poznat nejde, ale pri pohledu desivy rozdil! Strie zatim nic, mazu se 100% olivovym olejem, co mi tady poradili mistni domorodci..no, ale podle me se tomu stejne neubranim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 14:28

@Tůmička
Tak já se dneska nafutrovala segedýnem a knedlema. Gulášek dělal manžel a já domácí knedle.Budu sice v noci kňučet jak jsem nafouklá, ale kašlu na to :lol: Jinak jsem dala osobák-6 knedlí. Norma u mě 3 max 4.Asi na tom něco bude, že konec těhotenství je fakt strašně rozežraný! :lol: Jo a při tom bych to neměla, mám přeci těhotenskou cukrovku :dance: Ale zajímavé, že i po takovém jídle, mám normu jako zdraví člověk. Takže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 14:31

@bahbouhi
Celulitidu jsem taky nikdy neměla, až teď. Během těhotenství si asi musíme vyzkoušet všechno :lol: Dokonce mi i vlasy rostou nějak rychle, takže šmikání a barvení mám nějaké časté. Teď bych to chtěla ještě stihnout do porodu. Mám takový vcelku složitější střih, na kterém jde vidět sebemenší odrost. Možná je na čase tomu dát trochu pohov, když už bude malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 16:25

Odpolední fejeton o tom, jak si byla tchýně kupovat televizi se synáčkem. Já sice byla taky u toho, ale stála větší kus dál a vybírala si rychlovarku a zároveň je poslouchala :P
Jeli jsme u nás do obchodní pasáže, kde jsou 3 elektra. Prošli všechny 3,pak jsme se vrátili do prvního. Když byl dotaz, proč do prvního, tak manžel asi čekal odpověď, že tam byla ta očekávaná televize nejlevnější. Ne, odpověď byla, že se chce zeptat jestli mají televizu, co se jí vleze do sektoru v obýváku. První manželův nádech a jen řekl, že nechá mluvit jeho.Jen ať si řekne cenu, které se má držet. Následný rozhovor v obchodě vypadal takto:
Prodavač: Můžu vám poct?
Manžel na matku:No, tak co chceš. Pán ti poradí.
Tchýně:No televizu! Velků, tenků.
Manžel:Dobrý. U čeho asi stojíme, u praček?
Prodavač:Máte nějaké specielní nároky na televizi? (to se chlapec neměl ptát, protože si upletl bič)
Tchýně:No asi max takto velká (ukázala rukama),aby se tam dala přehrát ta stříbrná deska a ta krabička, co se aji dá dat do počítače-já mám spoustu fotek a videí jak tancujeme s holkama. Já mám koníček tančení, takže pořád máme nějaké akce…(pokračovola to dál, ale manžel ju zarazil)
Manžel: :roll: Pána to určitě zajímá! Prosím Vás-max úhlopříčka do 110 s přehráváním dvd a podporu načítání fotek z flashdisku.
Prodavač: špulil rty, protože se mu chtělo určitě hrozně smát! Máme tyto typy:
Ukazování televizí a vysvětlování rozdílů.
Manžel na tchýni:Tak která by se ti líbila?
Tchýně:No ta, která žere nejmíň. Pane, kolik má wattů tato televize?
Prodavač:Odpověděl…
Manžel:K čemu ti tato informace byla?
Tchýně:No vím, kolik to žere elektriky.
Manžel:Fajn, tak si zvedneš zálohy na elektriku! (to myslel v uvozovkách :lol: )
Prodavač:Rozhodla jste se teda pro nějakou?
Tchýně:No já nevím, já bych ještě šla do těch dvou elekter!
Manžel:(myšlenka, co mu projela hlavou byla, že ještě dva takovéto rozhovory s prodavačema, tak je dají ze skrytých kamer na YouTube) Ne, nikam už nejdeme. Máš to prošlé, tady mají nejlepší ceny, televize jim tady žerou nejmíň, tak si vyber tady!
Prodavač:Maminka je asi náročná žena.
Manžel:Náročná? Tak to pochybuju :roll: (myslel si totiž-náročná? Tak ani omylem, spíš trošku prásklá)
Tchýně:Tak tu bílou, ta se mi líbí.
Prodavač:Dobrá volba, ale tu jsem vám nenabízel, protože ta nemá to přehrávání Dvd.
Tchýně:Tak tu nechcu.
Manžel:Vezmi si tuto! Ta je krásná, nejkrásnější, co jsem kdy viděl a dime!
Tchýně se otočí na prodavače:Myslíte si to taky?
Prodavač: Ano, paní.
Manžel na něho ukázal :palec:
Myslím, že si tento záznam z kamer přehrávali hodně dlouho! :lol: :lol: :lol:
Já sbalila konvici, zaplatila a vyprašovala ven se slovy, že mě už bolí nohy a jdu do auta.Ti dva tam ještě chvíli byli, protože jak mi pak manžel vykládal, tak 16 tisíc měla-5 litrů v peněžence,5 v sáčku v kabelce a ještě v nějaké děsivé kapsičce u pasu! Takže trapas i při placení! Říkal, že kdyby tento závěr věděl dopředu, tak jí to zaplatí naší kartou a ten striptýz při vydělávání peněz nám mohla udělat v soukromí doma!
Celou cestu v autě jsem mlčela. Ti dva se hádali vepředu:
Tchýně:Jeď opatrně, je před tebou auto.
Manžel:Nekecej, jsme na silnici a ve městě.
Tchýně:No, tak jeď opatrně!
Tchýně:Neukázals!
Manžel:Kdo sedí za volantem?
Tchýně:No ty, ale neukázals a ten v protisměru nevěděl, kam jedeš!
Manžel:Ty nemáš řidičák a kecáš mi do toho? No dobrý! Tady ukazovat nemusím, to je jen o solidnosti řidiče.
Tchýně:To ty si, ne?
Já:Není, proto neukázal. (nesnáším, když neukazuje.jak kdyby nechtěl ochodit blinkr, ale to je jedno)
Tchýně:Ty tak jezdíš?
Já:Ne, já jsem poctivka ve směrovkách.
Tchýně:V čem? Jako když jedeš nějakým směrem?
Já:Prskání smíchu jak 13ti letá puberťačka.
Manžel na tchýni:Vem si tady žvýkačku a mlč!
Já:Vem si radši dvě!
To už nevydržel ani manžel a neskutečně se rozesmál! :lol: :lol: :lol:

Nechcete někdo kupovat televizi? Máme v rodině odbornici! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.1.13 16:36

@Tůmička
Aaahoj, taky už bych ti svoje dosavadní věcičky nejradši vyprala a navoněla :D
však ono nám to uteče.
jinak děkuju holky ke gratulacím ke klukovi :* :) manžel je děsně šťastnej, prej teda ani chvilku o klukovi nepochyboval, tak asi fakt měl tucha :D
jinak máme zamluvenej kočárek, nakonec jsme Lupo nesehnali, nikde ho nemaj, takže si ho ani nemůžeme prohlédnout a ošahat :|
nakonec jsme vybrali stejného výrobce, a tím je Espiro, dřív jsme po něm moc netoužila, ale po vyzkoušení v krámě a důkladnému zpovídání paní prodavačky, jsme se pro něj rozhodli, je to teda opravdu tank, a je strašně hezky zpracovanej, hodím vám obrázek!!
@Talunka koukám, že tvoje tchýně je opravdu „bezkonkurenční“ :lol: :mrgreen: zatím novou televizi neplánujeme, ale aý přijde na věc, necháme si od znalkyně poradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.1.13 16:45

Tak přesně tenhle, jen tady na fotce je ta světle fialková hrozně světlá, v reálu je teda tmavší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 16:48

Heej, volby! Ti lidi jsou fakt pikačuové nebo já nevím!
Kamoška rozesílala sms ve znění:Vy Zemanovci, jste spokojení? Nemáte mozky?
Tak jsem jí odpověděla:Jdi do prdele, ty milovnice motýlků a senilních pánů! Už ti nenapíšu na Vánoce! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 16:51

@Šalvějka
Pěkný, fakt moc.Ta barva je absolutně jedinečná :kytka: Ale jak tak koukám, tak ty konstrukce už začínají být vcelku biytelné (heeej, fakt nevím jaké iy a to jsem si vyjmenované slova řekla asi 6× :lol: Ale asi I, co?) na všech kočárkách. Takže jde jen o to, kolik člověk do toho chce vrazit a jakou chce barvu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.1.13 16:57

@Talunka
dobře jsi utřela kamarádku :lol: bytelné je s Y, jsem češtinomol :) ;)
joo, tahle konstrukce je hodně silná, pevná, a líbí se mi barva těch trubek, že nejsou černé, nebo ještě hůř stříbrně lesklé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.1.13 17:42

Kocarek, to je dalsi vec, kterou resim asi od 3.mesice:D jenze me to tak nebavi si na netu cist co vsechno kocarek dovede.. no jsem zvedava co mi reknou v obchode.. Kolik jste daly za kocarek? ja chci dat max 10.000..a pozadavky jsou: nastavna rukojet, dvojkombinace, velke kola a kosik co uveze nakup/5kg/..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.1.13 17:42

@Talunka Boha jeho.. já bych tu babu vyhodila z auta i s tou televizí :D a rozhodně bych neseděla vzadu. Nesnáším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí